Aynı şirket, 2 farklı iş.. Hangisini seçerdiniz?

kesinlikle ilk teklifi hem size çok faydası olacağını düşünüyorum...

Bu nasıl bir yazı?
Bu kadar berbat yazmak forum kurallarına aykırı değil mi? @Margarikotin

ilk teklif tabıkıde..

Tabiki ilk teklif iyi :) başarılar..
Fakat ne kadar eşiniz patronunuzu tanımışta olsa bu size yanlış hareket yapmayacağı anlamına gelmez
Size zarar vermesinde ilk aklıma gelen o oldu açıkçası
Neler görüyor ve duyuyoruz Allah muhafaza....

Teşekkür ederim :) Tedbirli olacağım tabii.

Kesinlikle ikinciyi seçiyorum! Eski bir yönetici asistanı olarak adamların karılarından ve çocuklarından çektiğimi adamların kendisinden çekmedim! Gerçi ben koca bir yönetim kuruluna bakıyordum, 8 patronum vardı. Ama sizinki de mantıken farklı olmayacak. Karısı arayıp uçak bileti ister, otellere bakın odaları fiyatları karşılaştırıp bana dönün der, şu ülkeye gideceğim/hacca gideceğim bana vize alın der, elbisem alındı mı mağazadan der, çocukların okul taksidini servisini ödettiniz mi der, doktora gideceğim randevu alın bana der. Ha bunların aynısını çocuklar da sizden ister, 12 yaşında çocuk arkadaşlarıyla gideceği Bodrum tatili için uçak ve otel bakmamı, fiyatları kendisine bildirmemi istemişti! Eş ve çocuklar herşeyi bozar, yapmam da diyemezsiniz söylediği işi. Adamlar beni yormuyordu bu kadar. Ay eski çileli günlerim geldi aklıma

kesinlikle ilk seçenek, bir sürü değişik deneyim, kendini geliştirme fırsatı ne güzel

1 numara derim.
Çok hevesli yazmışsınız, enerjiniz buraya geliyor, diğerine 2 satır yazıp geçmişsiniz :) :) Madem bunca heveslisiniz durmayın gidin.

Haklar iyi güzel de bu işten çıktın diyelim artık hep yönetici asistanı olarak çalışırsın ve yönetici asistanları her yerde bu kadar yüksek maaşlar alamıyor. Çocuğun yoksa sıkıntı yok ama ilerde çocuk düşünürsen seyahatler sıkıntı olmaya başlar.

Satınalma pozisyonunda çalışırsan iyi bir deneyim olur, satınalma&lojistik iyi bir kariyer, çok fazla iş imkanı var. İlerde müdür/yönetici olma şansın bile var. Ama asistanlıktan ötesi yok maalesef.

Artı ve eksileri bunlar, sen karar ver, biraz yüksek maaş, sağlık sigortası, yurt dışı seyehati falan şimdilik cazip ama ileride cazip olacak mı buna karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…