Aynısı olursa diye sinirlerime engel olamıyorum

istanbulda barlara damsız girilmiyormu hele istiklalde :))
çok lüks bir yer değilse damsız dumsuz girilir ..
kız sallamış bence ama niye sallamış onu anlamadım..

e adam istanbula gelince gezicek edecek tabi 12 de eve girip oturacak hali yok..

bu kızın söylediğini sevgiliniz arkadaşına söylememiş mi ? neden diye sormamışlar mı?

Alkol konusuna hoş bakmıyorum, ama kullananları da yargılamam. Sadece bir konu içinde "Mesafe,arkadaş, gece yarısı ve alkol" aynı anda geçerse, ister istemez huylanırım. Size kıymet veriyorsa, hoşlanmadığınızı bile bile bunu yapmaması lazım.

Ben eglenemez miyim burnumdan getirme gibi seyler soyleyip telefonu yuzume kapatti ve ertesi gun oglen ulasabildim.

Sevgiliniz kaç yaşlarında? Bana pek bir ergen geldi bu tavır.

Sonuç itibariyle yapacak olan adama zincir vuramazsınız, bir kere niyeti bozmuş olsun, sizin yanınızda da yapar çaktırmaz.
Ama tabi ortamlar daha müsait olacak orada... Bir hataya düşer mi, kimse emin olamaz.

Bu durumda ise sevgilinizin bir kez daha eğlenceye gittiğinden emin olmadan vereceğiniz her tepki, durduk yere olay çıkarmak olacaktır.

Not: Damsız da girilen eğlence mekanları her yerde bulunur takılmayın ona.

Hayir soylememis gereksiz dedi.

24 yasinda. Bana haber vermesi yeterli. Ergen gibi davrandi evet.

Allaah askina istanbul u ne saniyorsunuz? Istiklal denilen yer kendi halinize rahatca dolasabileceginiz bir yer her yere girebilirler en kotusunden en iyisinee... tabi sevgilim dediginiz adami taniyorsaniz dusunmeniz yersiz. O kizda kendi sevgilisini engelleyemeyip ortaligi karistirip senin engellemeni kotu olanin sen olmani istemis. Cok acik siz kotu olup kavga cikaracaksiniz hic bir yere gidemeyecekler. Oda oturup keyfine bakacak..

Hayir soylememis gereksiz dedi.
Ya tabi ki evde oturmasin ayrica gezsin ona bisey diyemem. Ama benimle yapmadigi seyi sabah 5e kadar arkadasiyla yapti. Ve kiz sevgilim baska kizlarla yatip kalkiyor ben genisim ama seni bilemem dedi burda gerildim zaten.

Peki iliskisine zarar vermek isteyen biri varken, arkadasina soylemiyor mu olanlari? Ben mesela hem kizi arardim hem arkadasima bu davranisin hos olmadigini soylerdim. Hatta sevgilisini savunuyorsa gorusmezdim bir daha o insanla.
Sadece sana, beni sevmiyor ondan soylemistir diyor ve herhangi bir tepki vermiyorsa o kisilere ortada sorun var demektir.

Hangi barmış o İstiklal'de damsız girilmeyen? Ben hiç denk gelmedim. Genelde tiplere bakarlar, elleri yüzleri, kılıkları kıyafetleri düzgünse sokarlar içeri. Arkadaşlarım da gayet damsız kolonsuz giriyorlar.
Kız sizi zarflamış, siz de mektubu bir güzel açmışsınız.

Aynısı olmayacaksa neden gitsin ki zaten.memnun ki aynisini yapmaya gidiyor zaten. Ama aynısı ne acaba? Bence alemlere akıyor.
Sultanahmette gezmiyordur yani bana göre.

Damsız girilmeyen yere; hiç tanımadığı,yanında erkek olmayan kız kıza gezen kişilerden rica ederek girebilirler.
Ama diğer adamın sevgilisi seni arayıp nasıl öyle söyledi aklım almadı,"Bizim ilişkimiz rahat ama sizi bilemem,senin miden alırsa" ne demek? Kendisi midesiz yani? Ayyaş ayyaş dolaşan itici tipler canlandı gözümde nedense

Aynısı olmayacaksa neden gitsin ki zaten.memnun ki aynisini yapmaya gidiyor zaten. Ama aynısı ne acaba? Bence alemlere akıyor.
Sultanahmette gezmiyordur yani bana göre.
tabi ki alemlere akiyor. Gece 5te napabilir ki bir insan. Gezsin eglensin ben karismam ama telefonu kapatmak ne anlamadim. Oyle bisey olsa hep giderim yilda bir kere gidiyorum arkadasimi gormeye diyor. O gelsin diyorum hayir degisiklik olsun benim icin diyor.

Ben seni arayan kızın dengesiz olduğunu düşünmüyorum.
Yada amacının sadece huzur kaçırmak olduğunu.
Orada erkek arkadaşından rahatsız olmuş.
Sevgilin orada ne yaptıysa artık, o hışımla seni aramış.

Üstte alıntıladığım yazın dada zaten erkek arkaşının
masum olmadığı görünüyor.
Aalında çok ortada ama sevdiğin için konduramıyorsun hepsi bu.
Sadece gezme tozma ziyaretleri değil bunlar.

bence o kızın canını yakmış ya sevgilisi yada senin sevgilin o da bir anlık hırsla aramış anlatmış yoksa ilişkim geniş onla bunla yatıyor ben rahatım ama seni bilmem demek için seni aramaz rahatsa kendine rahat seni niye şüphelendirsin.

bi kuyruk acısı var ama dur bakalım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…