Sanmıyorum. Son kısmı o yüzden ekleme gereği duydum.ilki iyi tabiki
bi tek patrondan bi zarar gelmesin de sana
Memnunum ancak imkan varken neden değerlendirmeyeyim diyorum. Ayrıca onu peşin peşin konuştuk. Zaten ben o kadar kalamam çoluğumu çocuğumu özlerim dedi. Max 3 gün olarak anlaştık. Bu seyahatlerin çoğu yakın illerse günübirlik oluyor zatenBu is seyahatleri tahmininden fazla surerse. Ayda 15 -20 gune cikarsa mesela. Evinden esinden ayri kalabilecekmisin. Yada boyle bir durumda esinin tavri nasil olur.
Simdiki pozisyonundan bile memnunsun zaten.
Kurslar ve giren çıkan faturalarla ilgili dolduruyorlar beni bilgi olarak. Yarın bir gün hamilelik olayını düşünüp ofis içine geri çekme planları olduğu için yapıyor bunu. Yani her şekilde değerlendirmek istiyor beni.Satinalma tarafini secin bence.
Yonetici asistanligi ile seyahat vs. Imkanlar cazip gelse de, yarin bir gun herhangi bir sebeple isten ayrilacak olsaniz, bir satinalmaci olarak kariyer acisindan cok daha iyi yerlere gelme imkaniniz var. Yonetici asistani olarak yerinizde sayarsiniz.
Evet donanımlı hale geliyorum. Yani burası kendimi geliştirmem ve ilerlemem için güzel bir firma. E bunlar olurken de neden ilkini tercih etmeyeyim diye düşünüyorum.İlki tabikide. Kendinizi yabancı dilde iyice gelistirin. Olası bi durumda baska bi sirkettede devam edebilirsiniz bu meslege güvenilir bi yer olduğu takdirde. Bi tanıdığım yönetici asistanlığı yapıyor. Sadece organizasyon. Yurtdışı içi seyahetleri olmamasına ragmen 3bin tl alıyor.
Evet bizde öyle konuştuk zaten. Dediğim gibi maddi manevi bana çok şey katacağını düşünüyorumTabi ki ilki. Ayrıca iş gezileri max. üç dört gün olur , adamlar keyfe gitmiyorlar ki oraya toplantılar yapılır dönülür. Ya da fuar varsa bitirilir. Patronunuza güveniniz tamsa güzel bir fırsat.
Satinalma tarafini secin bence.
Yonetici asistanligi ile seyahat vs. Imkanlar cazip gelse de, yarin bir gun herhangi bir sebeple isten ayrilacak olsaniz, bir satinalmaci olarak kariyer acisindan cok daha iyi yerlere gelme imkaniniz var. Yonetici asistani olarak yerinizde sayarsiniz.
Yönetici asistanlığı yaparken satın alma hakkında da gerekli eğitimleri ve bilgileri almaya devam edeceğimŞöyle ki satın alma uzmanlığı mı ? Yönetici asistanlığı mı diye doğrudan sorsan herkes ilkini seçerdi. Yönetici asistanlığı ne bilim sürekli adamın işlerini yapacaksın . Bunun içinde çocuğunun okul servisinin bugün geç gelmesinden , patronun ütülü gömleklerinin kuru temizlemeden alınmasıda , damın eşinin yurtdışı tatili için bilet almada olacak. Yani gerek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?