• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı şehirde olup görüşememek

pearl777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
120
0
46
Edirne
Kızlar sevgilimle aynı şehirde olmamıza rağmen yoğunluktan dolayı görüşemiyoruz bu benim çok canımı sıkıyor.Biliyorum aramızda şehirlerarası hatta ülkelerarası ilişki yürütmeye çalışanlar var onları gerçekten taktir ediyorum ama insanın bir anlamda burnunun dibinde olan sevgilisiyle görüşememesi iyice sinirini bozuyor.Küçük şeylerden kavga çıkarasım var kendimi tutmaya çalışıyorum onun bir suçu yok sonuçta işi dolayısıyla yoğun ama artık mesajlaşmalarımız bile öyle seyrelmeye başladı ki! Gitgide uzaklaşıyoruz birkaç gündür canım çok sıkkın.Sizin böyle bir sorun yaşadığınız oldu mu? Bu ilişkiyi yıpratır mı?

Görüşmek isteyen erkek bir yolunu bulur :34:

Aramak isteyen erkekte bir şekılde arar.

Bunlar bahane olamaz hemde aynı sehırde olacan görüşemıyecen

sen buna inanbılıyormusun:1:

ne iş yapıyor?

ama ne yaparsa yapsın bu bahene değil bunu unutma . canı istemıyordur.

Canını sıkmak ıstemem ama bu böyle .

Son düzenleme:
Bizde de aynı sorun var:( İkimiz de yoğunuz ve yorgun oluyoruz..Mesajlaşmalarımız tamamen bitti,ama günde 1 kere tel.de kesin konuşuyoruz.Ben alıştım sanırım bu duruma,o da aynı şekilde.İlişki yıpranıyo az da olsa,bizimki öyle en azından.Ama önemli olan sana karşı davranışları nasıl?Buluştuğunuzda veya konuştuğunuzda eskisinden farklı mı?Her ne kadar görüşemeseniz de bunlar önemli şeylerdir.Bunlarda bir farklılık yoksa,eskisi gibi hissediyosan,bence sorun yoktur.İş-güç bazen engel olabiliyor.Eğer bu durumdan çok rahatsızsan,konuşmayı dene,neden daha fazla vakit ayırmıyoruz birbirimize fln diye:75: Belki o yoğunluktan senin kadar farkedip de düşünemiyodur bunu.

belki sadece bi süreçtir..biraz zaman ver bence cokta takma.mutlaka bi gün ayırır herhalde sana..bizde yaşıyoruz dönem dönem 1 hafta sürüo gerci sonra birbirimizi yiyoruz görüşmek zornda kalıors :1: biraz sabret hafta sonu görüşelm falan ısrar et olmadı cat kapı git :1::1:

Kızlar sevgilimle aynı şehirde olmamıza rağmen yoğunluktan dolayı görüşemiyoruz bu benim çok canımı sıkıyor.Biliyorum aramızda şehirlerarası hatta ülkelerarası ilişki yürütmeye çalışanlar var onları gerçekten taktir ediyorum ama insanın bir anlamda burnunun dibinde olan sevgilisiyle görüşememesi iyice sinirini bozuyor.Küçük şeylerden kavga çıkarasım var kendimi tutmaya çalışıyorum onun bir suçu yok sonuçta işi dolayısıyla yoğun ama artık mesajlaşmalarımız bile öyle seyrelmeye başladı ki! Gitgide uzaklaşıyoruz birkaç gündür canım çok sıkkın.Sizin böyle bir sorun yaşadığınız oldu mu? Bu ilişkiyi yıpratır mı?

bu ilişkiyi tabiki yıpratır.ayrıca aramak isteyen insan ne kadar yoğun olursa olsun bi yolunu bulur arar.hem ne kadar yoğun olabilir ki 24 saat çalışmıyordur heralde :30:

insan görmek isterse görür. ne kadar yoğun olabilr ki? uykudan 1 saat vermek bile yeter bir insanı görmeye bir de aynı şehirdesiniz.
ben 15 günde 1 görüyorum. her 15 günde 1.. 10 saatlik yoldan gelir,ben bilirim ki o gelecek her işimi hallederim,sabahtan akşama kadar görürüm yine 10 saatlik yola geri gider.uyumadan çalışmaya başlar.
kırmadan,kızmadan konuş fazla görüşmek nasıl yıpratıyorsa uzun süre görüşmemek de yıpratır.
hepimiz çalışıyoruz,hayat şartları..çoğumuzun uyumak,yemek yemekten başka bir zamanı kalmıyor. önemli olan bu ikisinden de zaman ayırıp görebilmek değil mi?

Mesajlaşmalarımız seyrekleşti yoksa hergün haberleşiyoruz mutlaka ,arıyor o da ben de araştığımızda da biz nasıl görüşeceğiz falan diye sitem ediyor o da şikayetçi yani,sevgisinde bir azalma olduğunu sanmıyorum öyle bir şey hissetmedim zaten birlikteyken de gayet iyiyiz tüm kavgalarımız ayrı olduğumuz zamanlarda çıkıyor bu bir süreç tabii her zaman bu derece yoğun olmuyor ama sanki ayarlanmış gibi onun programı hafiflese benimki yoğunlaşıyor iki taraflı bir sorun var yani :(
bu aralar zor bir süreçten geçiyorum doğal olarak yanımda olmasına ihtiyacım var ama maalesef olmuyor olamıyor:50:

aynı sorun bizdede var.çok çalışıyor.aynı şehirdeyiz ama o ilçesinde oturuyor aramız var biraz.ben hiç memnun değilim bu durumdan ayrılmayı düşünüyorum

evet yaşıyorum 3 senedir böyle üstelik şimdi daha da kötüleşti çünkü yeni iş yerinde telefonu çekmiyor ve aynı zamanda çok da yoğun aynı iş yerinde olmamıza rağmen görüşemiyoruz biz bir de üstelik yani düşün ne derece yoğun bazen onu görmek için gidiyorum yanına o kadar yoğun oluyor ki koşuşturmacada yeni girdiği için tüm abuk subuk işleri buna yüklüyorlar yerinde bile bulamıyorum bazen görmek için dahi :( her zaman telefonum çekmiyor işim yoğun bahane değil yani :(

aaa bir biz varız sanıyordum aynı şehirde olup da görüşemeyen:1::1: şaka bir yana ikimizde çok yoğun çalışıyoruz,yorgun oluyoruz istediğimiz her vakit görüşemiyoruz 10 günü bulduğu bile olmuştur. bazen bizim o taraflardan geçerken gelir görür beni ama,her gün de mutlaka 3 4 kere konuşuruz. biz birbirimizden soğumuyoruz aksine birbirimizi gördüğümüzde ilk kez görüşüyormuş gibi heyecanlanıyoruz,özlem güzel bence hergün görüşmek daha çok ilişkiyi yıpratıyor bana göre:61:

Valla canım sizinki on gün gene iyiymiş biz 15 günü bulduk hatta şu an 3 hafta görüşememe tehlikesiyle karşı karşıyayız sonumuz hayır olsun ne diyeyim :7:

evet yaşıyorum 3 senedir böyle üstelik şimdi daha da kötüleşti çünkü yeni iş yerinde telefonu çekmiyor ve aynı zamanda çok da yoğun aynı iş yerinde olmamıza rağmen görüşemiyoruz biz bir de üstelik yani düşün ne derece yoğun bazen onu görmek için gidiyorum yanına o kadar yoğun oluyor ki koşuşturmacada yeni girdiği için tüm abuk subuk işleri buna yüklüyorlar yerinde bile bulamıyorum bazen görmek için dahi :( her zaman telefonum çekmiyor işim yoğun bahane değil yani :(
valla çok taktir ettim seni 3 senedir katlanıyorsun inşallah en yakın zamanda düzelir canım gerçekten çok zor yaşamayan bilemez böyle anlatınca çoğu insan olur mu öyle şey görmek istese görür diyor ama cidden olmuyor bazen:5:

Back
X