Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
E bizde oyle tatlim takilma yaa bazi insan sarilip uyuyamaz daralir bunalir dert etme yaaBilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
yaa sizi kontrol etmesi cok tatli geldi bana yaa :)))Kimse gece boyunca sarılıp uyumuyor canım ama yorganı ayrı tutmak yanlış bence. Bizde kışın evlendik eşim yorganı kendine dolar uyjk tulumuna çevirir hep üstümü açıyordu donuyordum. Kızdım bir kaç kere ayrı yorgan battaniye filan dedi hayır dedim öğrenmelisin iki kişi uyumayı. Yine arada üstümü açar ama uyuduğu yerde süreklide el yordamıyla beni kontrol eder üstümü açmış mı diye hemen geri üstüme verir yorganı. Sen yorganı birleştir eşin alışır.
Hiiic yatamam oyle valla ilk sarilirim besdakka sonra hadi baayyy. Der yatariz yataktada rahatca ozgurce yatmadiktan sonra,Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Valla biz de sarılarak uyuyoruz uyuyunca ayrılmış bile olsak ya eşim çeker kendine ya ben giderim. Herke uyunmaz deyince ben de kendime bi şaşırdım sustumHerkes sarılarak uyunmaz demiş ama biz uyurduk ya. Ikimiz de uykuda hareket eden insanlar değiliz bu yüzden rahat uyuyorduk sanırım.
Siz rahat edemiyorsanız bi 10 dk sarılıp sonra ayrılın ne olacak ki.