Ayr m yaayaym sizce kzlar ?:(

daisybaby

D£RY@
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
1.258
0
116
40
Antalya
slm arkadaslar

benimde derdim var yardımınızı düsüncesinizi bekliyorum

benim sorunumda su ben 5 senedir evliyim severrek evlendik 2 kızım var antalyaya yeni tasındım tayin için esim birde askere 12 qidecek ondanmıdır yoksa baska sebepmi var bilmiyorum ama..... süpheliyim son 1 ay veya 2 ay dır esim coook deqişti normalde esim nereye qitse nerdeyse haber verir ve sıksık arardı... hatta aksamları asla dısarı cıkmaz qörevde olduqu nda hariçi antalya tasındım tasınalı eve qec qelmeye basladı qece yarısı yada sabaha qelmediqi oldu bunların hepsi ban süphe oldu adam birden bire nede deqistiki benim 4 süphem var

1--- esim erkek kardesine cok düskün benden ve kızlarından daha deqerli erkek kardesi anasından babasında bile düsünün artık kaynım için cooook kavqa ettim onunla ilqilendiqi qibi bizimle ilqilen diye yok nafile sadec kardesi kardesini hatasını söyledim arası acıldı ondamıdır yada

2--- askere qidecek onun psikolojisimi acaba desem (( qece qec qelmesinin yada sabah kadar qelmediyle ne alakası var )))

3--- aldatıyor diye düsünüyorum ona emin deqilim kötükedihüso

4--- sevmiyor beni desem (( sevmese neden evlensin sevmiyorsa bosanadabilir v,bosanmıyorda bırakmaya hiç qönlü yok )))

ozaman kızlar sebep ne esimi deqistirecek ....... :uhm:

kızlar eve qec qelmesi sabah qelmesi beni rahatsız etti ondan nefret ettim artık bosanmıyor esim askere qidecek ya evimi kayseriye tasınıyım diye düsünüyorum numaramı deqisitiriym bana cektirdi kendide ceksin diyorum yanlısmı olur sizce ayrı yasayayım daha iyi bana qöre neden derseniz qece qec qelen sabah qelen bunuda son 1 ---2 ay dır yapmaya basladı offf yardım kızlar

kendisiyle konuşmayı denedinmi
bütün bunların cevabını ona sorsan
değiştin desen bu benim hoşuma gitmiyor desen
kötü şeyler düşünüyorum desen
belki nedenini anlarsın
sıkma canını
iki kız cocuğu babası olarak sorumluluklarını hatırlat derim

Askerdeyken zaten yanlız yaşayacaksınız, başka bir şehire taşınmak neden onu anlayamadım. Bence acele etme. Derdi her ne ise askere gittiğinde düzelecektir. hatalarını anlar burnu sürter, askerden dönmesini bekler hala aynı ise o zaman başka çözüm yolları düşünürsün.

hayır cnm konusmuyor konuyu actıqım zaman işim var diyor qüzelce söylüyorum laf deqisitriyor konusmamak için direniyor diyeyim kısacası

ya evlisiniz bir anda eşinizi yüzüstü bırakmak olurmu hiç!bence askere gitsin gelsin tekrar düzenli hayatınıza dönersiniz bir anlık kafası karışmış olabilir taşınacaksanız hep beraber taşının eğer o askerdeyken yaparsanız boşanma sebebiniz olur hee zaten ben boşanmak istiyorum diyorsanız saygım sonsuz ama 1 2 ay yaptığı hata yüzünden 5 yıllık evlilik bitermi onada anlam veremedim erkek milleti işte aklı başka bir kadına kaymıştır üzerinde en dolayı bunalmıştır size askerlik sıkıntısı vardır belki bazı şeylerden bunalmıştır size yansıtmamak için sabahtan akşama kadar dışarda kalması gerekiyordur sabredin biraz baktınızki askerden sonrada böyle toplarsınız herşeyinizi çeker gidersiniz......

hakılısn bunu yapmak iisitoyrum aslında baska yere tasınmamın sebebi antalyada sadece ablma var ama kayseride bana cok destek qöstercek ailem ve akrbam var onuniçin tasınmak istedim deqiseceqini sanmıyorm adam acayip deqişti insallah kızlrım için eski haline döner dönsede benim kalbimi kazanamz ama kızlarım için susarım en azından

Başka bir şehre taşınma düşüncen için henüz erken bence canım.Tekrar konuşmayı dene,ne kadar rahatsız olduğunu anlatmaya çalış.Ya da en kötü ihtimal askerliğin bitmesini bekle ne yapacağına karar vermek için..

esim ne ayrılmak isityor nede birseyler yapmak isityor cabada sarbetmiyor bende askerlikten dolayı tahmin ama sebebi bilemiyorum esime hep diyorum sıkıntını paylas derman bulalım diyorum benden herkesden uazk olmaya basladı insallh qecici olur

anlatıyorum anlatmaya calısıyorum dinlemiyor offf ya askerlik deqilde hayatında kadın varsa diye endise ediyorum esimde simdiye kadar bunu yapmadıysa simdie sanmıyorum ama erkek milleti işte işleri belli olmaz kim ister yuvayı bozmak birde kızlarım var zaten

askerlik psikolojisi, iş düşüncesi gibi sorunlarının gece gelmemesi ile alakası yoklmaz:
bu gibi huyları daha önce yoksa tabi
sabaha kadar gelmeyince nereye gidiyor sencebenneyaptımki

askerlik psikolojisi, iş düşüncesi gibi sorunlarının gece gelmemesi ile alakası yoklmaz:
bu gibi huyları daha önce yoksa tabi
sabaha kadar gelmeyince nereye gidiyor sencebenneyaptımki

ahhh bir bilsem zaten esimin samim arkadası var onunla yım diyor tabiki doqruysa

askere gidecek diye belki yanlızlık psikolojisine girmiştir. bence hiçbir seçenekte değil eşinle konuş gerçek seçeneği sana söylesin.............

ahhh bir bilsem zaten esimin samim arkadası var onunla yım diyor tabiki doqruysa

daisycim bilemem olurmulmaz:
gelmediği gün ağzından burnundan getireceksinkötükedihüso
eşi ve çocukları olan bi adam nasıl olurda keyfiyen evine gelmez
bu konuda taviz vermişsin arkadaşım

askere gidecek diye belki yanlızlık psikolojisine girmiştir. bence hiçbir seçenekte değil eşinle konuş gerçek seçeneği sana söylesin.............

umarım askerlik tendir belki askerdeyken konusmaya cok ihtiyacı olacak ozman dinler belki simdi dinlemek konusmak istemiyor kimseyle

daisycim bilemem olurmulmaz:
gelmediği gün ağzından burnundan getireceksinkötükedihüso
eşi ve çocukları olan bi adam nasıl olurda keyfiyen evine gelmez
bu konuda taviz vermişsin arkadaşım

qetirdim kızdım adamın ruhu duymuyorki adaam birden deqisit anlamdımki

Hımm hiç kimse durup duruken değişimez uğramaz bu bir gerçek. Mutlaka bir sıkıntısı bir derdi vardır.Ama işte sorun bu derdi ne ? Bunu nasıl öğreneceksiniz.
Bence bunun 2 yolu var yani şuanda aklıma gelen
1.si eşinizin çok iyi bir anını yakalayıp konuşmak ki bunu yaptığınızı yazmışsınız.

2. si ise onu sessizce takip etmeniz ama bunu yapmak için şartlarınız nekadar uygun onuda bilemiyorum.

Şehir değiştirme konusuna gelince bu konuda eşiniz ne diyor ne düşünüyor acaba ? Onun yaklaşımı nasıl bu konuya.

takip etmeyi bende düsündüm bilirsiniz antalya büyük bir sehir ehliyetim yok araba kullanammıyorum taksi tutup takip etsem cok miktarda para qider ona bu kada kıyamam ben calısmıyorum esimde askere qideceqi dolayı maas vermiyorlar annem baqkur maasıyla idare edeceqiz o yüzden bu yol suanlık olmaz ama askerden qelincede böyle yaparsa ilk işim bu sefer onu takip etmek olacak sonrasıda artık bilemiyorum sahsen tasınma konusunda esim istemiyor benden ne ayrılmak nede ayrı yasmak istemiyor sebebinide söylemiyor tam bir cıkmazdayım

mutlaka derinde yatan birşey vardır ya askerlik korkusu ya başka bi kadın yada depresyon ne bilim sebebsiz çok anormal olunmaz yani oturup iyi bir konuşmaklazım allah kolaylık versin canım benim

bırak bence biraz kendi halini kendin igeri çek.
bnm bir sevgilim vardı ilgilenmiyordu başına saldım nasıl arıodu günde kaç kez.
bence,bırak askerde biçok şeyi anlıcak bak şanslısın önünde askerlik var istesede göremicek seni

mutlaka derinde yatan birşey vardır ya askerlik korkusu ya başka bi kadın yada depresyon ne bilim sebebsiz çok anormal olunmaz yani oturup iyi bir konuşmaklazım allah kolaylık versin canım benim

cok saqol cnm ya ne zormus evlilke vedakarlık qöstermek askerlik korkusu olacaqını sanmıyorum zaten esim polis polis asker qibi silah teskiltı o konudan deqilde sebep baska insallh öqenirim de rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…