İnşallah tez zamanda kullanmaya başlarsın rahat rahat. 2 ay araba kullanmak için iyi bir süre. Oturuyordur yavaş yavaş. Ama yine de çok uzun değil her şeyi otomatiğe alman için. Hiç bırakma pratiği. Küçük pratikler, bakkal market gidebilirsin yalnız, hatta sadece bir iki sokak gidip dönebilirsin ama pür dikkat, çünkü mahalle arası çocuk, insan ya da hızlı gelen araba olabilir.
Minibüsçüler kullanıyorsa bu trafikte, ben de kullanırım diyordum ben de. Heyecan ve gerginlik gider zamanla. Ben de ilk zamanlar direksiyonu sımsıkı tutar, koltuğu dibine kadar çekerdim

yavaş yavaş olur. Aynalar candır, onların oturması lazım. Hem aynalara hem yola bakabilmelisin. Yanında eşin varken şehir içi çıkarsın sağdan sağdan
Benim eşim biraz temkinlidir, ben de çok farklı değilim. 1 sene bir tek yanındayken kullandırdı bana. Ondan sonra bıraktı, acemiliklerimi yanında attığım için bolca da bağırıp çağırdı.

Belli rotalar belirlersin kendine. Mesela senin evinden annenin evi. Eşinle o kadar çok gidip gelirken ezberlersin artık yolu ve kendin gidersin bir müddet sonra.
Çok normal bir süreç yaşıyorsun. Özellikle kadınlar aynı şeylerden geçiyor.
Ben bir de acemiyken trafiğe çıktığımda sağdan giderken, ya da dik yokuşta dururken dörtlüleri de yakardım. Kardeşim kızardı, çok gereksiz bir hareket diye. Ama etraftaki sürücüler de farkında olur, bu arabada sorun var, ya da sürücü acemi diye ve daha temkinli olurlar, mesafeyi korurlar.