Bence de güzel değil canm daha güzel isimler var mesele kiz olursa ben eylül , ada, hira , sare gibi isimler düşünüyorum ayliz ve asel de çok moda son zamanlarsa
Çok güzeller evet ama ben Türkçe Kökenli bir isim istiyorum, Arapça düşünmüyorum. :) teşekkürler canımEn cok hosuma giden isimler ikra. Hira. Buğlem. Erk ismi yekta. Kizim olirsa ikra nuray olucak erkek olursa yekta. :)
Ayperi yerine aybike yi dusunmez misiniz?
kızlar ahsen hira nasıl sizce esim ahsen var ya sen diye dalga geçerler diyor sizce nasıl uyumlu mu
Hadi yaaa:)))almila hiç sevmediğim bir arkadaşımın ismi :))
Banu Türkçe bir isimm:)))Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim sanırım.
Farklı bir isim arayışından ziyade, kızıma Türkçe isim koymak istiyorum. Evet Arapça'da çok güzel isimler var ve biz Elhamdulillah müslümanız ama İslamiyette Arapça kökenli bir isim koyma zorunluluğumuz olduğunu düşünmüyorum. Bende Türk olduğumuzdan dolayı, ve Türkiye'de yaşamamızdan dolayı sadece Türkçe isim koymak istiyorum.
Tavsiye ettiğiniz isimler arasında Almila, Aybike dışında olanlar hep Arapça ve Farsça kökenli.
Ayperi isminden de vazgeçtim. :)) teşekkür ediyorum ilginize.
kızlar ahsen hira nasıl sizce esim ahsen var ya sen diye dalga geçerler diyor sizce nasıl uyumlu mu
Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim sanırım.
Farklı bir isim arayışından ziyade, kızıma Türkçe isim koymak istiyorum. Evet Arapça'da çok güzel isimler var ve biz Elhamdulillah müslümanız ama İslamiyette Arapça kökenli bir isim koyma zorunluluğumuz olduğunu düşünmüyorum. Bende Türk olduğumuzdan dolayı, ve Türkiye'de yaşamamızdan dolayı sadece Türkçe isim koymak istiyorum.
Tavsiye ettiğiniz isimler arasında Almila, Aybike dışında olanlar hep Arapça ve Farsça kökenli.
Ayperi isminden de vazgeçtim. :)) teşekkür ediyorum ilginize.
Türkçe kökenli bir isim istediğini bildiğim için bunu belirtme gereği duydum canım... Asya bildiğim kadarıyla Türkçe kökenli değil, Yunanca kökenli.
Yunan mitolojisinde de Asia adında tanrıça var zaten. Kıtanın isminin buradan geldiği düşünülüyor.
Asya ismi Göktürk Zamanında kullanılan bir isimmiş ama, ve hala kırgızlarda Tatarlarda kullanılıyormuş. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?