kendisiyle konuşmayı denedinmi
bütün bunların cevabını ona sorsan
değiştin desen bu benim hoşuma gitmiyor desen
kötü şeyler düşünüyorum desen
belki nedenini anlarsın
sıkma canını
iki kız cocuğu babası olarak sorumluluklarını hatırlat derim
Askerdeyken zaten yanlız yaşayacaksınız, başka bir şehire taşınmak neden onu anlayamadım. Bence acele etme. Derdi her ne ise askere gittiğinde düzelecektir. hatalarını anlar burnu sürter, askerden dönmesini bekler hala aynı ise o zaman başka çözüm yolları düşünürsün.
ya evlisiniz bir anda eşinizi yüzüstü bırakmak olurmu hiç!bence askere gitsin gelsin tekrar düzenli hayatınıza dönersiniz bir anlık kafası karışmış olabilir taşınacaksanız hep beraber taşının eğer o askerdeyken yaparsanız boşanma sebebiniz olur hee zaten ben boşanmak istiyorum diyorsanız saygım sonsuz ama 1 2 ay yaptığı hata yüzünden 5 yıllık evlilik bitermi onada anlam veremedim erkek milleti işte aklı başka bir kadına kaymıştır üzerinde en dolayı bunalmıştır size askerlik sıkıntısı vardır belki bazı şeylerden bunalmıştır size yansıtmamak için sabahtan akşama kadar dışarda kalması gerekiyordur sabredin biraz baktınızki askerden sonrada böyle toplarsınız herşeyinizi çeker gidersiniz......
Başka bir şehre taşınma düşüncen için henüz erken bence canım.Tekrar konuşmayı dene,ne kadar rahatsız olduğunu anlatmaya çalış.Ya da en kötü ihtimal askerliğin bitmesini bekle ne yapacağına karar vermek için..
askerlik psikolojisi, iş düşüncesi gibi sorunlarının gece gelmemesi ile alakası yoklmaz:
bu gibi huyları daha önce yoksa tabi
sabaha kadar gelmeyince nereye gidiyor sencebenneyaptımki
ahhh bir bilsem zaten esimin samim arkadası var onunla yım diyor tabiki doqruysa
askere gidecek diye belki yanlızlık psikolojisine girmiştir. bence hiçbir seçenekte değil eşinle konuş gerçek seçeneği sana söylesin.............
daisycim bilemem olurmulmaz:
gelmediği gün ağzından burnundan getireceksinkötükedihüso
eşi ve çocukları olan bi adam nasıl olurda keyfiyen evine gelmez
bu konuda taviz vermişsin arkadaşım
Hımm hiç kimse durup duruken değişimez uğramaz bu bir gerçek. Mutlaka bir sıkıntısı bir derdi vardır.Ama işte sorun bu derdi ne ? Bunu nasıl öğreneceksiniz.
Bence bunun 2 yolu var yani şuanda aklıma gelen
1.si eşinizin çok iyi bir anını yakalayıp konuşmak ki bunu yaptığınızı yazmışsınız.
2. si ise onu sessizce takip etmeniz ama bunu yapmak için şartlarınız nekadar uygun onuda bilemiyorum.
Şehir değiştirme konusuna gelince bu konuda eşiniz ne diyor ne düşünüyor acaba ? Onun yaklaşımı nasıl bu konuya.
mutlaka derinde yatan birşey vardır ya askerlik korkusu ya başka bi kadın yada depresyon ne bilim sebebsiz çok anormal olunmaz yani oturup iyi bir konuşmaklazım allah kolaylık versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?