- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Evet ama sevgilim kzilarla cikmadigini kizin beni doldurdugunu soyluyor.Ben anlamadim kiz seni arayip neler diyor ve sen affediyosun yanlismi anladim
sevgilin dediyse yapmaz pekiOyle dediyse cikmaz sanmiyorum.
Ben eglenemez miyim burnumdan getirme gibi seyler soyleyip telefonu yuzume kapatti ve ertesi gun oglen ulasabildim.
Evet ama sevgilim kzilarla cikmadigini kizin beni doldurdugunu soyluyor.
Hayir soylememis gereksiz dedi.istanbulda barlara damsız girilmiyormu hele istiklalde :))
çok lüks bir yer değilse damsız dumsuz girilir ..
kız sallamış bence ama niye sallamış onu anlamadım..
e adam istanbula gelince gezicek edecek tabi 12 de eve girip oturacak hali yok..
bu kızın söylediğini sevgiliniz arkadaşına söylememiş mi ? neden diye sormamışlar mı?
24 yasinda. Bana haber vermesi yeterli. Ergen gibi davrandi evet.Alkol konusuna hoş bakmıyorum, ama kullananları da yargılamam. Sadece bir konu içinde "Mesafe,arkadaş, gece yarısı ve alkol" aynı anda geçerse, ister istemez huylanırım. Size kıymet veriyorsa, hoşlanmadığınızı bile bile bunu yapmaması lazım.
Sevgiliniz kaç yaşlarında? Bana pek bir ergen geldi bu tavır.
Sonuç itibariyle yapacak olan adama zincir vuramazsınız, bir kere niyeti bozmuş olsun, sizin yanınızda da yapar çaktırmaz.
Ama tabi ortamlar daha müsait olacak orada... Bir hataya düşer mi, kimse emin olamaz.
Bu durumda ise sevgilinizin bir kez daha eğlenceye gittiğinden emin olmadan vereceğiniz her tepki, durduk yere olay çıkarmak olacaktır.
Not: Damsız da girilen eğlence mekanları her yerde bulunur takılmayın ona.
Hayir soylememis gereksiz dedi.
Ya tabi ki evde oturmasin ayrica gezsin ona bisey diyemem. Ama benimle yapmadigi seyi sabah 5e kadar arkadasiyla yapti. Ve kiz sevgilim baska kizlarla yatip kalkiyor ben genisim ama seni bilemem dedi burda gerildim zaten.Hayir soylememis gereksiz dedi.
Peki iliskisine zarar vermek isteyen biri varken, arkadasina soylemiyor mu olanlari? Ben mesela hem kizi arardim hem arkadasima bu davranisin hos olmadigini soylerdim. Hatta sevgilisini savunuyorsa gorusmezdim bir daha o insanla.Kesinlikle kizlarla girmedik bir yere diyor. Ama kiz arayip daha once o bara gittigini ve damsiz alinmadigini soyluyor. Ya da kiz neden yalan soyler bilmiyorum. Erkek arkadasim kizin yalan soyledigini, kendisini sevmedigini ve mutlu olmasini istemedigi boyle yaptigini soyleyip duruyor.
tabi ki alemlere akiyor. Gece 5te napabilir ki bir insan. Gezsin eglensin ben karismam ama telefonu kapatmak ne anlamadim. Oyle bisey olsa hep giderim yilda bir kere gidiyorum arkadasimi gormeye diyor. O gelsin diyorum hayir degisiklik olsun benim icin diyor.Aynısı olmayacaksa neden gitsin ki zaten.memnun ki aynisini yapmaya gidiyor zaten. Ama aynısı ne acaba? Bence alemlere akıyor.
Sultanahmette gezmiyordur yani bana göre.
tabi ki alemlere akiyor. Gece 5te napabilir ki bir insan. Gezsin eglensin ben karismam ama telefonu kapatmak ne anlamadim. Oyle bisey olsa hep giderim yilda bir kere gidiyorum arkadasimi gormeye diyor. O gelsin diyorum hayir degisiklik olsun benim icin diyor.[/QUOTE
Bence çok tehlikeli hareketleri var.
Boşa gitmiyordur.sabah beşe kadar kız kesiyorlardir falan.
tabi ki alemlere akiyor. Gece 5te napabilir ki bir insan. Gezsin eglensin ben karismam ama telefonu kapatmak ne anlamadim. Oyle bisey olsa hep giderim yilda bir kere gidiyorum arkadasimi gormeye diyor. O gelsin diyorum hayir degisiklik olsun benim icin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?