Ayni yerde çalışan iki sevgili

Bugüne kadar beraber gidip gelmişler. Bişey olacak olsa olurdu. Gereksiz kıskançlık yapıyorsun. Sen her erkek arkadaşınla sevgili olabilir misin. Olmaz yani. İstesen de olmaz. Zorlasan da olmaz. arkadaşlarıyla ilişkilerini bozarsan yürümez sizin iş.
Aralarında yada kızın tavırlarında ters bişeyler seziyorsan o ayrı tabi.

Aa eski konunuzu hatırladım. Sevindim birbirinize açılmanıza :)
Kıskançlık meselesinde ben de biraz abarttiginizi düşündüm.
Sonuçta siz sevgili olmadan önce de beraber gidip geliyorlarmış. E onunla değil sizinle birlikte olduğuna göre arada arkadaşlıktan ötesi yok demektir.
Evet ve binalari yanyana. Sabah arabayla ise giderken ona sen gelme demek olmuyor diyor hakli hak da veriyorum aslinda neyse biraz dizginlemeye çalışacağım kendimi

Bugüne kadar beraber gidip gelmişler. Bişey olacak olsa olurdu. Gereksiz kıskançlık yapıyorsun. Sen her erkek arkadaşınla sevgili olabilir misin. Olmaz yani. İstesen de olmaz. Zorlasan da olmaz. arkadaşlarıyla ilişkilerini bozarsan yürümez sizin iş.
Aralarında yada kızın tavırlarında ters bişeyler seziyorsan o ayrı tabi.
Kizla bastan beri aramiz soguk bi de boyle bir ayrıntı var.

Bence çift olduğunuzu herkes bilmeli yarın birgün ayrilsaniz yada extra bir olay olsa biz sevgili değildik der çıkar işin içinden.
Belki o kızlada birlikte ve onada ilişkimiz duyulmasın diyor nereden bilecek ? Böyle gizli saklı şeyler bir süre sonra patlar

Merhabalar, bir onceki konum baya olayli gecti, en sonda da kapatilmisti belki hatirlarsiniz🙄 merak eden arkadaslar da vardi durum bildiriyorum öncelikle sevgiliyiz suan.
Yalniz soyle bir durum var. Calistigimiz kurum kucuk ve biz ogrenilmesini istemiyoruz. Cesitli baskilara maruz kaliriz cunku. İlk zamanlarda sanirim biraz belli ettik, aranizda bir sey mi var diye soranlar olunca isyerinde biraz daha uzak davranma karari aldik.
Benim hicbukadar yakinda sevgilim olmamisti cok zorlaniyorum, is arkadaslarimdan kiskaniyorum ☹ ayni yerde calisirken nasil olacak bilmiyorum. Yanyana oturduklari bir is arkadasimiz var sabah onla ise gelip onla geri donuyorlar, bunu problem yapiyorum. O da şimdi birden sen otobusle git diyemem diyor. Hak veriyorum ama içimdeki kiskanma durumuna engel olamıyorum iliskimize yansitiyorum. Nasil davranmaliyim simdi..
off aşırı açmaz var ama güveniyorsan eğer kıskançlığı bırakman lazım. hem aynı ortamda uzun süre birlikte kaldığınız için de derlanabilirsiniz bu vesileyle. o yüzden birbirinizi rahat bırakmaya çalışın. ayrıca profesyonelliğinizi de iş ortamında korumanız gerekiyor.

Eğer gizleniyorsanız katlanmak zorundasınız o zaman.

Ayrıca gayet bahane bulabilir korona var bundan sonra ayrı gidelim kusura bakma diyebilir anası mi ablası mı yani.

Bana garip geldi profesyonel ilişki sonuçta bozulacak bişey yok. Ayrıca bozulsa ne olur hayatınızdaki yeri ne ki o kızın ?

Eğer gizleniyorsanız katlanmak zorundasınız o zaman.

Ayrıca gayet bahane bulabilir korona var bundan sonra ayrı gidelim kusura bakma diyebilir anası mi ablası mı yani.

Bana garip geldi profesyonel ilişki sonuçta bozulacak bişey yok. Ayrıca bozulsa ne olur hayatınızdaki yeri ne ki o kızın ?
Arkadasiz yeri o

Ne kadar takıntılı şeyler ne olacak evleri Yanyana diye götürüp getiriyorsa
Yeterki mesafesini nasıl davranması gerektiğini bilsin

Beraber gidip gelince ne oluyor tam olarak? Birden seviseceklerini filan mı düşünüyorsunuz?
Kendisi de sevgilisinin arkadaşı iken; aralarında birşey konuşmadan birden sevişince, buna takılması çok da anormal değil bence. 😉😄😄
Şaka bir yana bayanlarla iletişim şeklinden ve samimiyetinden rahatsız olduğunuz adamla sevgili olmayın. Kimse kimse için değişmez, zaten bu tür şeyler karşındaki insan didikleyince düzelen şeyler değil. İlişkinizi illa millete duyurmak zorunda değilsiniz, ama böyle sanki eşini aldatanlar gibi kaçak göçek görüşmek, millet duymasın diye uzak durmak da pek iyi gelmez. Sonuçta iki yetişkin bekar insansınız, işinize yansıtmadığınız sürece kimse hesap sormaz, kimseye özelinizi de dökmek zorunda değilsiniz. Sevgilinizle ilişkinize gelince, ben böyle gizli saklı çokda sağlıklı ilişki yürüteceğinizi düşünmüyorum. Bir yerde çok kötü şekilde patlarsınız.

Umarim biz de belli etmeyiz. Bu da bizi geriyor. Kurum o kadar kucukki bir kişinin öğrenmesi 10 dk içinde herkesin ogrenmesi demek. Biz de basarabiliriz umarım 🙄
Siz de kiskaniyor muydunuz?
Hala kıskanıyorum. Ama abes birşeyle karşılaşmadığım için belli etmiyorum. Yada onu böyle şunu şöyle yap demiyorum. O da bana demez.

Valla ne olacak götürüp getirsin diyenlere hayret ettim.Gayet mesafeli davranan evli bir arkadaşımız çalıştığı şirkette öğle yemeklerine beraber çıktığı 2 aylık bir çalışana aşık olup eşinden boşanmak istedi.Eşide ne var yemek yesinler falan kafasındaydı ama Adam birden boşanmak isteyince afalladı.

Bende seni merak edıyordum naptı acaba diye :) sen mi açıldın nasıl oldu ?
Konuş sevgilinle kıskanmaya sebep olabilecek hal ve hareketlere dikkat edilsin onun dışında kasmayın birbirinizi

Kendisi de sevgilisinin arkadaşı iken; aralarında birşey konuşmadan birden sevişince, buna takılması çok da anormal değil bence. 😉😄😄
Şaka bir yana bayanlarla iletişim şeklinden ve samimiyetinden rahatsız olduğunuz adamla sevgili olmayın. Kimse kimse için değişmez, zaten bu tür şeyler karşındaki insan didikleyince düzelen şeyler değil. İlişkinizi illa millete duyurmak zorunda değilsiniz, ama böyle sanki eşini aldatanlar gibi kaçak göçek görüşmek, millet duymasın diye uzak durmak da pek iyi gelmez. Sonuçta iki yetişkin bekar insansınız, işinize yansıtmadığınız sürece kimse hesap sormaz, kimseye özelinizi de dökmek zorunda değilsiniz. Sevgilinizle ilişkinize gelince, ben böyle gizli saklı çokda sağlıklı ilişki yürüteceğinizi düşünmüyorum. Bir yerde çok kötü şekilde patlarsınız.
Çalıştığımız ortam oyle bir ortam degil. Sehir de kucuk isyerimiz de. Direkt nisanlan baskisi bile kuruyorlar, ben evlilik dusunmuyorum. Ustelik yerimizi bile degistirebilirler..

Back
X