Sonuna kadar katılıyorum. Kardeşim evde olmadığı uzakta olduğu sürece annemin psikolojisinde ağır bir durum yok.eve gelip tribini stresini fesatligini annemden çıkarıp kadını bunaltıyor.bu sefer annem bama sarıyor.zaten senin çocuğuna bakıyorum deyip kafama kakiyor. Annemi onla ilgilenmemekle suçluyor.kadin daha ne yapsın.ona dua etmekten yemeğini ayağına getirip pispislamaktan başka daha da bunla yetinmeyip kadının yanında sürekli takıntılarını tekrar ediyor.anne inanmıyorsun şunlar benim hakkımda konuşuyor şunlar arkamdan küfrediyor deyip duruyor.annemi daha kahrediyor
Ben sizi anlıyorum.
Çalışıyormusunuz?
Bende bosandim ama iki aylık evliyken ayrıldım.
Çünkü ilerlese çocuk olur ikimizde perişan olurduk.
Tamam annem tabi ki arkamda dururdu çocuk olsaydı da ama bir daha inanın hiç birşey eskisi gibi olmuyor.
Olmuyor inanın tamam evimiz var, evde rahatım yerinde çalışıyorum, sosyal de bı insanım ama olmuyor. Hele çocukla sizi çok çok iyi anlıyorum.
Uzun uzun yıllar sonra severek ve sevilerek evlendim, bir evlatta nasip eyledi Rabbim.
Evlenirken anneme bir daha Allah beni bu eve döndürmesin kadın sığınma evine giderim genede gelmem demiştim.
Siz sakın esinizle görüşmeyin, çocuğu kapıdan verin, getirmesi gerektiği saatte getirsin size. Sakin arabasına binmeyi, ortak bişeyler yapmayın, hiç bir yakını ile görüşmeyin.
Biraz ağırlığınızı koyun ortaya.
Benim şu an her türlü konforum var fakat bende evdeyim. Bebeğimi büyütüyorum. Eşimin işleri çok yogun hafta sonlarında gidiyor çoğu zaman.
Kafamı dagitiyorum alıyorum çocuğumu bebek arabasi ile site etrafında geziyorum. Markette zaman geciriyorum.
Hafta sonu eşim evdeyse götürüyor.
Siz bunaldığınızda özelden yazın isterseniz dertleşelim ama lütfen kocanıza geri dönmeyi. Kendinizi saydırın.
Çocuğunuza rol modelisiniz siz güçlü olmazsanız çocuğunuz da olmaz.
Geçenlerde böbreklerimin ağrısından bas bas bagirdim duvarları yumrukladim genede kimseyi aramadım çağırmadım. İnanın hepimiz kolaylık içinde değiliz.
Allah sınıyor hepimizi, şunu unutmayın Allah sizi yaratilanlarin en şereflisi olarak yaratmışken, lütfen yarattığı bir kula kendinizi ezdirmeyin.