Aynı yorganın altında hiç sarılıp uyuyamadk :(

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Sarılıp uyumak diye bişey yok sarılıp uyuyor gibi yapmak var aslında :D
Yorganları ayıran sensin o zaman yorgana sarılıp uyu canım.
Eşim değil ama ben çok üstümü açarım yorganı çekiştirip durumum yeni evli olduğumuz zamnlar da eşim de bir ara yorganları ayırdı bende bir kaç gün sonra misilleme olarak yatakları ayırdım ama bunu eşime nazlı kaprisli şekilde yapmadım sonra eşim böyle olmayacak dedi ve yorganı bire indirdi :D
Eşimle önce biraz sarılırız 5 dakika sonra eşimin kolu uyuşur benim de boynum ağırır zaten sonra iyigeceler öpücüğü ve herkes kendi uyuma pozisyonu alır ve uyur sadece ayaklarımızı birbirine değdiririz o kadar.
Senin durumun da bir anormallik yok zaten yıllar geçtikçe birbirinizin huylarına alışacaksınız.Takma kafana.
Eşin belliki seni seviyor ve bir karar almışsın buna saygı duyuyor daha ne istiyorsun ;)

Uuuuuf bunaldim valla okurken. Ben de esimle oyle sarmas dolas yatamam sklrm hemen. Suratima suratima nefes verse o ne ya.. sigara iciyo kendisi zaten,hic cekemem sigarali nefes.. ben cok donerim,ayni ortuyle de yatmayiz o yuzden. Ikimzn farkli yorganlari var. Cok da rahat oluyor. Bi harekette hemen uyanan biriyim. Arti beyfendi horlayip duruyor,cit sesine de gelemem. Uyurken asgari duzeyde rahatsz etsin diye yorganlari bari ayirdim. Horlaynca durtukleynce susmazsa da ya ben ya o salona geceriz.. Aman biz de 10aylik evliyiz hah,ben de saniyodum ki boyle sarilip yatilir sabah da oyle kalkilir falan.. ya ben gelemiyorum bunaliyorum..

Back
X