aynı sorunla yıne karsınızdayım

amın amın bende dıyorum kı esıme hıc denemedık aslında belkı olmucak ne bılıoruz sonucta sankı hemen olcak mı rabbım vercek mı bakalım

Bizde de Esim özel ssektörde calisiyordu ve atanmak istiyordu ama olmadi şimdiye kadar. Ama ben hamile olduğumuoöğrendikten 2 hafta sonra eşimin devlete atamasi gerçekleşti hem de evimize çok yakin bir hastaneye. O yüzden gonlunuzu ferah tutun ve anne olacak olmanin heyecanini yasamaya baslayin

canım sen çocuk yap.

yaşın genç yanlış anlama ama ilerde ne olur ne olmaz belli değil..

sen ya da eşin sağlıklı sıhhatli iken daha da bekleme..

imkanınız varsa tabiki.. geçim sıkıntısı yoksa..

kpss olacaksa yine olur..

ay ıstıyor o bende ıstıyorum da kafam rahat değil işte.bende bı danısayım dedım bakalım cogunlugu dınlıcem vallahı saolun

keske benimde olsa bitane ..
evimin neşesi umarım çok bekletmez gelir ..

en buyk sorunumda bu aılemden uzaktayım kımsem yok vallahı gozumde arkada kalır ıyı bır anne olacagıma ınanıyorum ama korkuyorum

Hem çocuk gerçekten bereketi ile gelir düşünsene ilk altı ay bedavadan besleniyor bu bi mucize değil mi sence

aslında esım standardın dısında ev ıslerıne bayılan utuyu yapan yemek yapan hergun yumurta yıyebılecek bır tıp ve dagınıklıga bayılır kendını rahat hıssedıomus degısmezse sıkıntı olmaz .

evet cnm bende bunu dusunuyorum ya olmazsa hersey ınsan basına olabılır yanı ayy vallahı kafama yatıyor sankı

Hem çocuk gerçekten bereketi ile gelir düşünsene ilk altı ay bedavadan besleniyor bu bi mucize değil mi sence

bayılıyorum cocuklara..annelıge hazırım bıtek su sorun olmasa ah bıtek bu kafamı karıstırıyor..bıde mıllet esın yokkende yasayabılecek konuma gelmeden yapma dıyor yanı nıye ayrılıgı dusuneyım kı durduk yere evlılıgımız cok ıyı masallah bılemıyorum

beklerseniz kaç yasına kadar beklemeyi düşünüyordunuz ?.. çünki bana göre 29 a kadar normal..

amın amın bende dıyorum kı esıme hıc denemedık aslında belkı olmucak ne bılıoruz sonucta sankı hemen olcak mı rabbım vercek mı bakalım

Tabiiki orası öyle hersey Allahtan ama çok bekletme eger mutluysan eşinle hic bekletme bu dunyaya bakarsan Taşkalasi bitmez iş bitmez ihtiyac bitmez

beklerseniz kaç yasına kadar beklemeyi düşünüyordunuz ?.. çünki bana göre 29 a kadar normal..

hıc beklemek ıstemıyorum.ama ıs meselesı yoluna gırmıyor hayat sartları ıste en fazla 30 a dek beklerım yanı dahada dusunmem beklemeyı ama nıye beklıyım hayat gecıyor dıyorum annem babam sağ ıken gorsun dıyorum zaten takıntılı bı ınsanım dunyanın bın turlu halı var allah uzun omur versın

en buyk sorunumda bu aılemden uzaktayım kımsem yok vallahı gozumde arkada kalır ıyı bır anne olacagıma ınanıyorum ama korkuyorum
Bu kadar çok düşündüğüne göre tabi iyi anne olacaksın :) Evliliğinin tadını çıkardıysan, anne olmaya kendini hazır hissediyorsan, çocuğun seni engelleyeceği herhangi birşey kalmadıysa bence yapmalısın.

evet cnm bende bunu dusunuyorum ya olmazsa hersey ınsan basına olabılır yanı ayy vallahı kafama yatıyor sankı

27de evlendim 28de anne oldum kariyerim açısından da beter bir durum olacaktı buna rağmen..
herkes ne aceleniz vardı dedi..
şimdi 3 yıllık evliyim.. eşimin ufak bir operasyon geçirme ihtimali var.. doktor 2. çocuğu düşünüyorsanız erteleyelim dedi..
iyiki erkenden olmuş dedik..
dünya hali aceleye gerek yok tabi ama çok da ertelememeli..
şartlar uygunsa isteniyorsa.. neden olmasın.. allah inş. verir canım ne zaman istersen..

Tabiiki orası öyle hersey Allahtan ama çok bekletme eger mutluysan eşinle hic bekletme bu dunyaya bakarsan Taşkalasi bitmez iş bitmez ihtiyac bitmez

esımle cok mutluyum Allaha sukur onu hedıye olarak göruyorum kendıme ..ve bır evlatla taclansın ısterken ona maddı acıdan destek olamkta ıstıyorum ama bu calısma kosullarında ıyı bır anne olamam ya cocuk ya ıs suan

çocuk dünyadaki herşeyden daha kıymetli yaş geçmeden çocuk sahibi olun bnce.. prof. bir tanıdığımın sık sık söylediği bir sözü sizinle paylaşmak istiyorum "kariyer yapıcam diye zamanında çoluk çocuk sahibi olmadım şimdi yaş oldu 70, kapımı çalan yok alsana kariyer tepe tepe kullan"

evet canım dogmamıs cocugu bakıcıya verdıgımı hayal edıyorum ıcım cız edıyor .. esımden cok emınım allah sasırtmasın kendımdende emınım baba olmayı hakeden bır adam sadece maddı dusunuyorum hanı ev alsamıydık falan dıye ama hayat gecıyır

geçmiş olsun canm .Allah sıfa versın. yasım uygun evlılıgım 1.5 yıla ulastı esımle cok mutluyum bırtek iş iş iş ...

nekdar dogru soylemıs..bazen dusununce hayat cok kısa ve acımasız gelıyor ..ben cok dusunen bır tıpım ve haklısınız ..tatmadan bılınmez bır duygu

Tabi bebek masrafları sizi bir süre büyük yatırımlardan uzak tutacaktır. Önce ev alıp bir süre ödedikten sonra da yapabilirsiniz çocuğu ama planlar hiç bitmezse ne olacak :) Yaşam kalitesi açısından çok haklı şeyler düşünüyorsunuz da sıralama hiç azalmıyor böyle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…