evli bir adamın sabaha kadar dışarda ne işi olur hiiç anlamam
üffffffff evlilikte böyle şeyler yapılması hiç hoş değil
antalyaya taşındıktan sonra böyle oldu diyosun
acaba birimi girdi hayatına demekten başka bişey gelmiyor aklıma
ama düşünmeye kalksan çok ihtimaller var tabi
senin yapacağın en mantıklı şey ne olursa olsun eşinle ciddi bi şekilde konuşmak
İnşallah güzel sonuçlar alırsın arkadaşım . Bir yuva asla koaly kurulmuyor ve kolayda yıkılmamalı
kızlar eve qec qelmesi sabah qelmesi beni rahatsız etti ondan nefret ettim artık bosanmıyor esim askere qidecek ya evimi kayseriye tasınıyım diye düsünüyorum numaramı deqisitiriym bana cektirdi kendide ceksin diyorum ..
kesınlıkle yanlıs olur kacarak hıc bısı cozulmez canım..emınım esının bı sebebı vardır..
bunu kendısıyle konus askere gıderken esınle ayrılman onun ıcın cok agır olur..askerlık yolunda ıken aldatması bence olmaz aldatmazda....
olayın içyüzünü nedenini öğrenmeden ev ayırmak çok büyük bi tepki olur .
hakkınızda hayırlısı olsun canım umarım aranız düzelir
kızlar coook sevinçliyim esimi yanlıs anlamısım ya dünden esim sınavı bittikten sonra beni aradı dediki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben söylemedn kendizi herseyi takır takır anlattı ben sustum ve dinledim
karıcıqm hazırlan yemeqe cıkıyoruz dedi... cokacimcoook
neden dedim :kedi:
sana özür borcluyum seninle ilqilenemdim sınav için dedi askerliqin etkisi vardı sınavlarım bitti coook sınava qirdi esim 1 ayda yüksek lisans için askeri için vb. neyse cıktık basabasa zaten dedim ya antalya ya yeni qeldim tayin için 1 ay cook yoqun qecti neyse coook sükür biri yokya ona sevindm zaten tam emin deqildim ama emin olmak istemiştim simdi rahatladım kayseriye tasınsaydım esimi belki kayıpedebilirdim yanlıs düsünmüsüm yanıldım ama en azından içim rahat oldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: haaa qelmediqi 2 qün de amcasını oqlu antalyadaym neyse içim rahat
kızlar hepinize coooook tsk edrim
Sevindim canim senin adina allah mutlulugunuzu hic bozmasinopuyorumnanaktan
ewet ya cok saqolun cok sükür bekeldiqim kötü sonuc olmadıAman iyi iyi..
kötü sonuçlanmayan konu görelim..:lepi:
oo sen barışmışsın demekki eşin suçlu suç bastırmak için karıcım falan demiş ilgilenmeyen adam aniden yemeğe çıkarmış neyse.mutluluklar :gitme:
saqolun coook tsdkler cnmmutluluklar:1hug:
takip edin.))
Hayırlısı olsun bundan sonra senin için bak öfkeyle kalkıp zararla oturacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?