- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
- Konu Sahibi aquamarinea
-
Öldüm. Bittim şu an.Yani öyle aynı sınıftayız diye paso elin saçında, kalem dudağında her mimiğini düşünerek yapıp "Ulan hocaya bakınca sağ profilden nasıl duruyorum acaba?" diye delirirsen derslerini etkiler, evet.
Yok, uslu uslu derse odaklanırsan, başka herhangi bir dezavantajı filan olmaz, aksine daha tatlı geçer ünversite hayatın da ilişkin de.
Simdi evlat o iliskiden iliskiye degisir. Bazı iliskilerde siz dersten cikinca cahil görünmeyecek konusmalar yapma cabasina girerken bazı iliskilerde genc ciftlerimiz "nereye kacsak da yiyissek bes dakka" derdindedir. Bahceye cikilip sigara arasi esliginde arkadas gruplarina takilmak, dip dibe durmaya ozen gosterip arkadaş grubu icinde ekstra neseli olmak da ikinci sırayı takip eder. Bu kaygilarin icinde yuzerken, normalde derse girerken adamdan ayrilinca sinifta normal hayata geri donup insan evladi gibi ders dinleme imkani hasil olur; ama ayni sinifa beraber girerse bu ikinci tur iliskiler, artik amfinin en arkasinda yan yana oturma ve bacak temas ettirip üç saniyede bir heyecanlanmalara kadar gider artik konsantrasyon dusuklugunun dozu. Anca final donemlerinde biraz artik herkes kendi arkadaslariyla evde veya kutuphanede calisma fedakarligi gosterir de durum toparlanir biraz.Ya. Siz daha saf saf cikislarda dersi tartisin. : )Öldüm. Bittim şu an.
Sağ profil çok önemli niye öyle diyosun, sınıfın en sağında nerede boşluk varsa oraya geçerim çok seksi sol profilimle gözükmek için.
Bunlar başlarda oluyor sonra artık ders çıkışı konuşulan konularda salak gibi gözükmemek için dersi öyle bir dinliyorsun ki ders içeriğine tez yazabilecek potansiyele ulaşıyorsun.
Sen kendini bizden daha iyi tanırsınSevgiliyle aynı sınıfta olmak bir ilişki de daha fazla sorunlar açar mı ? Yıpratır mı sizce dezavavantajları var mıdır? Derslerdeki başarım düşer mi?
Bu arada üniversite okuyoruz.
Fazla soru oldu ama bir kaç arkadaşım kafamı karıştırdılar da
Daha önce aynı durumu yaşayanınız veya göreniniz varsa benimle paylaşabilirmisiniz?
Birlikte aynı sınavlara çalışıyosun daha iyi benceSevgiliyle aynı sınıfta olmak bir ilişki de daha fazla sorunlar açar mı ? Yıpratır mı sizce dezavavantajları var mıdır? Derslerdeki başarım düşer mi?
Bu arada üniversite okuyoruz.
Fazla soru oldu ama bir kaç arkadaşım kafamı karıştırdılar da
Daha önce aynı durumu yaşayanınız veya göreniniz varsa benimle paylaşabilirmisiniz?
Ya daha o yakınlaşma olayına girmeden araya tatil girenler var bir de.Simdi evlat o iliskiden iliskiye degisir. Bazı iliskilerde siz dersten cikinca cahil görünmeyecek konusmalar yapma cabasina girerken bazı iliskilerde genc ciftlerimiz "nereye kacsak da yiyissek bes dakka" derdindedir. Bahceye cikilip sigara arasi esliginde arkadas gruplarina takilmak, dip dibe durmaya ozen gosterip arkadaş grubu icinde ekstra neseli olmak da ikinci sırayı takip eder. Bu kaygilarin icinde yuzerken, normalde derse girerken adamdan ayrilinca sinifta normal hayata geri donup insan evladi gibi ders dinleme imkani hasil olur; ama ayni sinifa beraber girerse bu ikinci tur iliskiler, artik amfinin en arkasinda yan yana oturma ve bacak temas ettirip üç saniyede bir heyecanlanmalara kadar gider artik konsantrasyon dusuklugunun dozu. Anca final donemlerinde biraz artik herkes kendi arkadaslariyla evde veya kutuphanede calisma fedakarligi gosterir de durum toparlanir biraz.Ya. Siz daha saf saf cikislarda dersi tartisin. : )
Sen sus bakiiiiiiiiim. :)Birlikte aynı sınavlara çalışıyosun daha iyi bence
Arkadaşların kıskanmış seni.sorun olur dersek ne yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?