• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı eve çıkmak zormu ?

wegageldikgidicez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
166
83
48
31
Öncelikle selamunaleykum kızlar siteye yeni üye oldum seneler önce bu hesabı açmaya çalışıp açamamıştım okadar çaresiz çıkmazda hissediyorumki kendimi ağlamaktan çogu zaman çenem kitleniyor nefesim kesiliyor ailemle çocugumla 4sene kalmaya ugrastım evin herişi aklinıza ne gelirse çocugum cok hareketli olduğu için huzursuz bir ortam oluyordu .🥺çogu kez kavga oldu yuzgöz oluyoruz abilerim ile annem çok üzüluyor benim halime fakat abim gelmeseydin bosanmasaydın diyor .daha agır sozlerde var yazamam kufür degil fakat ağır onurkirici sözler ,ağlaya ağlaya sustum alttan aldım bakiyorum tahammül yok kimse kimseyi cekemiyor bosuna demiyolar Allah kimseyi altın beşiginde babaevine gelmeyi nasipetmesin diye ekmek bölündümü eskihalini almazya bosanınca tamda böyle oluyor lütfen kusuruma bakmayın çok zordayım uzunca yazacagım çocugum 1tane 9yasına gircek 3ay sonra büyüdü .eskieşim nafakayı odemiyordu avukata gittim nafakayi yükselttircem çocugum babasında 3.5senedir aile evine getirdim 2sene buramburam istenilmiyoruz ayrıeve cıkmayi istiyorum yapabilirmiyim ilkkez sorumluluk alcam calışma hayatim oldu eskiden 4sene calıştım malesef liseye gitmedim okumadım iş konusunda korkumyok elbet rabbim biyol gosterir korkum tek yasamak zormu okula nasıl getirgötür yapcam uzaklara gitmek istiyorum istanbulda oturmak istemiyorum artık okul tatil olunca artik yenibir hayat yenibir düzen lafsız sozsüz kavgasız huzursuz olmayacagımiz bi ortam istiyorum .4.250 asgari ücret hem okul hem gecinmek faturalar yemeicme kira yetermi korkuyorum cok yapamadi geldi sansim yok. Ya gidicem başarcam ya kalcam hergün kahrolcam yardimlarınızı fikirlerinize ihtiyacim var kızlar 🥺🥺 tecrubem yok tek yaşamaya çevreye karşı dul izlenimi vermeden nasıl yaşanılır neler yapılır yüzük takmak sadece cözüm olurmu 1ay bir ise girmistim dul olunca cok satasıyolar napcagimı bilmez haldeyim

Lütfen kırıcı aşagalayıcı şeyler yazmayın yok saf yok acındırarak yok 10sene bisey yapmamış.inanın çokzor yıllar gecirdim .aradıgım ilanlardaki evsahiplerine karsı mazlum sessiz saf davranmıyorum.burda size derdimi döküyorum iyidegilim. Bugüne kadar sorumluluk alıp tek yaşamadım ,

İyikötü cesaret edicem önceleri müsade edilmedi çokkez gitmeyi istedim çalışmayı istedim ,param var deme diyorsunuz gidip millete paramvar bakk param var demiyorum .burda yardımcı olmak amacıyla soranlar birikim yapın sonra yoksa zor olur diyolar

Bende biraz birikmişim var diyorum ,dulum konusunu ben değil yaşadığim yerdeki yobaz insanların kuçumsemesi .ben bekarım esi ölene duldeniliyor biliyorum . Saf pısırık biridegilim aksine tebbirli temkinli ilerlerim.

İlkdefa ayri yaşamaya kalkışcagim için olurlari olmazları nelerdir nerden baslanır tecrube edinmiş arkadaşlar illaki burda vardır diye konuyu hesabı açtım . Aşağalanmak dahada incitilmek için değil . Tek olcağım için okula getir götür nasıl yaparım yapanlar ne çözümler bulmuşlar diye merakettim fikir almak istedim.

Konuşkan girişken biriyim cingibi degilim ama saf oldugumu çevrem kimse demez .aksine güvenmem insanlara .kolaykolay .samimi sohbetli gülec biriyimdir . Endiselerimi dile getirdim .bukadar tepkiye inanın gerekyok. Fikir tecrubelerinizden yararlanmak istedim.

Haberlerde görüyoruz sapikları sadist ruhhastası insanları .ilkkez tek yasamak ile bilgim olmayınca insan bi kuruntuya düşüyor .okulu evi işimi ayarlasam zaten belkide bugune kadar neden korktum ki bumuymus dicem belkide bilemiyorum

İlanları aradığım kisilere ağlak acındıraklı konusmuyorum derine inmiyorum burda hemcinsiz bizler,size takindığım tavrı bi baskasina heleki erkeğe takınmam . Neyin neoldugunu farkindayım . Sadece biraz endiselerim var bunuda mazur görün ilkkez sorumluluk alcak yeni baslayacak biri olarak

S
Demek istedigim sormadan fazladan detay vermesin
Yok ben burda icimi döküyorum .dısaridan bakan soğuk saniyor beni . Tanıyınca samimi sicakkanlı diyolar .güvenmeden sohbet bile etmiyorum. Endiselerim okul is ev ayri yaşam duzen kurumu baslangıç , tecrubelerinizi duymak istedim .

isterseniz olur, öncelikle eski eşten birikmiş nafakaları alın, bir köşeye atın ,sonra vardiyası olmayan bir iş bulun, eşyalı evler var apart tarzı 1+1 2+ 1 gibi onlardan tutun mümkünse okuluna yakın olsun çocuğun ve iş servisi düzergahında olsun, yaş olarak büyümüş evde yalnız kalabilir birkaç saatte olsa, o da sorumluluk alacak biraz ama halledersiniz, yazında yaz okuluna gönderirsiniz baba da bir zahmet dünyaya getirdiği çocuğun masraflarına ortak olsun.
Tesekkurederim tavsiyeleriniz için 🌹evet avukat topluca alcagıni söyledi ,nafakaları ,mesela sabah okulu 9 4 olsa çocugumun ,10 /5 arası bir iş bulsam dengelerim bi saat evde bekleyebilir evet .veya sinıf arkadasları ile durabilir ordan alabilirim.

Sanırım amacınız ailenizin evinden kurtulmak için çocuğun velayetini alıp nafakayı yükseltmek. Ama bunun için önce iş bulmalısınız. İş bulmadan adım atamazsınız. Çocuk nafakası da çocuğun ihtiyaçlarını bile karşılamaz uyarayım

Merkeze çok yakın değil.ama cocukicin okul var kohne bir yer degil tek başınıza da olsanız kiraya veriliyor iş olarak ne isi yapacaksınız belki bir a101 falan olursa onlar hep var

Sanırım amacınız ailenizin evinden kurtulmak için çocuğun velayetini alıp nafakayı yükseltmek. Ama bunun için önce iş bulmalısınız. İş bulmadan adım atamazsınız. Çocuk nafakası da çocuğun ihtiyaçlarını bile karşılamaz uyarayım

Nafaka yükselttirme davam sürüyor velayet bende çok karışık durumlar ,oğlum orda olması gereken durumlar vardı,ayrı eve cıkmak niyetindeyim işe gircem elbette , hem iş hem ev ilanlarına bakmaktayım, nafaka anca okuluna bi iki gereksinimini anca karsılar evet ,

Nafaka yükselttirme davam sürüyor velayet bende çok karışık durumlar ,oğlum orda olması gereken durumlar vardı,ayrı eve cıkmak niyetindeyim işe gircem elbette , hem iş hem ev ilanlarına bakmaktayım, nafaka anca okuluna bi iki gereksinimini anca karsılar evet ,
Özel olmazsa neden oğlunuz orda kaldı? Velayeti sizdeyse niye yanınıza alamadiniz?

Kuzum uzun uzun yazdım fikir veren arkadaşların benim yorumları okumanı rica edicem ,şuan müsait değilim pek ,velayet bir onlarda bi bende bi onlarda bi bende zıtlık inatlaşmalar çekişmeler ,yanıma getirdim aile ortamında olmadı huzursuzluk oldu hep ,ayrıeve cesaretim olmadı çıkmaya müsadede yoktu ,çalışmamada izin verilmedi ,2.5sene sıkıntı yoktu 1.5sene çok sorunlar yaşandı, karşı tarafa verdim görceğim günlerde getirdim.gördüm , temelli yanıma alabilme imkanım gücüm olmadı ,yorumları yazıları oku anlayacaksın detayları ,nafaka ödemem diyen eskieş ,henüz nafaka yükseltme davam devam ediyor ,nafaka istedim diye velayet davası açıldı,kimseden fayda yok

Ayrıev kendime ait bi düzenle huzura ve evladıma kavuşabilme adına adım atacağım ve burda dikir tecrübelerden yararlanmak için hesapaçtım konu açtım .🥰

Kuzum uzun uzun yazdım fikir veren arkadaşların benim yorumları okumanı rica edicem ,şuan müsait değilim pek ,velayet bir onlarda bi bende bi onlarda bi bende zıtlık inatlaşmalar çekişmeler ,yanıma getirdim aile ortamında olmadı huzursuzluk oldu hep ,ayrıeve cesaretim olmadı çıkmaya müsadede yoktu ,çalışmamada izin verilmedi ,2.5sene sıkıntı yoktu 1.5sene çok sorunlar yaşandı, karşı tarafa verdim görceğim günlerde getirdim.gördüm , temelli yanıma alabilme imkanım gücüm olmadı ,yorumları yazıları oku anlayacaksın detayları ,nafaka ödemem diyen eskieş ,henüz nafaka yükseltme davam devam ediyor ,nafaka istedim diye velayet davası açıldı,kimseden fayda yok

Ayrıev kendime ait bi düzenle huzura ve evladıma kavuşabilme adına adım atacağım ve burda dikir tecrübelerden yararlanmak için hesapaçtım konu açtım .🥰
Piraye bunu sana yazdım fakat yanlış yere yazmışım 🥴

Piraye bunu sana yazdım fakat yanlış yere yazmışım 🥴
Okudum canım. Ne desem bilemedim. Öyle kötü bir dönem ki karı koca iki çalışan bile zorlanıyor bir çocuğu büyütürken. Burda kadınlara çalışmadan, evde oturarak çocuk yapmayın diyince linç ediliyoruz. Çocuğu bırakıp nasıl çalışalım? , iş mi var sanki? , evdekiler iş değil mi? , ev kadınlarını kıskanıyorsunuz, çalışmıyoruz diye bı tane bile çocuk yapmayalım mı?...:ukala: Bir dünya bahane... Al işte bı tane yapmış garibim, anne hasretinden , onulmayacak yokluktan başka ne verebilmiş....Hem çocuk hem kendi hem biz yaniyoruz...

Sana gelince W wegageldikgidicez , birikim yapmadan düzen kurman pek mümkün değil , iş bulmak zor, bulmadan ne ev açabilirsin ne çocuğu alabilirsin. Ailenin yanında kalıp temizlik, textil, çapa,kasa ..ne bulabilirsen çalış biriktir. Ve lütfen yeniden evlenirsen bu yavruyu da mutlaka yanına al. Allah yardımcın olsun.

Okudum canım. Ne desem bilemedim. Öyle kötü bir dönem ki karı koca iki çalışan bile zorlanıyor bir çocuğu büyütürken. Burda kadınlara çalışmadan, evde oturarak çocuk yapmayın diyince linç ediliyoruz. Çocuğu bırakıp nasıl çalışalım? , iş mi var sanki? , evdekiler iş değil mi? , ev kadınlarını kıskanıyorsunuz, çalışmıyoruz diye bı tane bile çocuk yapmayalım mı?...:ukala: Bir dünya bahane... Al işte bı tane yapmış garibim, anne hasretinden , onulmayacak yokluktan başka ne verebilmiş....Hem çocuk hem kendi hem biz yaniyoruz...

Sana gelince W wegageldikgidicez , birikim yapmadan düzen kurman pek mümkün değil , iş bulmak zor, bulmadan ne ev açabilirsin ne çocuğu alabilirsin. Ailenin yanında kalıp temizlik, textil, çapa,kasa ..ne bulabilirsen çalış biriktir. Ve lütfen yeniden evlenirsen bu yavruyu da mutlaka yanına al. Allah yardımcın olsun.
Birikim yapmam lazım evet teşekkürederim herşey için ,insan bilmiyoki boşanacagını başına neler gelceğini bilsem bi sabiyi ardımda ağlatmak pahasına bunu istermiydim öyle zorki yüreğim kanıyor sondemler artık diye mutluyumda

Back
X