• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayranimiz yok icmeye kurkle gideriz s...

Hic korkmadan çekinmeden mantikli bi şekilde konuş ve tavrini koy eğer çocugun yoksa birkere daha düşün derim bu adamdan çocuk felan yapilmaz tavrini kesin belli et ama saygisizlasmadan sakin sakin

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum

Ederlerse etsinler niye korkuyorsunuz sonuna kadar haklisiniz dik durun.

Valla bizim 5 yıldızlı otele verecek paramiz yok siz karsilayacaksaniz gelelim ben daha kendime mont alamiyorum 5 yıldızlı otel bizim neyimize diyin.

Konu sahibi haklisin sonuna kadar korkma korkarsan uzerine gelirler.

derim hep erteler haftaya alalim yok onumuzdeki maas yok su gun bu gun adamda erteleme hastaligi var ertelemekten 1 yildir sac trasi olmuyo adam gittikce dusuyor gozumden aylardir ic camasiri ihtiyacim var diyorum surekli bu maasta alalim yok haftaya cikinca alalim cikariz burda erkek var kalabalik yok soyle boyle obur ay obur ay diye diye 1 yil oldu nerdeyse dikip dikip giyiyorum kendim zar zor cikyorum alsam ahret sorguau baslar erkek var miydi yok niye ben yokken aldin birlikte alirdik boyle salak biri iste

Size donu mu çok görüyo ? Onuda mı babanız alıcak onu mu bekliyo
Off off çok zor

Bayramda otel fiyatları çok yüksek hemde 5yıldız 1kişi bin lira eder birgecesi eşiniz çok bonkör

Evdeki erzağı neden ailesine veriyo ? Bunun yöntemi çok basit birdaha ailenden salçaymış oymuş buymuş getirme kocan alsın marketten

Erzağı taşırken otogardan kıskanmıyo çamaşırcıdaki adamdan mı kıskanıyo geçsin bu işleri bunun adı işime negelirse

Hiç durma çıkar onu izingününde alışverişe ne eksiğin varsa al kabgada etsin hiçoralı olma .

Sen harcamazsan kardeşine harcar tabi.
Görümcenin montuyla kış geçir ama 5yıldızlı otele götür bu nasıl iş şaşıyorum

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
Ilan etseler ne olur ki Niye korkuyorsun Sen de eşinin gibi Aman ya öyle derlerse ya böyle derlerse diye milletine falan mı bakıyorsun Ve bu şekilde olursa hiçbir sorunu çözemezsin Ayrıca sen canını da versen insanlara bu dünyada yaranamazsın bir canın daha neden yok onu Neden vermedin derler bunu unutma

İç çamasırı almamak için iyi bahane bulmuş yalnız. Sende eşini kıskanç sanıyorsun. Niye memlekette kadın satıcı mı yok.

Çıngar çıkartın.

Siz evi idare edicem diye perişan oluyorsunuz ağamız gösteriş peşinde.
Asla o tatile gitmeyin gitmelerine de müsaade etmeyin.
Ailesinin yanında borçlarınızdan, babanızın evinden getirdiğiniz erzakları vs söyleyin.
Ay ben buradan çıldırdım..:sinirli:

iyi geceler guzel bayanlar gece gece sinirden uyku tutmadi konu benim olmayan parasiyla elaleme bonkorluk yapan uyuz kocam...
gecenlerde kendi ailemi ziyarete sehir disina gittim ben ordayken esim de annesigilde kaldi gorumcelerle falan gorusmusler dondugumde gorumcemler falan bayrama bi yerlere gidelim dedi ben cok pahali bi yer olsun istemedim cunku vorc harc malum. Gorumce tutturuyor ille 5 yildizli otel falan fistan bi yandan da abisine para yok diye yakiniyo bi yandan da telefon degistircem diyo nasil yokluksa artik salak ben anlamadim tabi benim akilsiz kocam ben yokken bunlara agalik yapmis oteli ben ayarlarim takmayin siz falan diye benim bundan yeni haberim oluyo laf arasinda dedi esim oteli biz ayarlicaz zaten diye bende hayirdir dedim nasil olucakmis o varsa 1 milyarin borcumuzu odeyelim madem onlarin yoksa parasi bizim hic yok ustelik borcumuz var dedim hic sesini cikarmadi ama bu kac oldu babam erzak veriyo otobusle getiriyorum cuvallarla falan perisab oluyorum beyefendi ne diyor Allah askina yok sunu kardesime vereyim yok sunu annemlere goturelim dolapta ne gorse hemen annemlere verelim kp evine 2 maas giriyo kendi evi ustelik altin bilezik ne varsa yediler haram olsun

okuyan kaynim var eline dunyanin parasi geciyo cafelerde barlarda yiyo para bitiyo hopp bi telefon esime o da hemen para gonderiyo kizlar cimri biri degilim ama durum boyleyken katlanamiyorum ben milletin eskisini giyerken babamin evinden getirdigim yagi salcayi ailesine dagitmaya kalkmasi yok efendim kardesini enistesini olmayan parayla tatil ismarlamasi belki kizacaksiniz simdi onun ailesi diye ama ben gorumcemin bana dar gelen eski montuyla 2 kis gecirmeye calisirken annesi kaynimdan icin montu yok dedi bizimki hemen aldi ben isteyince hep hersey erteleniyo bu tatili tutturursa olayi bosanmaya goturcem galiba kararsizim
o oylr yapiyosa sende tutumlu olmaya falan calisma koyver gitsin kendisi kullandirtmaktan hoslaniyorsa hic karisma

Eşinizin bankası mi var yoksa evde paramı basıyor ...ev kira gıda kayinpederden mont gorumceden çamaşır dikilip dikilip giyilir adam eniste ve ablasını beş yıldızlı otel ayarlama derdinde ....bu durumda yapılması gereken esinizi silkeleyin kendisine gelsin yada getirtin ..Artık dişinizi gösterin ve ailenizden gıda getirmeyide bırakın ...sen yemezsen başkası yer maaşı

iyi geceler guzel bayanlar gece gece sinirden uyku tutmadi konu benim olmayan parasiyla elaleme bonkorluk yapan uyuz kocam...
gecenlerde kendi ailemi ziyarete sehir disina gittim ben ordayken esim de annesigilde kaldi gorumcelerle falan gorusmusler dondugumde gorumcemler falan bayrama bi yerlere gidelim dedi ben cok pahali bi yer olsun istemedim cunku vorc harc malum. Gorumce tutturuyor ille 5 yildizli otel falan fistan bi yandan da abisine para yok diye yakiniyo bi yandan da telefon degistircem diyo nasil yokluksa artik salak ben anlamadim tabi benim akilsiz kocam ben yokken bunlara agalik yapmis oteli ben ayarlarim takmayin siz falan diye benim bundan yeni haberim oluyo laf arasinda dedi esim oteli biz ayarlicaz zaten diye bende hayirdir dedim nasil olucakmis o varsa 1 milyarin borcumuzu odeyelim madem onlarin yoksa parasi bizim hic yok ustelik borcumuz var dedim hic sesini cikarmadi ama bu kac oldu babam erzak veriyo otobusle getiriyorum cuvallarla falan perisab oluyorum beyefendi ne diyor Allah askina yok sunu kardesime vereyim yok sunu annemlere goturelim dolapta ne gorse hemen annemlere verelim kp evine 2 maas giriyo kendi evi ustelik altin bilezik ne varsa yediler haram olsun

okuyan kaynim var eline dunyanin parasi geciyo cafelerde barlarda yiyo para bitiyo hopp bi telefon esime o da hemen para gonderiyo kizlar cimri biri degilim ama durum boyleyken katlanamiyorum ben milletin eskisini giyerken babamin evinden getirdigim yagi salcayi ailesine dagitmaya kalkmasi yok efendim kardesini enistesini olmayan parayla tatil ismarlamasi belki kizacaksiniz simdi onun ailesi diye ama ben gorumcemin bana dar gelen eski montuyla 2 kis gecirmeye calisirken annesi kaynimdan icin montu yok dedi bizimki hemen aldi ben isteyince hep hersey erteleniyo bu tatili tutturursa olayi bosanmaya goturcem galiba kararsizim
Q
Cnm hiç birikim yapmaya çalışma .ben öyle senelerce uğraştım yaranilmiyor parayı kendin harca ona savurmaya para kalmasin

Hmmm anladim sizinki tek maas gibiymis.
Ben iste istedigimi aliyorum adam oduyor ama ben de calisiyorum deyince baglanti gitti orda:))

yani benimkisi hepten aptallıktı :D allahtan eşim sağolsun gözümü çabuk açtı. o çanta mevzusu arka arkaya olmasaydı bende saf gibi hala aman almıyım masraf olmasın idare edelim derdim. o da nasılsa nergis harcamıyo diye kendine ve ailesine harcardı.

aaa evet cok mantikli hem boylece belki gorumce esimin ona yaptigi yardimlari da kabul etmez belki gerci o da biliyo durumumuz olmadigini ama dusuncesizlik iste bi de surekli abisine yok paramiz yok yok arabanin kredisini odeyemedik falan diye yakiniyo bizim zeki de uzulup yardim etmeye kalkiyo
konuşun bakalım ne olacak
görümcenize ayrı sinir oldum
varsa bir milyarın borcunu ödeyelim lafını görümce yanında yapmışınızdır inşallah
yapmadıysanız yapın

derim hep erteler haftaya alalim yok onumuzdeki maas yok su gun bu gun adamda erteleme hastaligi var ertelemekten 1 yildir sac trasi olmuyo adam gittikce dusuyor gozumden aylardir ic camasiri ihtiyacim var diyorum surekli bu maasta alalim yok haftaya cikinca alalim cikariz burda erkek var kalabalik yok soyle boyle obur ay obur ay diye diye 1 yil oldu nerdeyse dikip dikip giyiyorum kendim zar zor cikyorum alsam ahret sorguau baslar erkek var miydi yok niye ben yokken aldin birlikte alirdik boyle salak biri iste
Bu ne kadar saçma salak bir kıskançlıktır kocanızda ki ya..
Mağazaya veya pazardan iç çamaşırı alıyoruz kendimize napalım ihtiyaç bu..
Ay çok sinir oldum ya :KK34:

yarin aksam acicam konuyu direkt ben bacinin eskilerini giyerken sen onu ve kocasini tatile goturuyosun dicem bu lafima 1 ay kusecek eminim ama kuserse kussun bana da yazik yeter artik 3 senedir yetti artik
Aman küserse küssün, değer vermiyor size bariz her hareketinden belli bu.
İnceldiği yerden kopsun valla, cocuk var mı sizin?
Yok galiba anladığım kadarıyla...

cok haklisiniz kizlar hatanin buyugu bende dediklerinizi aynen uyguliycam insallah kuserse kussun bencede adamin beni hic dusundugu yok su 3 yili gozden gecirdimde gercekten
Aynen baştan sona kadar gözden geçir evliliğini...

yorumların hepsini okuyamadım ama tipik değer bilmez koca. bırakın aileniz birşey göndermesin. sizde başkalarının kıyafetlerini giymeyin. ihtiyacınız ne varsa gidin alın. bende sizin gibiydim ama malesef böyleleri değerli olmuyor. bi arkadaşımın kurduğu cümle beni kendime getirmişti: "erkekler para harcadıkları kadına değer verirler" sıkıntıyı her türlü çekiyorduk birazda benim için çekilsin dimi. benim ailemde herşeyi alırdı. anneme alma dedim. çok istediği zamanlarda para verdi onuda kendim biriktiriyorum yine ailemden birine gerekince veriyorum eşimin haberi bile yok. o yüzden kime ne harcıyor batmıyor artık. sıkıntıyı kendisi çekiyor. önceden üzülür acırdım ama baktımki acınacak hale düşüyorum. artık acımıyorum. bizde patlak veren olayda 5 yıl önce yeni evliyken bi çanta beğenmiştim ki çalışıyordum ve maaş kartım eşimdeydi. çalıştığım yer holding sizin gibi montum bile yok. olanda yırtılmıştı dikip giyiyordum. çantam da yoktu doğru dürüst. çanta indirimde 150 tl ydı eşim kıyameti koparttı bi çantaya bu kadar para mı verilir diye. daha üstünden 2 gün geçti görümcemin doğumgünü geliyor diye hediye bakmaya çıktık. çanta alalım dedi. ki bir dünya çantası var. fiyatını bile sormadan aldı kasaya gitti. 250 tl gıkı çıkmadan verdi benim çok gücüme gitti o gün ve demediğimi bırakmadım. ona bile saçma sapan bahaneler buldu. neymiş hanfendi öğretmenmiş. e ben neyim. evedemi oturuyorum bende çalışıyorum bende saygın biryerde çalışıyorum. ve mühendisim. o gün oldu kendime söz verdim bu son dedim. ve gidip beğendiğim çantanın iki renginide aldım. elime koz geçti şimdi ne olsa onu öne sürerim ihtiyacım var der alırım. hiçte umrumda olmaz. o yüzden o da çok açılıp kimseye bişey yapamaz isterse yapsın sıkıntıyı kendi çeker :)
Gerçekten bu erkekleriii varyaa ................!!!!
İyi yapmışsınız bravo sizee :KK9:

HANIMLAR TEK TEK OKUDUM TUM YORUMLARINIZI COK TESEKKUR EDERIM SORANLAR ICIN TEKRAR YAZAYIM 3 YILLIK EVLIYIM COCUGUM YOK 23 YASIMA GIRCEM COCUGUM OLMUYO ESIMIN INADI YUZUNDEN TAHLIL VERMEDIGI ICIN TEDAVIDE OLAMADIM HIC PKO VAR E SANIRIM OLMADIGI DAHA HAYIRLI DEDIGINIZ GIBI ILK OLARAK BABAMDAN ERZAK GETIRME ISINE SON VERIYORUM...
KORKUSUNDAN ESIM BU KONUYU HIC ACMADI TEKRAR BANA ACARSA SIZDEN ALDIGIM TUM TAVSIYELERI UYGLAYACAGIM BIR BIR VE ILK ISIM EVDEKI VE GARDIROBUMDAKI TUM EKSIKLERI UZUUUUUUNNNCA BIR LISTE YAPIP ONUNE KOYCAM BUNLAR ALINACAK DIYE BUNDAN SONRA ACIMIYORUM GORSUN BAKALIM GUNUNU

Back
X