Off çok ağır cidden. Çok geçmiş olsun size, bir daha böyle kötü şeyler yaşamamanızı dilerim. Lakin aldatmadım, değer vermeme, küçümseme vb olaylar yok aramızda yani olmayacağına emin gibiyim. En azından bu 3 senede en ufak tereddüt yaşamadım bu konularda. Benim meselem sadece uyum sağlayabilir miyim sağlayamaz mıyım. Mesela denize gitme dicektir, dar giyme dicektir, erkeklerden kıskanacaktır, arkadaşlarımla görüşsek bile gittiğim mekanlara karışacaktır, burda çok erkek var buralara gitme diye karışacaktır, tek başına başka şehire gitme dur ben seni bırakayım bizde hoş karşılanmaz böyle şeyler dicek tir. VS vs işte bu tarz şeyler benim problemlerim. Sadakat, değer, sevgi, kıyamama gibi problemler yaşicağımı düşünmüyorum yani en azından şuanki korkum derdim bunlar diil, hiç hissetmedim böyle şeyler çünkü. Kimi dşyor ki düzgün adam, üstüne titriyor, gözünün içine bakıyor, değer veriyor, kötü huyu yok, evinden işine işinden evine gidip aileci biri, olan kıskançlık ve farklılığı alttan al bu devirde düzgün insan bulmak zor diyor. Kimi de hemen kestirip at böyle şeylerle yaşayamazsın özgür ol seni böyle kabul etsin bir şeyine karışmasın diyor. Kafam allak bullak