Ayr m yaayaym sizce kzlar ?:(

konusmayı cok denedim fırsat vermedi daha doqrusu konusmak istemiyor bu konuları qüzelce denedm tartısarak denedim fayda bulamadım

kızlar esimin buqün sınavı var askeri için sınav bittikten sonra belki konusmak ister bu konuyu kızları anneme bırakıp esimle babsbasa konusacaqım tekrardan sebei bu sefer ögrenebilirsem yazarım

İLGİ VEREN YORUM YAPAN YARDIMCI OLAN BÜTÜN ARKADASLARA COOOK TSK EDRİM BENİ YALNIZ BIRAKMADINIZ turkbayragi

kızlar eve qec qelmesi sabah qelmesi beni rahatsız etti ondan nefret ettim artık bosanmıyor esim askere qidecek ya evimi kayseriye tasınıyım diye düsünüyorum numaramı deqisitiriym bana cektirdi kendide ceksin diyorum ..
kesınlıkle yanlıs olur kacarak hıc bısı cozulmez canım..emınım esının bı sebebı vardır..
bunu kendısıyle konus askere gıderken esınle ayrılman onun ıcın cok agır olur..askerlık yolunda ıken aldatması bence olmaz aldatmazda....

İnşallah güzel sonuçlar alırsın arkadaşım . Bir yuva asla koaly kurulmuyor ve kolayda yıkılmamalı

insallah tabiki zor allahım yardım et :Saruboceq:

saqol cnm ya içimi aydınlatıyorsunuz insallh ki aldatmıyordur umarım askerliqin etkisidir tabiki kacmakla olmuyor hadi kadın olursa o zman cekemem işte kabullenemme böyle olacaqını sanmıyorum ama sanmıyorum aldattıqına da emin olmak istiyorum insallha yanılıyormöusum dur

olayın içyüzünü nedenini öğrenmeden ev ayırmak çok büyük bi tepki olur .

haklısınız insan sinirlneince hatalı seyler düsünebiliyor esimi insallh yanlıs anlıyorumdur neyse buqün öqrenmeye calısacqım insllah qüzel sonuc alırım :bbo:

kızlar coook sevinçliyim esimi yanlıs anlamısım ya dünden esim sınavı bittikten sonra beni aradı dediki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben söylemedn kendizi herseyi takır takır anlattı ben sustum ve dinledim

karıcıqm hazırlan yemeqe cıkıyoruz dedi... cokacimcoook
neden dedim :kedi:
sana özür borcluyum seninle ilqilenemdim sınav için dedi askerliqin etkisi vardı sınavlarım bitti coook sınava qirdi esim 1 ayda yüksek lisans için askeri için vb. neyse cıktık basabasa zaten dedim ya antalya ya yeni qeldim tayin için 1 ay cook yoqun qecti neyse coook sükür biri yokya ona sevindm zaten tam emin deqildim ama emin olmak istemiştim simdi rahatladım kayseriye tasınsaydım esimi belki kayıpedebilirdim yanlıs düsünmüsüm yanıldım ama en azından içim rahat oldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: haaa qelmediqi 2 qün de amcasını oqlu antalyadaym neyse içim rahat

kızlar hepinize coooook tsk edrim

Son düzenleme:

Sevindim canim senin adina allah mutlulugunuzu hic bozmasinopuyorumnanaktan

oo sen barışmışsın demekki eşin suçlu suç bastırmak için karıcım falan demiş ilgilenmeyen adam aniden yemeğe çıkarmış neyse.mutluluklar :gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
oo sen barışmışsın demekki eşin suçlu suç bastırmak için karıcım falan demiş ilgilenmeyen adam aniden yemeğe çıkarmış neyse.mutluluklar :gitme:

benim kocam ilk defa yemeqe götürmedkiki ilk defa karıcıqım demediki adam bir sürü sınavları vardı sınavlarına raqmen ben ilqinmeyince ihmal edince acabalar doldum mustum özür dilemeyen erkekelerde var yemeqe cıkardııqı qiqib hediye almıs en önemlisi sucunu bilmesi özür dilemesi buqünde kocamcqm asker eqidiyor yorumun için tsdk edrm

mutluluklar:1hug:
saqolun coook tsdkler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…