Ayni yerde çalışan iki sevgili

Biraz daha rahat davran diyorsunuz yani, cabalayacagim bunun icin🙄

bence her zaman öyle olmak lazım. çünkü dediğim gibi yapacak insan her yerde her koşulda yapıyor. insan sinir hastası oluyor sürekli takıp düşünmekten.
rahat olup ilişkiye odaklanın.
bir falsosunu görürseniz de yol verirsiniz.

keza ilişkinin bunca başındayken adam bir sözünüzle birşeylerden vazgeçmek zorunda değil. ilişkilerin ilk zamanlarıında yeri geliyor, sevgilisi olduğunu bilmeyen eski flörtler bile yazıyor. çok normal. önemli olan onun size ne kadar odaklandığı. nasıl zaman geçirdiğiniz..

Ayni kapıya çıkmıyor mu? Ha yasak koymuşsun engel olmuşsun, ha surat yapıp ,trip atıp, pişman ettirip engel olmuşsun.
Bence onu degistirmeye çalışmaktansa siz kendiniz değişmeye çalışın. Çok ozguvensiz bir hareket ve karşı taraf için de incitici bir istek (ama o böyle yasaklara alışmış biri olduğu için normal karsilamisa benziyor)
Bu kadar küçük bir olayda bile olumsuz duygularınızı yönetimiyorsaniz ne evlilikte ne ebeveynlikte basarili olursunuz. Kendinizi dizginlemeye calisin.
İliski nasıl baslarsa öyle devam eder, bir süre sonra ibare size döner, hiç farkında olmadan onun saçma kıskançlıkları ile hayatınızı sınırlandirmaya,onla molada yememeye, bunla iş çıkışı buluşmamaya, şunun evine gitmemeye,onlarla buluşmamaya, eğlenceye gitmemeye,şehir dışına arkadaş ziyareti yapmamaya başlarsınız. Sonra daha siz ne olduğunu anlamadan kendinizi hapis hayatında bulursunuz ve üstelik artık çevrenizde kimse kalmadığı için kendinizi bu hapis ilişkiye ve gardiyana muhtac hissedersiniz.
Bu hiç değişmeyen bir senaryodur. Azıcık çevrenizdeki kisitlayici insanların ilişkilerine, azicik BDV'ye bakarsanız durumun bu olduğunu zaten siz de farkedebilirsiniz
Cok tesekkur ederim haklisiniz..

Ayni kapıya çıkmıyor mu? Ha yasak koymuşsun engel olmuşsun, ha surat yapıp ,trip atıp, pişman ettirip engel olmuşsun.
Bence onu degistirmeye çalışmaktansa siz kendiniz değişmeye çalışın. Çok ozguvensiz bir hareket ve karşı taraf için de incitici bir istek (ama o böyle yasaklara alışmış biri olduğu için normal karsilamisa benziyor)
Bu kadar küçük bir olayda bile olumsuz duygularınızı yönetimiyorsaniz ne evlilikte ne ebeveynlikte basarili olursunuz. Kendinizi dizginlemeye calisin.
İliski nasıl baslarsa öyle devam eder, bir süre sonra ibare size döner, hiç farkında olmadan onun saçma kıskançlıkları ile hayatınızı sınırlandirmaya,onla molada yememeye, bunla iş çıkışı buluşmamaya, şunun evine gitmemeye,onlarla buluşmamaya, eğlenceye gitmemeye,şehir dışına arkadaş ziyareti yapmamaya başlarsınız. Sonra daha siz ne olduğunu anlamadan kendinizi hapis hayatında bulursunuz ve üstelik artık çevrenizde kimse kalmadığı için kendinizi bu hapis ilişkiye ve gardiyana muhtac hissedersiniz.
Bu hiç değişmeyen bir senaryodur. Azıcık çevrenizdeki kisitlayici insanların ilişkilerine, azicik BDV'ye bakarsanız durumun bu olduğunu zaten siz de farkedebilirsiniz

bir kitapta okumuştum:

her ilişkinin başında rol dağılımı olur ve bu dönemde kıskanan kim olursa ilişki boyunca kıskanmak zorunda kalır.

çok doğru..

Açıkcası siz hayatınıza girdiniz diye neden arkadaşlarıyla ilişkileri bozulsun ki extra bi durum yoksa.bana bu hiç sağlıklı bi durum gibi gelmiyor :/
Yani ilişki dediğim güven zemininde ilerler arabayla bırakıyor diye kıskanıyor olabilirsiniz ama lütfen kendinizi dizginleyin🙏🏼

şaşırdım.
siz sevgili olmadan da kızla gidip geliyormuş.
öyle bir niyetleri düşünceleri olsa zaten sevgili olurlardı.
sevgili edinince arkadaşlarını silen biriyle birlikte olmak istediğinizden emin misiniz?
üstelik bu kapıyı açmak sizin içinde tehlikeli olabilir.

Bizde nişanlımla aynı kurumdayiz. 1 yıl kimse anlamadan sevgili olarak kaldık tabi bazı tahmin edenler, yakıştıranlar, bizi birbirimize söyleyenler oldu ama hiç belli etmemeye çabaladık. Aynı işyerinin avantaj ve dezavantajları bir sürü ama sevince bir önemi kalmıyor dezavantajlarının. Ne zaman evliliğe dair ciddi bir adıma yaklaşıldı o zaman belli ettik. Sonuçta bu aşamaya da gelmeyebilirdi. Kıskançlık konusunda elinden geldiği kadar belli etmemeye çalış. İnsan illa ki kıskanıyor ama abartılı bir hareket görmediğin sürece sakinliğini koru. İş arkadaşıyla gidip geliyor sonuçta aynı mevkilerde oturuyorlardır. Bide şunu unutma sonuçta eğer seni sevmese zaten sürekli daha yakın olduğu birisi vardı aynı yerde çalıştığı, birlikte gidip geldiği o zaman onunla sevgili olurdu. Sakin ol 💋

Cok sevindim olumlu sonuclanmasina ♥
Sevgilin cok hakli , empati yap kendini onun yerine koy , hergun bir is arkadasin seninle geliyor olsa ve sevgilin bundan sonra gelmeyecek dese nasil hissedersin?
Lutfen gereksiz kiskancliklarla iliskinizi yipratma , bunun sana verdigi deger ile falan alakasi yok insanlikla alakali bir konu

Kıskançlık çoğu zaman insanın kendisine guvenmemesinden ya da begenmemesinden kaynaklanıyor. Sosyal yaşamda sürekli karşı cins olacak sürekli yasakla, kendine tehlike olarak görmekle ömür geçer mi?

Biraz kendinize güvenin. Siz sevgili olmadan önce de aynı şekildelermis ama onun sevgilisi sizsiniz. Normal bir erkek arkadaşınızla gidip gelseniz bir şey hisseder misiniz ona? Hayır. Bu durumu da öyle düşünün

şaşırdım.
siz sevgili olmadan da kızla gidip geliyormuş.
öyle bir niyetleri düşünceleri olsa zaten sevgili olurlardı.
sevgili edinince arkadaşlarını silen biriyle birlikte olmak istediğinizden emin misiniz?
üstelik bu kapıyı açmak sizin içinde tehlikeli olabilir.
Tuhaf yani kendim kisitlanmaya kiskanilmaya hic gelemiyorum ama bu sefer nedense takildim boyle şeylere. Disardan bi göze ihtiyacım vardi

Biraz özgüven yahu.
Adamı kafese koyup besleyemezsiniz ya.
Siz kıskanıyorsunuz diye iş yerindeki kadınlarla mi konuşmasın? Ne yapsın bu adam

Bizde nişanlımla aynı kurumdayiz. 1 yıl kimse anlamadan sevgili olarak kaldık tabi bazı tahmin edenler, yakıştıranlar, bizi birbirimize söyleyenler oldu ama hiç belli etmemeye çabaladık. Aynı işyerinin avantaj ve dezavantajları bir sürü ama sevince bir önemi kalmıyor dezavantajlarının. Ne zaman evliliğe dair ciddi bir adıma yaklaşıldı o zaman belli ettik. Sonuçta bu aşamaya da gelmeyebilirdi. Kıskançlık konusunda elinden geldiği kadar belli etmemeye çalış. İnsan illa ki kıskanıyor ama abartılı bir hareket görmediğin sürece sakinliğini koru. İş arkadaşıyla gidip geliyor sonuçta aynı mevkilerde oturuyorlardır. Bide şunu unutma sonuçta eğer seni sevmese zaten sürekli daha yakın olduğu birisi vardı aynı yerde çalıştığı, birlikte gidip geldiği o zaman onunla sevgili olurdu. Sakin ol 💋
Umarim biz de belli etmeyiz. Bu da bizi geriyor. Kurum o kadar kucukki bir kişinin öğrenmesi 10 dk içinde herkesin ogrenmesi demek. Biz de basarabiliriz umarım 🙄
Siz de kiskaniyor muydunuz?

Cok sevindim olumlu sonuclanmasina ♥
Sevgilin cok hakli , empati yap kendini onun yerine koy , hergun bir is arkadasin seninle geliyor olsa ve sevgilin bundan sonra gelmeyecek dese nasil hissedersin?
Lutfen gereksiz kiskancliklarla iliskinizi yipratma , bunun sana verdigi deger ile falan alakasi yok insanlikla alakali bir konu
Çok teşekkürler Milana dışardan bakılınca haksız olduğumu anladım

Biraz özgüven yahu.
Adamı kafese koyup besleyemezsiniz ya.
Siz kıskanıyorsunuz diye iş yerindeki kadınlarla mi konuşmasın? Ne yapsın bu adam
Ben kendimi kıskanmayan rahat bir tip olarak tanimlardim sanirim hic boyle seyler gozumun onunde olmamasından kaynakliymis.
İnanin kisitlayici bir insan değilim ama neden oyle oldum anlamadim

Ben kendimi kıskanmayan rahat bir tip olarak tanimlardim sanirim hic boyle seyler gozumun onunde olmamasından kaynakliymis.
İnanin kisitlayici bir insan değilim ama neden oyle oldum anlamadim
Kıskançlığınızı kendi içinizde çözün derim.
Sevgilinize bu yönde baskı yaparak aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
Bir de yılışık hareketler mi var yoksa siz normal seyreden durumları bile mi kıskanıyorsunuz?

Aa eski konunuzu hatırladım. Sevindim birbirinize açılmanıza :)
Kıskançlık meselesinde ben de biraz abarttiginizi düşündüm.
Sonuçta siz sevgili olmadan önce de beraber gidip geliyorlarmış. E onunla değil sizinle birlikte olduğuna göre arada arkadaşlıktan ötesi yok demektir.

Back
X