Ayrı evde yaşamak???

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
Günaydın herkese.
.birkaç haftadır kendi evim olsun ayri eve cikayim bir arkadasimla diyorum.
.ama ailem ve toplum nasıl karşılar bilmiyorum..bana bir akil verin..ailem asla kabul etmez biliyorum ama ne yapmam lazım??
Özel sektörde çalışıyorum..düzenli bir işimde yok aslında.
Başka bir şehre gidip orda is bulup çalışmak ne guzel olurdu..

Konuyu tüp bebek bölümüne açmışsınız, taşınmasını sağlayın. Yanıt almanız zor olur bu alakasız bölümde

düzenli bi işin yoksa ayrı evde yaşamak kolay değil.
illa istiyorsan çık tabi ama sonra pişman olmakta var.

Günaydın herkese.
.ama ailem ve toplum nasıl karşılar bilmiyorum..bana bir akil verin..ailem asla kabul etmez biliyorum ama ne yapmam lazım??
Ailen asla kabul etmezse onları ezip geçmeyi mi düşünüyorsun?
İşin düzenli değilse neye güveniyorsun?
Bence önce hayal dünyasından sıyrılmalı,sağlam adımlar planlamalısın hayatına dair.

Konuyu tüp bebek bölümüne açmışsınız, taşınmasını sağlayın. Yanıt almanız zor olur bu alakasız bölümde
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ay çok hoşsunuz :oops:.
kaç yaşındasınız? daha önce öğrencilik zamanınızda ayrı evde bulundunuz mu? tecrübeniz var mı diyeyim en azından.
bazen çok yakın arkadaşınız dahi olsa aynı eve çıkınca birçok problemi beraberinde getiriyor.
bir de nerede yaşayacaksınız? eğer büyükşehir ise bir problem doğuracağını sanmıyorum.

Hi
kaç yaşındasınız? daha önce öğrencilik zamanınızda ayrı evde bulundunuz mu? tecrübeniz var mı diyeyim en azından.
bazen çok yakın arkadaşınız dahi olsa aynı eve çıkınca birçok problemi beraberinde getiriyor.
bir de nerede yaşayacaksınız? eğer büyükşehir ise bir problem doğuracağını sanmıyorum.
Hiç yalnız kalmadım..suan buyuksehirde yaşıyorum ama küçük bi yer olabilir..

Günaydın herkese.

Yaş kaç? Bir kaç haftadır istemekle olacak bir şey değil. Üniversite döneminde evde daha çok tek olmak üzere kalmış biri olarak iyi düşünmek emin adımlar atmak gerekir diye düşünüyorum. Hele aile destek değilse çok daha iyi düşünmek gerek.

Yaş kaç? Bir kaç haftadır istemekle olacak bir şey değil. Üniversite döneminde evde daha çok tek olmak üzere kalmış biri olarak iyi düşünmek emin adımlar atmak gerekir diye düşünüyorum. Hele aile destek değilse çok daha iyi düşünmek gerek.
Yaşım 28.son bikac yıldır düşünüyorum ama şu son dönemde iyice düşünmeye basladim

Çok hoş olan nedir? Bana mı söylediniz, konu sahibine mi?

Back
X