- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Ya sorun Güven meselesi değil çalışmama bile karşıydı onlar sorun benim bağımsız olmamı istemiyorAynen bu şekilde anlat.yolun fazla olduğunu.yoruldugunu.sana güvenmeleri gerektiğini.ama tatlı tatlı anlat
Herşeyi hallet en son söyleBilenler bilir ailesel sorunlarımı. Kısaca bahsedeceğim abimle beraber yaşıyorum normalde başka şehirden iş bulacaktım ama nasılsa Mart ayında kesin atanmış olacağım 3-4 ay için kira vermeyeyim para biriktireyim burada çalışayım demiştim ama öğretmen atamalarından hala ses yok.
Hem abimin tavırlarından yoruldugum hem de iş yerine 1.5 saat yol ve 3 aktarma olduğu için ayrı eve geçmek istiyorum. Fakat kavgasız gürültüsüz bu işi nasıl halledeceğim aileme karşı pasif ve ezigim maalesef kendi paramı kazandığım maddi destek almadigim halde hala kavga olur bir şey derler diye korkuyorum illaki tartışma olacak fakat en sorunsuz ne diyebilirim ? Burada kira vermiyorsun gecinemezsin rhaat batıyor sana vs.. diyecekler simdi
Ya zaten her şeyi halletmiş durumdayım sadece maaşı almayı bekliyorum kendimi garantiye almak içinHerşeyi hallet en son söyle
Evet atanana kadar çalışma diyorlarÇalışmayıp evde mi oturmanı istiyorlar
O da zarar görürsün vs diyedir tabi.baskıyla olmuyor ama nasıl edersen tatlı dille et.sonucta ömür boyu bu şekilde olmayacakYa sorun Güven meselesi değil çalışmama bile karşıydı onlar sorun benim bağımsız olmamı istemiyor
O meseleler tamam zaten kavgasız halletmek istiyorum o yüzden 9nden alıştırma lazımevini tut döşe ondan sonra ben kendi evime geçiyorum dersin
Kavgasız çözülmez bu durum o zaman kararlı durup sinirlenme den sakince anlatacaksınız istekleriniziEvet atanana kadar çalışma diyorlarçalışıyorsam da tek yasamami istemiyorlar
Yetişkin bi insansın kend hayatını kurmak senin hakkın sen düzgünce söyle tepki gösteriyorlarsa da onların ayıbı olur abiyle ne kadar yaşıcaksın eziyet gibi 3 vesait yol bide işe gitmek içinBilenler bilir ailesel sorunlarımı. Kısaca bahsedeceğim abimle beraber yaşıyorum normalde başka şehirden iş bulacaktım ama nasılsa Mart ayında kesin atanmış olacağım 3-4 ay için kira vermeyeyim para biriktireyim burada çalışayım demiştim ama öğretmen atamalarından hala ses yok.
Hem abimin tavırlarından yoruldugum hem de iş yerine 1.5 saat yol ve 3 aktarma olduğu için ayrı eve geçmek istiyorum. Fakat kavgasız gürültüsüz bu işi nasıl halledeceğim aileme karşı pasif ve ezigim maalesef kendi paramı kazandığım maddi destek almadigim halde hala kavga olur bir şey derler diye korkuyorum illaki tartışma olacak fakat en sorunsuz ne diyebilirim ? Burada kira vermiyorsun gecinemezsin rhaat batıyor sana vs.. diyecekler simdi
Evet atanana kadar çalışma diyorlarçalışıyorsam da tek yasamami istemiyorlar
Özel eğitim öğretmeniyim bizim kurumlar açık maddi olarak zorlayacak elbet ama ev arkadasl durumları falan variş yeriniz civarında apart vs varsa oraya geçin tek yaşamıyorum dersiniz
yani ev tutup geçinmek zor ama yolda geçen süre de çok fazla
sonuçta öğretmenseniz okullar açık mı yani sizin okul online eğitimi okuldan mı veriyor
oğlumun okulunda her branş sadece bir gün okula gidiyor, diğer günlerde evdeler zaten
bu durumda yolda çok zaman geçiyor makul gerekçe olmaz gibi geldi
ama bir gerekçeye bence gerek yok, alın çantanızı gidin yeni evinize, abinizin de umurunda olacağını düşünmüyorum, aileniz de sorarlarsa söylersiniz
BekarAçıkça söyleyin ev iş arası çok yoruluyorum ömrüm yollarda geçiyor diye. Abiniz evli mi
Kavgasız çözülmez bu durum o zaman kararlı durup sinirlenme den sakince anlatacaksınız isteklerinizi
Ay siz biyle söyleyince gaza geldim bı cesaret geldi hanımlarYetişkin bi insansın kend hayatını kurmak senin hakkın sen düzgünce söyle tepki gösteriyorlarsa da onların ayıbı olur abiyle ne kadar yaşıcaksın eziyet gibi 3 vesait yol bide işe gitmek için
Özel eğitim öğretmeniyim bizim kurumlar açık maddi olarak zorlayacak elbet ama ev arkadasl durumları falan var
Açıkça söyleyin ev iş arası çok yoruluyorum ömrüm yollarda geçiyor diye. Abiniz evli mi
Yaş kaç bir birey olduğunuzu unutmayın kimseyle yaşamak zorunda değilsiniz zorla.hayat sizin hayatınız tekrarı yok.Bekar
Ay siz biyle söyleyince gaza geldim bı cesaret geldi hanımlar
25 yaşındayım ya evet ben de kendime öyle diyorum ama söz konusu aile olunca nedense hep panik hep endişeliyim öyle bir psikoloji varYaş kaç bir birey olduğunuzu unutmayın kimseyle yaşamak zorunda değilsiniz zorla.hayat sizin hayatınız tekrarı yok.
Ya abimle yaşıyordum sınava girdim çıktım üniversite okuduğum şehire gittim bir süre çeşitli yerlerde çalıştım ama atanma durumum olduğu için küçük şehir olmasından dolayı kendi meslek dalımda calisabilevegim kurum bulamadım k9pegimi emanet edip buraya geri geldim mecburo zaman sorun yok
hatta abiye virüs taşımayayım moduna da girebilirsin
lakin ben mi yanlış hatırladım bilemedim ama sen ailesinin olduğu şehirden başka şehre gelip ev arkadaşı arayan üye değil miydin
köpeğin vardı aparta almıyorlar demiştin
Yaşta 25miş ben daha ufak sandım. Sular önce dalgalanır sonra durulur merak etmeyin. Bi arkadaşımda iş için yurtdısına gidecekti 2 abisi de ayaklandı en son annesini aradı şu oğullarını üstümden çek anne bu benim kariyerim için çok önemli gideceğim dedi ve gitti 4 ay sonra geldi abisi küsmüş başta suratına bakmamış fln arkadasım bir şey demedi hiç bir şey olmamış gibi davrandı normale döndü ..Bekar
Ay siz biyle söyleyince gaza geldim bı cesaret geldi hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?