- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Sevgilim kizla gorusmuyor. Daha once kuzeniyle yaz aski gibi biseylermis. Kiz sevgilime kuzenini ayarlamaya calismis. Sonra ayrilmislar. Kiz zaten almanyada. Kizla da gorusmuyorlar. Bi anlik sinir oldugunu sanmiyorum.bence o kızın canını yakmış ya sevgilisi yada senin sevgilin o da bir anlık hırsla aramış anlatmış yoksa ilişkim geniş onla bunla yatıyor ben rahatım ama seni bilmem demek için seni aramaz rahatsa kendine rahat seni niye şüphelendirsin.
bi kuyruk acısı var ama dur bakalım :/
Kiz aynen sunu soyledi taksimde barlara damsiz girilmiyor sen aptal misin, bizim iliskimiz rahat ama sizi bilemem miden alirsa dedi ve kapatti.
Kesinlikle kizlarla girmedik bir yere diyor. Ama kiz arayip daha once o bara gittigini ve damsiz alinmadigini soyluyor. Ya da kiz neden yalan soyler bilmiyorum. Erkek arkadasim kizin yalan soyledigini, kendisini sevmedigini ve mutlu olmasini istemedigi boyle yaptigini soyleyip duruyor.
Sizi arayan kızın tarzı çok yanlış, bizim ilişkimiz rahat ama senin miden alırsa deyip telefonu kapatmak da ne demek oluyor. Kızın belki de erkek arkadaşınızda gözü var bana ilk anda onu hissettirdi ya da sizi çekemiyor ortalığı karıştırıyor. böyle meseleler telefonla arayıp bir anda söylenmez herşeyin bir yolu yordamı vardır.Hepinize merhaba, 3 yillik bir iliskim var. Erkek arkadasim gecen sene istanbula bir arkadasinin yanina gitti. Gece saat 12 gibi istiklale ciktilar ve sabah 5e kadar eve donmediler. Arkadaslariyla gezmesine eglenmesine asla karisamam tabi ki. Aradim ve alkol aldiklarini ogrendim yine sorun yapmadim. Gece saat 3 gibi arkadasinin sevgilisi beni aradi. Kizla daha once 2 kere gorusmustuk. Kiz aynen sunu soyledi taksimde barlara damsiz girilmiyor sen aptal misin, bizim iliskimiz rahat ama sizi bilemem miden alirsa dedi ve kapatti. Resmen cildirdim. Sevgilimi aradim saat 4 gibi eve ne zaman gidersiniz diye. Ben eglenemez miyim burnumdan getirme gibi seyler soyleyip telefonu yuzume kapatti ve ertesi gun oglen ulasabildim. Gelince ozur diledi sarhostum yanlis bisey yapmadim falan dedi ve bi sure sonra baristik. Ve erkek arkadasim bu haftasonu yine o arkadasina gidiyor. Yine ayni seylerin yasanacagini dusunup o kadar sinirleniyorum ki. O istanbuldayken asla konusmak istemiyorum ne yaptigini bilmek istemiyorum. Sizce dogru olur mu ya da nasil davranmam gerekir?
Kocam degil annesi babasi degilim. Kalk otur orayabgitme burda kal diyecek halim yok. Beni ilgilendiren kismi bana yaptigi seyler.İstanbula gidemezdi ikinci kez, ben olsam.
O konuda guvenilir. Ama kiz oyle diyince benim sevgilim kizlarla yatip kalkar falan ona mi uydu diye dusundum.Bence sizi arayan kız yalan söylüyor kesinlikle. Erkek arkadaşınızın da daha önceden güveninizi sarsacak bir hareketi olmadıysa bu konuyu fazla düşünmeyin derim. Bu haftasonu gittiğinde yine sorun yaşarsanız o zaman düşünürsünüz.
Kiz sevgilime bakacak bir kiz degil. Asiri zengin ve boyle dizilerde gorebilecegimiz tiplerden.Sizi arayan kızın tarzı çok yanlış, bizim ilişkimiz rahat ama senin miden alırsa deyip telefonu kapatmak da ne demek oluyor. Kızın belki de erkek arkadaşınızda gözü var bana ilk anda onu hissettirdi ya da sizi çekemiyor ortalığı karıştırıyor. böyle meseleler telefonla arayıp bir anda söylenmez herşeyin bir yolu yordamı vardır.
Kiz asiri zengin. Kolay kolay kimseye selam bile vermez. Dedigim gibi dizilerde falan gorebilecegim kizlardan. O yuzden sanmam.Bence erkek arkadaşınız ve sizi arayan kız arasında acaip durumlar var.ben ilk böle düşünürdüm...
Herkesin ilişkisi farklı tabi, benim ilişkimde beni kırdıysa bunu deme hakkına sahibim oda uygular. Aradaki yakınlıkla ilgili belkide bilemiyorum. Heralde oda öküz değildir bu kez daha dikkatli davranırKocam degil annesi babasi degilim. Kalk otur orayabgitme burda kal diyecek halim yok. Beni ilgilendiren kismi bana yaptigi seyler.
Of evet. Sinir bozucu.Zaten genelde öyle olur başka yerden hemen ayrılırlar gelince özürler bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?