Ayni seyleri yasayan var mi?

Bende merak ediyorum. Pek bi numune çünkü.anneme göre kimle konuşursa konuşsun evliliği yine bünyesi kaldırmaz.ayni şeyleri yaşar dengesizlik bir yasam biçimi onda.
Bilemezsin ki bunu işte.

Herkes benim için de diyordu,"kimle evlense mutlu olamaz,hiç kimse bunun nazını çekmez" diye.
Ben de kendimi bildiğimden evlenmek yerine gezmeyi tercih ediyordum.
Şimdi bakıyorum da daha önceden evlenseymişim diyorum,boşuna vakit kaybetmişim,evlilik ne güzel bir kurummuş.

Ailesinin bizi yönetme isteği. Kocamın ana kuzusu olması tüm akrabalarını dinlemesi hatta ben hariç herkesin fikrine görüşlerine öncelik vermesi beni yalnız bırakması.buna sabretme me rağmen internette aldattığını yakalamam. En son akrabalarını tutup beni evden kovmasi(ev annesinin ve onun eviymiş)
bence hiç muhatap olmadan bir an önce boşanın.
sizi herkesin yanında evden kovan adamla asla olmaz

Benim tercihim değil babasının emrivakisi.annesinin barışma konuşması ile barışmalı umut eden bir tip olduğu için ben saçmalıklarına şaşırmıyorum.fakat dedim kendisine götürme bi daha diye.
siz bosanmak uzere olan evinizi bile ayirmis bir insansiniz ne hakla emrivaki?
haddiniz bildirmenin zamani gelmiş bence

bence hiç muhatap olmadan bir an önce boşanın.
sizi herkesin yanında evden kovan adamla asla olmaz
anlasmaliya yanaşmıyor.cekismeli davayi da o acti.
siz bosanmak uzere olan evinizi bile ayirmis bir insansiniz ne hakla emrivaki?
haddiniz bildirmenin zamani gelmiş bence
mesajla dedim daha laftan anlamazsadiger metodlari da kullanacağım. Kizimin önünde kavga etmek istemiyorum.esyalarimin bir kısmı hala evde.istedigin eşyayı al demişti ama kilidi değiştirdi.agzi öyle der gitti mi de olay çıkarır yada evde param vardı çaldılar der. O yüzden boşanana kadar bazı esyalarim rehin kaldi

mesajla kızım için bir şeylerden vazgeçtim diyor neolduğunu söylemiyor. zaten annesi babası 5 sene de hep müdahil olmamış ki caba diyorum bunda ne tür bi akıl eksikliği var. öyle doktora giden bir ailede değiller dalga dümen ve başkasının parasının cebe indirmek. bende kızımla bunalıyorum belki bir arabam olsa atlar gider gezerdim.hani eski kocamı övmüyorum dışarı bir şeyler yapmaya bir tek onla gittim. tek başıma bir şeyler yapmaya alışamadım. tam atlatamadım .annemde psikolojik olarak sıkıntılı kardeşimde öyle. annem geri dönersen seni silerim demiş olmasa kocana geri git diyecek.sadece yarım psikolojililer orada değil ki bizdekilerde bozuk.çocuğumun bakımında şuan sıkıntı yok ama ilaçlarına önem vermeyen kardeşim annemi kahretmekten başka bir şey yapmıyor. annem yavrum yavrum deyip duruyor fakat ondan uzakta kafası daha dinç. bende güçlü durmaya çalışıyorum. benden tuhaf beklentileri var. ikisininde kızım bakıma muhtaç olmasa hiç anneme bırakmam.annemde kızımı öyle alıştırdı en iyi o bakar o yetiştirir hatta benden daha iyi annelik yaparmış.
Bişey diyemem tabi ki yaşadıklarınızı siz bilirsiniz.
Psikolojisi bozuk insanların yanında çocuğunuzu yetiştirmeyin de kocanızda gerçekten çok kötü bı koca.
Sizin muhtaç olduğunuzu bildiği için eşiniz kendine hiç çeki düzen vermiyor bence.

Bişey diyemem tabi ki yaşadıklarınızı siz bilirsiniz.
Psikolojisi bozuk insanların yanında çocuğunuzu yetiştirmeyin de kocanızda gerçekten çok kötü bı koca.
Sizin muhtaç olduğunuzu bildiği için eşiniz kendine hiç çeki düzen vermiyor bence.
Sonuna kadar katılıyorum. Kardeşim evde olmadığı uzakta olduğu sürece annemin psikolojisinde ağır bir durum yok.eve gelip tribini stresini fesatligini annemden çıkarıp kadını bunaltıyor.bu sefer annem bama sarıyor.zaten senin çocuğuna bakıyorum deyip kafama kakiyor. Annemi onla ilgilenmemekle suçluyor.kadin daha ne yapsın.ona dua etmekten yemeğini ayağına getirip pispislamaktan başka daha da bunla yetinmeyip kadının yanında sürekli takıntılarını tekrar ediyor.anne inanmıyorsun şunlar benim hakkımda konuşuyor şunlar arkamdan küfrediyor deyip duruyor.annemi daha kahrediyor

Sonuna kadar katılıyorum. Kardeşim evde olmadığı uzakta olduğu sürece annemin psikolojisinde ağır bir durum yok.eve gelip tribini stresini fesatligini annemden çıkarıp kadını bunaltıyor.bu sefer annem bama sarıyor.zaten senin çocuğuna bakıyorum deyip kafama kakiyor. Annemi onla ilgilenmemekle suçluyor.kadin daha ne yapsın.ona dua etmekten yemeğini ayağına getirip pispislamaktan başka daha da bunla yetinmeyip kadının yanında sürekli takıntılarını tekrar ediyor.anne inanmıyorsun şunlar benim hakkımda konuşuyor şunlar arkamdan küfrediyor deyip duruyor.annemi daha kahrediyor
Ben sizi anlıyorum.
Çalışıyormusunuz?
Bende bosandim ama iki aylık evliyken ayrıldım.
Çünkü ilerlese çocuk olur ikimizde perişan olurduk.
Tamam annem tabi ki arkamda dururdu çocuk olsaydı da ama bir daha inanın hiç birşey eskisi gibi olmuyor.
Olmuyor inanın tamam evimiz var, evde rahatım yerinde çalışıyorum, sosyal de bı insanım ama olmuyor. Hele çocukla sizi çok çok iyi anlıyorum.
Uzun uzun yıllar sonra severek ve sevilerek evlendim, bir evlatta nasip eyledi Rabbim.
Evlenirken anneme bir daha Allah beni bu eve döndürmesin kadın sığınma evine giderim genede gelmem demiştim.
Siz sakın esinizle görüşmeyin, çocuğu kapıdan verin, getirmesi gerektiği saatte getirsin size. Sakin arabasına binmeyi, ortak bişeyler yapmayın, hiç bir yakını ile görüşmeyin.
Biraz ağırlığınızı koyun ortaya.
Benim şu an her türlü konforum var fakat bende evdeyim. Bebeğimi büyütüyorum. Eşimin işleri çok yogun hafta sonlarında gidiyor çoğu zaman.
Kafamı dagitiyorum alıyorum çocuğumu bebek arabasi ile site etrafında geziyorum. Markette zaman geciriyorum.
Hafta sonu eşim evdeyse götürüyor.
Siz bunaldığınızda özelden yazın isterseniz dertleşelim ama lütfen kocanıza geri dönmeyi. Kendinizi saydırın.
Çocuğunuza rol modelisiniz siz güçlü olmazsanız çocuğunuz da olmaz.
Geçenlerde böbreklerimin ağrısından bas bas bagirdim duvarları yumrukladim genede kimseyi aramadım çağırmadım. İnanın hepimiz kolaylık içinde değiliz.
Allah sınıyor hepimizi, şunu unutmayın Allah sizi yaratilanlarin en şereflisi olarak yaratmışken, lütfen yarattığı bir kula kendinizi ezdirmeyin.

Size karşı çekişmeli dava açmış, eşyanızı almayın diye kapının kilidini değiştirmiş bir eş ile nasıl bir şey yokmuş gibi bütün bir gün geçirebiliyorsunuz? Kınamak için söylemiyorum yanlış anlamayın soruyorum. Ben de boşanma aşamasındayım, anlaşmalı boşanamıyoruz, anlaşamadığımız şeyler var ve düşman olduk resmen. Ama sizde çocuk var tabi.
O boşanmak istemiyor mu? Neden anlaşmalıya yanaşmadı?

Ben sizi anlıyorum.Çalışıyormusunuz?
Bende bosandim ama iki aylık evliyken ayrıldım.
Çünkü ilerlese çocuk olur ikimizde perişan olurduk.
Tamam annem tabi ki arkamda dururdu çocuk olsaydı da ama bir daha inanın hiç birşey eskisi gibi olmuyor.Olmuyor inanın tamam evimiz var, evde rahatım yerinde çalışıyorum, sosyal de bı insanım ama olmuyor. Hele çocukla sizi çok çok iyi anlıyorum.
Uzun uzun yıllar sonra severek ve sevilerek evlendim, bir evlatta nasip eyledi Rabbim.Evlenirken anneme bir daha Allah beni bu eve döndürmesin kadın sığınma evine giderim genede gelmem demiştim.Siz sakın esinizle görüşmeyin, çocuğu kapıdan verin, getirmesi gerektiği saatte getirsin size. Sakin arabasına binmeyi, ortak bişeyler yapmayın, hiç bir yakını ile görüşmeyin.Biraz ağırlığınızı koyun ortaya.
Benim şu an her türlü konforum var fakat bende evdeyim. Bebeğimi büyütüyorum. Eşimin işleri çok yogun hafta sonlarında gidiyor çoğu zaman.Kafamı dagitiyorum alıyorum çocuğumu bebek arabasi ile site etrafında geziyorum. Markette zaman geciriyorum.Hafta sonu eşim evdeyse götürüyor.
Siz bunaldığınızda özelden yazın isterseniz dertleşelim ama lütfen kocanıza geri dönmeyi. Kendinizi saydırın.Çocuğunuza rol modelisiniz siz güçlü olmazsanız çocuğunuz da olmaz.
Geçenlerde böbreklerimin ağrısından bas bas bagirdim duvarları yumrukladim genede kimseyi aramadım çağırmadım. İnanın hepimiz kolaylık içinde değiliz.Allah sınıyor hepimizi, şunu unutmayın Allah sizi yaratilanlarin en şereflisi olarak yaratmışken, lütfen yarattığı bir kula kendinizi ezdirmeyin.
cocugum ufak olduğu için böyle
ve ne avukata me kocamın ailesine anlattim bunu kimsenin işine gelmiyor.cocuk 3 saat fazlası ve uzak mesafeler icin onun yaninda uugun değıl. Sirf yaptim demek icin. Ana babasının duygusal sömürüsü icin aliyor.yoksa cocuk ve bakimi ile ilgisi yok.zaten başkası için yasamak tribüne oynamak belli başlı özelliği.
Size karşı çekişmeli dava açmış, eşyanızı almayın diye kapının kilidini değiştirmiş bir eş ile nasıl bir şey yokmuş gibi bütün bir gün geçirebiliyorsunuz? Kınamak için söylemiyorum yanlış anlamayın soruyorum. Ben de boşanma aşamasındayım, anlaşmalı boşanamıyoruz, anlaşamadığımız şeyler var ve düşman olduk resmen. Ama sizde çocuk var tabi.O boşanmak istemiyor mu? Neden anlaşmalıya yanaşmadı?
o beni çocuk ve boşanmak ile tehdit etmek istedi.daha onceki hafta kızıma bisey aldım dedi neyse gittik uydurduk kızıma uygun olmayan bisey almış neyse
Komedi filmi gibi hem 2. Şansı hem davayı kazanacağını düşündüğünü aynı cümlede soyledi

cocugum ufak olduğu için böyle
ve ne avukata me kocamın ailesine anlattim bunu kimsenin işine gelmiyor.cocuk 3 saat fazlası ve uzak mesafeler icin onun yaninda uugun değıl. Sirf yaptim demek icin. Ana babasının duygusal sömürüsü icin aliyor.yoksa cocuk ve bakimi ile ilgisi yok.zaten başkası için yasamak tribüne oynamak belli başlı özelliği.
Valla ben pes diyorum artık...
Hiç bı çabanız yok eşinizi ve ailesini anlatıyorsunuz sürekli.
Bence kendi hayatınızı kurun kurmuyorsanız.
Dönün eşinize...
Çocuk babanin yanına da uygundur. Sizin uygun değil demenizle maalesef olmaz.
Siz mahkeme de babanin yanına uygun değildir şöyle böyle diye anlatsaniz hakim bile size e madem kocanız böyle neden çocuk doğurdunuz der.
Hakkınız da hayırlısı olsun.

Valla ben pes diyorum artık...
Hiç bı çabanız yok eşinizi ve ailesini anlatıyorsunuz sürekli.
Bence kendi hayatınızı kurun kurmuyorsanız.
Dönün eşinize...
Çocuk babanin yanına da uygundur. Sizin uygun değil demenizle maalesef olmaz.
Siz mahkeme de babanin yanına uygun değildir şöyle böyle diye anlatsaniz hakim bile size e madem kocanız böyle neden çocuk doğurdunuz der.
Hakkınız da hayırlısı olsun.
Bakın bile bile yalan söyleyecek değilim olan bu.
ilk evlendiğimizde bu kadar olmasa dahi ilerde tamamen bu hale döndü.hemen taşıyıp diplerine sokuyor bizi boşanmadan önce de öyle idi.uyardım gitmeyeceğim.
Onların çocuk bakması deger vermesi damda hayvan bakmaya eş.
O yüzden uygun değil zaten geç yürüdü.diğer duruşma tarihine kadar belki kendini toparlarsa hakime belirtmeme gerek kalmaz.
Eger hakim tipinden konuşmasından çocuğa iyi bakacağına kanaat getirse her hafta 6 saat de karar verebilirdi.
Burada boşanan çiftlerin çocuklarının hepsinin görüşme zaman aralığı günü farklı.
Çevresinde tembelliği ile dalga geçtiği nice insanlar ondan daha iyi eş ve baba oldular.bu numuneyi de ben bulmuşum.

Bakın bile bile yalan söyleyecek değilim olan bu.
ilk evlendiğimizde bu kadar olmasa dahi ilerde tamamen bu hale döndü.hemen taşıyıp diplerine sokuyor bizi boşanmadan önce de öyle idi.uyardım gitmeyeceğim.
Onların çocuk bakması deger vermesi damda hayvan bakmaya eş.
O yüzden uygun değil zaten geç yürüdü.diğer duruşma tarihine kadar belki kendini toparlarsa hakime belirtmeme gerek kalmaz.
Eger hakim tipinden konuşmasından çocuğa iyi bakacağına kanaat getirse her hafta 6 saat de karar verebilirdi.
Burada boşanan çiftlerin çocuklarının hepsinin görüşme zaman aralığı günü farklı.
Çevresinde tembelliği ile dalga geçtiği nice insanlar ondan daha iyi eş ve baba oldular.bu numuneyi de ben bulmuşum.
Sinirlenmenize gerek yok.
Bize sinirleneceğinize eşinize mesafe koyun.

Biz size haksızsınız demedik ki ayrıca...
Hala barışma umudu taşımanıza pes diyoruz.

Eşiniz görüş günlerinde çocuğunuza bakar dedim ben. Sizin bı kaç saat gitmenize gerek yok neden gidiyorsunuz? Akrabaları bile mesafeli size.
Numuneyi buldum diyorsunuz. O zaman bu numuneden kurtulacaksınız.
Bir erkek evlendiği ilk hafta nasılsa öyle gider evlilik. Bunu ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor.
Eşinizin değişeceğini umuyorsanız çok yanılıyorsunuz.

Sinirlenmenize gerek yok.
Bize sinirleneceğinize eşinize mesafe koyun.

Biz size haksızsınız demedik ki ayrıca...
Hala barışma umudu taşımanıza pes diyoruz.

Eşiniz görüş günlerinde çocuğunuza bakar dedim ben. Sizin bı kaç saat gitmenize gerek yok neden gidiyorsunuz? Akrabaları bile mesafeli size.
Numuneyi buldum diyorsunuz. O zaman bu numuneden kurtulacaksınız.
Bir erkek evlendiği ilk hafta nasılsa öyle gider evlilik. Bunu ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor.
Eşinizin değişeceğini umuyorsanız çok yanılıyorsunuz.
Değişeceğini bilsem. Zaten küsme barışma olarak kalırdı her şey .onun ve ailesinin. Öncelikleri ve icraatleri farklı.
Benim sıkılgan daldan dala atlayan bir yapım yok.
fakat karşımdakinin değişmeyeceğini de biliyorum.
Neden böyle dediğimi biliyorsunuz. Neyse kimsenin gazına gelmem merak etmeyin .
sadece konunun durumuna değil benim durumumda olanlardan da yorum almak istiyorum.
Sizin fikrinize göre babası pert etmesin diye görüş gününde cağrılıp. Çocuğa dadılık yapmak
çocuğun önünde kavga etmemek.
hop adamın üstüne atlamak gibi algılanıyormuş
.mesafe koyamamak olarak algılanıyormuş.onu anladım
yoksa anam sana barışmak için bir seyler diyecek tarzı mesajlar. Yazmazdı.sadece siz değil eski kocam ve ailesi de onu anlamış.
Ayrıyetten onların şahsına münasır kavga etmek. Yakışır.
Ben babasının görme saatinde eski kocamın yanında annelikten boşanmadığım için kötü olurum birazdan.
Size iyi forumlar.

Kocamla boşanma asamasindayim. Kocam başkalarını memnun etmeye çalışan sorumsuz bir ana kuzusu ümitsiz vaka gibi.
Kızım ufak görüşme gününde mecburen yanında gittim.cocuklu akrabaları ile arabasına bindik çocuklar için bir oyun merkezine gittik. çocuğumun önünde hicbirinle kavga etmedim onlar da bana sataşmadılar. Çocuklar güzel eğlendi.eski kocamın işine geldi haliyle ben daha çok ilgilendim.bi yandan kafam rahat oldu çünkü çocuk bakmaktan anlamaz.
En son görüşme gününde ben araba ile annesi babasına gösteriyor sanmistim.cocuklu akrabalarında duruyormuş süre zarfında.
Ordan yemek yenen bi alışveriş merkezine götürdü.yemek ısmarladı kızımla yedik.
Ses etmedim karışmadım
Dönüşte akrabalarini bıraktı.annesini işten aldık.evlerine gittik sevdiler torunlarını bana ses eden olmadı odanın ortasına soba yakmışlar kızım sobadan anlamaz ben onların keyfini beklemedim ilgilendim kızımla.
Sonra her zamanki gibi arkadaşları çağırdı kahveye bizi anneme bırakıp gitti.ben o gün cektigim fotoları gönderdim.guzel gün geçirdik çocuklar eğlendi haftaya yine güdelim dedi üstüne yine böyle günü planlayacagini kastedersek annem senle bir şeyler konuşmak istiyor dedi.
Şimdi bem ne anlatayım bundan nasıl davranmalıyım ne demeliyim.eminim abuk subuk bir sürü bayanla konusuyordurbu boş kaldığı vakitte.(nedense kafası öyle şeylere calisiyor)
Başına böyle durum gelenler ne yaptılar?

Ne kadar az iletişim o kadar huzur. Boşanma aşamasındasın artık kv ile herhangi bi temas kurmanın manası yok.
Cidden boşanmaya niyetliysen de çocuğun küçük olsa dahi o da onun babası başına iş getirecek hali yok senin de beraberinde gitmen manalı değil. Bu saatten sonra görmesi gerektiği saatlerde babası alsın ve sen mümkün mertebe ne onunla ne ailesi ile muhattap olma.

Değişeceğini bilsem. Zaten küsme barışma olarak kalırdı her şey .onun ve ailesinin. Öncelikleri ve icraatleri farklı.
Benim sıkılgan daldan dala atlayan bir yapım yok.
fakat karşımdakinin değişmeyeceğini de biliyorum.
Neden böyle dediğimi biliyorsunuz. Neyse kimsenin gazına gelmem merak etmeyin .
sadece konunun durumuna değil benim durumumda olanlardan da yorum almak istiyorum.
Sizin fikrinize göre babası pert etmesin diye görüş gününde cağrılıp. Çocuğa dadılık yapmak
çocuğun önünde kavga etmemek.
hop adamın üstüne atlamak gibi algılanıyormuş
.mesafe koyamamak olarak algılanıyormuş.onu anladım
yoksa anam sana barışmak için bir seyler diyecek tarzı mesajlar. Yazmazdı.sadece siz değil eski kocam ve ailesi de onu anlamış.
Ayrıyetten onların şahsına münasır kavga etmek. Yakışır.
Ben babasının görme saatinde eski kocamın yanında annelikten boşanmadığım için kötü olurum birazdan.
Size iyi forumlar.
Sizin şu yorumunuzdan sonra haklı olduğunuza asla inanmıyorum.
Benim yazdığım ile sizin yazdığınızın alakası yok.
Adam size neler etmiş hala arabasina binip gezip ailesiyla görüşmek çok tuhaf, ikincisi ne demek annelikten feragat etmedim, siz iyimisiniz adam gayet iyi çocuğuna da bakıyor her türlü karşılaşabilecegi duruma göre de çocuklu akrabasını alıyor yanına. Ben eşinizde eksiklik görmedim fakat sizde her detayla ben haklıyım durumu var.
Ben sizin sıkılgan daldan dala atlamadığınızı nerden bileyim neden böyle yazdığınızı da bilmiyorum.
Eşinizin hayattaki duruşu yaklaşımı hoşunuza gitmiyorsa gitmiyordur yollarınızı ayırırsınız.
Konu açıp eşinizi ailesini kötüleyip hala barışmak isterseniz sizi herkes eleştirir.
Size de hayırlı forumlar...

Cocukla gorus gununde cocuk babayla gorusur. Kp kv ile gorusturmek zorunda degilsiniz. Babasi sizin kontrolunuzde sizin yasadiginiz evde cocugunu gorebilir. Akrabalara goturmesi sacma. Bunu konusmalisiniz.
Ikincisi ailesinin istegiyle donecek adamdan fayda gelmez. Bir de her hafta mi gorus gununuz? 15 gunde bir degil mi? Hakim haftada bir mi dedi?
Kocadan ayrılınca babaanne ve dedelik hakki silinmiyor. Onlar kp kv olmaktan çıkıyor ama dede ve babaanne buna engel olunması çok cirkin olur. Konu sahibinin peşlerinde gezmesi ayrıca saçma o ayrı.

Cocugunuz kac yasinda? Bir arkadasim cocugu 2bucuk yasindayken bosandi ve o yastan beri haftada 1 gun yatili olarak aliyor babasi ustelik.

çocuk kaç yaşında acaba 3 yaş altı ise sizi nezaretinizde çocuk baba ile görüştürebilir, bunun için ev ev gezmek yerine ortak bir yerde buluşulur baba ile çocuk vakit geçirir gerekirse ama 3. şahıslara gerek yok.
belirttiğim yaşın üstünde ise baba ile tek vakit geçirebilir. alır ve belirtilen saatte de geri getirir.
siz çocuğunuzu düşünüyorsunuz ama babalık yapacak olan o siz anneliğinize bakın adamın peşinden kapı kapı dolanmayın oturun evinizde çocuğunuzu bekleyin.

Kocadan ayrılınca babaanne ve dedelik hakki silinmiyor. Onlar kp kv olmaktan çıkıyor ama dede ve babaanne buna engel olunması çok cirkin olur. Konu sahibinin peşlerinde gezmesi ayrıca saçma o ayrı.
Dedelik babaannelik bitmiyor elbet ancak gorus gunu baba ile kurulan iliskiye ait. Tatillerde mesela oglum goruyor onlari.

Muhtemelen biraraya gelin yıkmayın yuvanızı diyecektir.
Sizin niyetiniz var mı ? Ne hissediyorsunuz ?

Back
X