• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı yorganın altında hiç sarılıp uyuyamadk :(

En iyisi kaşık pozisyonu. Uyuyunca ister istemez kıkırdayıp ayriliyorsun zaten

Şimdi heves ediyorsun ama etme.
2 yıllık evliyim, kavgalı olduğumuz günler dışında hergece sarılıp yatarız ve max 10 dk sonra herkes kendi kabuğuna çekilir.
Yazın mümkün değil zaten, ayıp olmasa yatakaları ayırack duruma geliyorum sıcaktan.
Kışın bir nebze yatılabiliyor ama dediğim gibi 5 10 dk dan sonra biyerlerin tutuluyo, ağrıyo sabit yatmaktan.
Öpücük bence daha hoş ve samimi.

Öyle sabahlara kadar sarışık durulmaz zaten. Biraz sarılırız, öpüşür, koklaşırız en fazla 5 dk sonra ben yüzüstü yatarım o da mumyalanmış gibi soluna döner yatar. Hele de Mersin gibi bi yerdeysen yazın yatak bile değmesin havada uçarak uyuyayim istersin. :cry: En fazla ellerimiz denk gelirse elele tutuşarak uyuruz.

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.

Benimkide sarilmasin diye dua ediyorum masallah ahtapot gbi ne saga donebiliyorum ne sola :)
Bende baslarda diyordm neden sarilmiyor diye ama sarilsa buyusu bozuluyo işte :)
Birde bazen sabah baya soguk oluyo uzerinden yorgani aliyorum tipis tipis sariliyo bana :)))))

Yeni evliyken bende tiribe giriyordum neden sarilip uyumuyoruz diye :)) ama ben mumkun degil oyle uyuyamam op kocani iyi geceler de uyu. Yorganida boyunu enine getir genisler biraz:)

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
E bizde oyle tatlim takilma yaa bazi insan sarilip uyuyamaz daralir bunalir dert etme yaa

Kimse gece boyunca sarılıp uyumuyor canım ama yorganı ayrı tutmak yanlış bence. Bizde kışın evlendik eşim yorganı kendine dolar uyjk tulumuna çevirir hep üstümü açıyordu donuyordum. Kızdım bir kaç kere ayrı yorgan battaniye filan dedi hayır dedim öğrenmelisin iki kişi uyumayı. Yine arada üstümü açar ama uyuduğu yerde süreklide el yordamıyla beni kontrol eder üstümü açmış mı diye hemen geri üstüme verir yorganı. Sen yorganı birleştir eşin alışır.
yaa sizi kontrol etmesi cok tatli geldi bana yaa :)))

Biz de 2 dk sarmaş dolaş sonra herkes kendi halinde, yoksa omzum boynum tutulur yahu

Sevdiceğimle en azından ben uyuyana kadar sarılıyor oluyoruz, uyanında ya ben totomu dönmüş oluyorum ya da ikimiz de.

Aynı yatakta farklı yorganlarla yatilir mi yaa bana bi tuhaf geldi . Benim eşim kadar dağınık yatan yoktur . Her gece bi 5 -6 kere uyanıyorum ustumuzu açıyor resmen ama hiç ayrı yorgan düşünmedim .
zaten ayrı yorgan koysam eşim hayatta istemez . Simsiki sarılıp yatariz. Öyle uyuyakaliriz. Alıştığımız için bunalmiyoruz heralde . Gece de dönsek bile ilk fırsatta gene sariliriz.
Biz biraz sümsük çiftlerdeniz heralde buradakilere bakınca oyle hissettim .:olamaz::KK16:

cnm daha cok yenisin evliliginizde..boyle seylere takilipta kendini uzme.uyumak soz konusu oldugunda belkide yorgundur..hemen uyumak istiyordur..oyle hemen bendenmi sogudu diye dusunme..erkekler kadinlar gibi duygusal pencereden bakmiyorlar.daha gercekciler hayat pencereleri..sayginizi sevginizi kaybetmeyin yeterki..yarin birgun hamile kalirsan yeri gelcek gunlerce ayri ayri yataklarda yatmak zorunda kalcaksiniz..bende hamileliklerim suresince yatagimi ayirdim.ayagi karnima deger diye..sonrada yok lohusalik yok sut yok bebek agladi bilmem ne diye aylarca ayri kalinacak.hicbirsey degismiyor hayatimizda ne ben ne esim sogumuyoruz birbirimizden.hiiiccc takma kafana esininde canini sikma bu tarz konularla..evliliginin tadini cikar.o arkasini donsun sen saril ona bakalim..nolcakki..

Benim esimde yorgani ceker acar üstümü usuyorum.tek kisilik el ormesi battaniyem var once onu orterim uzerime sonra 2 kisilik kendi battaniyemizi ikimizin uzerine orteriz tamam.boylece hem ayni battaniyede yatariz hemde ben usumemis olurum tavsiye ederim.sarilma isini takmayin iyi geceler öpücüğü varsa dönün sirtinizi yatin

Her gece sarılarak uyuruz,yıllardır istisnasız böyle ama sabahları her zaman ayrılmış uyanırız:halay: takılmayın nasıl rahat ediyorsanız öyle uyuyun...:KK9:

Herkes sarılarak uyunmaz demiş ama biz uyurduk ya. Ikimiz de uykuda hareket eden insanlar değiliz bu yüzden rahat uyuyorduk sanırım.

Siz rahat edemiyorsanız bi 10 dk sarılıp sonra ayrılın ne olacak ki.

9 aylık evliyim,7 ay eşimin başının etini yedim neden sarılarak uyumuyoruz diye. 2 ay önce sıkı sıkı sarılarak uyumayı denedik.Fenalık geldi. Böyle daha güzel herşey filmlerdeki gibi değil. Yatarken öpüyormuş ne güzel işte. Zaten dip dibe uyuyamıyormuş eşim,saclarım da yüzünü kaşındırıyormuş :) Yatarken öpüyormuş ne güzel işte,yalnız değilsiniz takılmayın bu kadar

Bu aylar tam zamanı kaldır yrganın bırını mıymıntılık etme :) o cekıyrsa durtukle gerı al bı sekılde bırlıkte yatmayı ogrenmenz lazım tamam bı yrgan olunca butun gece sarılmıyruz ama ınsan uykusınun arasında elını klunu atıp yanındakını hıssetmek ıster ha yatak ayırmıssın ha yrgan aynı sey alışsın canım senınle uyumaya

İkinci yorgan nedir yahu kocan yorganı çektikçe sende ona sokulursun ısınmak için böylece sarılmış da olursunuz ama sen direk yorgan sokmuşsun araya:deli:

Hiiic yatamam oyle valla ilk sarilirim besdakka sonra hadi baayyy. Der yatariz yataktada rahatca ozgurce yatmadiktan sonra,

Herkes sarılarak uyunmaz demiş ama biz uyurduk ya. Ikimiz de uykuda hareket eden insanlar değiliz bu yüzden rahat uyuyorduk sanırım.

Siz rahat edemiyorsanız bi 10 dk sarılıp sonra ayrılın ne olacak ki.
Valla biz de sarılarak uyuyoruz uyuyunca ayrılmış bile olsak ya eşim çeker kendine ya ben giderim. Herke uyunmaz deyince ben de kendime bi şaşırdım sustum

Back
X