Aynısı olursa diye sinirlerime engel olamıyorum

Sevgilim kizla gorusmuyor. Daha once kuzeniyle yaz aski gibi biseylermis. Kiz sevgilime kuzenini ayarlamaya calismis. Sonra ayrilmislar. Kiz zaten almanyada. Kizla da gorusmuyorlar. Bi anlik sinir oldugunu sanmiyorum.

Dam şartı yok kaldı ki olsa bile o an içeri girmek için biriyle geçici anlamış olabilir ve içeride erkek arkadaşlarıyla takılmıştir. Eğer bu ihtimalim doğruysa sizin sorgularınızdan sonra bozulabilir ama benim asıl takıldığım sizinle konuşan kız

Yok ben rahatım da senin haberin olsun da vıdı vıdı... Bu kız bana pek masum gelmedi. Sana ne ki sen rahatsan bak keyfine ne ortalık karıştırıyorsun emin olmadığın konu hakkında. Alttan gazı vermiş size ben öyle hissettim

Canım tabiki damsız alınan barlarda var. Bence sana bu bilgiyi veren kız ne kadar güvenilir onu düşün

Sizi arayan kızın tarzı çok yanlış, bizim ilişkimiz rahat ama senin miden alırsa deyip telefonu kapatmak da ne demek oluyor. Kızın belki de erkek arkadaşınızda gözü var bana ilk anda onu hissettirdi ya da sizi çekemiyor ortalığı karıştırıyor. böyle meseleler telefonla arayıp bir anda söylenmez herşeyin bir yolu yordamı vardır.

kız bildiğin kıskançlığı ruh hastalığı haline getrimiş . Böyle bir telefona inanıp ilişkini bozma sadece takipte kal bence. Gitmk istiyorsa da gönder gitsin.Ya bu kadınların kıskançlığından illallah geldi ya valla

Bence sizi arayan kız yalan söylüyor kesinlikle. Erkek arkadaşınızın da daha önceden güveninizi sarsacak bir hareketi olmadıysa bu konuyu fazla düşünmeyin derim. Bu haftasonu gittiğinde yine sorun yaşarsanız o zaman düşünürsünüz.

O konuda guvenilir. Ama kiz oyle diyince benim sevgilim kizlarla yatip kalkar falan ona mi uydu diye dusundum.

Kiz sevgilime bakacak bir kiz degil. Asiri zengin ve boyle dizilerde gorebilecegimiz tiplerden.

Bence erkek arkadaşınız ve sizi arayan kız arasında acaip durumlar var.ben ilk böle düşünürdüm...
Kiz asiri zengin. Kolay kolay kimseye selam bile vermez. Dedigim gibi dizilerde falan gorebilecegim kizlardan. O yuzden sanmam.

Kocam degil annesi babasi degilim. Kalk otur orayabgitme burda kal diyecek halim yok. Beni ilgilendiren kismi bana yaptigi seyler.
Herkesin ilişkisi farklı tabi, benim ilişkimde beni kırdıysa bunu deme hakkına sahibim oda uygular. Aradaki yakınlıkla ilgili belkide bilemiyorum. Heralde oda öküz değildir bu kez daha dikkatli davranır

Zaten genelde öyle olur başka yerden hemen ayrılırlar gelince özürler bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…