aynisini daha once yasayan var mi

queenEb

herkesin bir popisi var.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
2.349
2.847
selam millet.

Iliskiye girdikten sonra lavaboya gittim ve sildigimde boyle koyu yesil mercimek buyuklugunde diyelim benzer biseyler cikti. yarim cm genisliginde falan boyle sert olmayan parcalar. Normalde seffaf renk akintim var koku yanma asla yok. Doktora da bu akintimi sordugumda normal demisti...

daha once bunu yasayan var mi ? Ne olabilir?

Bu arada konuyu yanlis yere actigimin farkindayim. Nereye acsam bilemedim...

Edit: mercimek benzetmesi duzeltildi

Yeşil mercimek tasviri ilginç olmuş kabul edelim.
Doktora gitmelisin.

Hmm ufak tefek kistçikler bende de var ama doktor ilaç vermeye gerek duymadı... ta ki ara kanamalar başlayana kadar
Adeti düzene sokup ara kanamaları sonlandırmak için doğum kontrol hapı önerdi ama tekrar bi muayene etmek istedi öncesinde. Ben ihmal ettim gitmedim.
Hapı da kullanmadım kaldı yani.
Şimdi 4-5 ayda bi ara kanama oluyo. Bazen az bazen yoğun.

Ne zaman ve ne kadar olacağını kestiremiyorsun anlatabilmişimdir umarım..

Madem PCOS vardı sende de bu öyle sıkıntı oluşturmyacak bi akıntıdır bence endişelenme

Mantar olmuş, yeşil akıntı çok hayra alamet değil.
Ayy korkutma beniiii :KK43:
Doktora gittim ama akinti degil boyle yumusak uhuyu boyle yuvarlak yaparsin da kucuk top olur ya oyle bisey. Bi de koku yanma falan hic yok...

Hmm ufak tefek kistçikler bende de var ama doktor ilaç vermeye gerek duymadı... ta ki ara kanamalar başlayana kadar
Adeti düzene sokup ara kanamaları sonlandırmak için doğum kontrol hapı önerdi ama tekrar bi muayene etmek istedi öncesinde. Ben ihmal ettim gitmedim.
Hapı da kullanmadım kaldı yani.
Şimdi 4-5 ayda bi ara kanama oluyo. Bazen az bazen yoğun.

Ne zaman ve ne kadar olacağını kestiremiyorsun anlatabilmişimdir umarım..

Madem PCOS vardı sende de bu öyle sıkıntı oluşturmyacak bi akıntıdır bence endişelenme

Sende de boyle kist gibi kucuk beze gibi koyu yesil seyler gelmis miydi? Mantar olsa koku olur hic koku yok...

Ya mantar olabilir. Hemen doktora gidin cok iyi tedavinizi olun yoksa benim gibi cekersiniz. cok zor..
gerçi mantarin kesin tedavisi de yok maalesef ki..

Ilk defa mi oldu? Beze gibi derken parça halinde mi yani? Yemyesil mi

Ya ilk defa gordum ben ama sevgilim daha once de oldu ama cok zorladiysak ondandir diye dusundum dedi :KK70: bikac aydir bi iki kez olmus. Boyle parca gibi kuru parca seklinde... koyu yesil renginde evet ve akinti degil kesinlikle

X