Ayrı eve çıkmak zormu ?

wegageldikgidicez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
166
83
48
31
Öncelikle selamunaleykum kızlar siteye yeni üye oldum seneler önce bu hesabı açmaya çalışıp açamamıştım okadar çaresiz çıkmazda hissediyorumki kendimi ağlamaktan çogu zaman çenem kitleniyor nefesim kesiliyor ailemle çocugumla 4sene kalmaya ugrastım evin herişi aklinıza ne gelirse çocugum cok hareketli olduğu için huzursuz bir ortam oluyordu .çogu kez kavga oldu yuzgöz oluyoruz abilerim ile annem çok üzüluyor benim halime fakat abim gelmeseydin bosanmasaydın diyor .daha agır sozlerde var yazamam kufür degil fakat ağır onurkirici sözler ,ağlaya ağlaya sustum alttan aldım bakiyorum tahammül yok kimse kimseyi cekemiyor bosuna demiyolar Allah kimseyi altın beşiginde babaevine gelmeyi nasipetmesin diye ekmek bölündümü eskihalini almazya bosanınca tamda böyle oluyor lütfen kusuruma bakmayın çok zordayım uzunca yazacagım çocugum 1tane 9yasına gircek 3ay sonra büyüdü .eskieşim nafakayı odemiyordu avukata gittim nafakayi yükselttircem çocugum babasında 3.5senedir aile evine getirdim 2sene buramburam istenilmiyoruz ayrıeve cıkmayi istiyorum yapabilirmiyim ilkkez sorumluluk alcam calışma hayatim oldu eskiden 4sene calıştım malesef liseye gitmedim okumadım iş konusunda korkumyok elbet rabbim biyol gosterir korkum tek yasamak zormu okula nasıl getirgötür yapcam uzaklara gitmek istiyorum istanbulda oturmak istemiyorum artık okul tatil olunca artik yenibir hayat yenibir düzen lafsız sozsüz kavgasız huzursuz olmayacagımiz bi ortam istiyorum .4.250 asgari ücret hem okul hem gecinmek faturalar yemeicme kira yetermi korkuyorum cok yapamadi geldi sansim yok. Ya gidicem başarcam ya kalcam hergün kahrolcam yardimlarınızı fikirlerinize ihtiyacim var kızlar tecrubem yok tek yaşamaya çevreye karşı dul izlenimi vermeden nasıl yaşanılır neler yapılır yüzük takmak sadece cözüm olurmu 1ay bir ise girmistim dul olunca cok satasıyolar napcagimı bilmez haldeyim

Ben sizin moralinizi bozmayacagim.yolunuz açık olsun .
Herşey çok parayla olmaz içinizdeki iannc güçte önemli başarılar

Ben sizin moralinizi bozmayacagim.yolunuz açık olsun .
Herşey çok parayla olmaz içinizdeki iannc güçte önemli başarılar
Teşekkürederim sağolun burdan haberdar edeceğim gelismeleri .basaran arkadaslarım oldu bir arkadaşımın 2oğlu var kasiyerlik yaparak nafaka alarak okutuyor bakıyor .inşallah bende başarırım

Teşekkürederim sağolun burdan haberdar edeceğim gelismeleri .basaran arkadaslarım oldu bir arkadaşımın 2oğlu var kasiyerlik yaparak nafaka alarak okutuyor bakıyor .inşallah bende başarırım
Çocuğunuz ve sizin için Allah her daim yarimciniz olsun.aileniz keşke destek olsaydı ama böyle ısrarla gidiyorsanız siİnde bir bildiginiz var.ben sizin yeni hayatınızı çok merak edilen haberlerinizo bekleyeceğim.umarim herşey gönlünüzce olur.burdaki birçok kişi kiraların iatanbul gibi olduğunu ora gibi olduğunu disuniyor.depozito ben yaşadığım şehirde mesela hiç duymadım bizde pek olmaz.abim yeni ev tuttu 200O TL ye 180 metre kare sıfır daire depozito falan vermedi sahibinden tuttu.tertemiz ev oturacak mesela haziranın ilk haftası tasinacak

30bin tl ile bile olmaz diyen arkadaş ekonomiye ve şartların zorluğuna göre temkinli olmam için üzülmemem için iyiniyetle söyledigini biliyorum fakat

Herkesin okadar şansı olmayabiliyor öyle yüksek meblalar ile yola çıkmak elbette güzel olurdu imkanım yok ,çalışmama da músade yok rest çekilcek hertürlü zaten ama daha fazla yüzgöz olunmasın yeter yaşadıklarım çocuguma hasretliğim

Sahibinden olarak bende depozitosuz çok ilan gördüm .bayana ev veremeyiz ve benzeri önyargılarla karşılaşmasaydım şimdiye düzenimi.kurmuştum

Tanıdık birilerinden en olmadı kefil olmasıni yardım etmesini istiycem .borçistiyceģim tanıdığım kadirşinas birileri var az sayıda parasal olarak destegini gördüğüm bunlar sonçare olarak ama .nakliye tanıdık var ,kervan yolda düzülür derler ben niyet ettim çıkıcam buyola

İyice herşeyi ayarlamadan yavrumun düzenini bozmayı istemiycek kadar düşünüyorum çocugumu

Abiniz hangi ilde okadar büyük bi ev tutabildi hemde 2bine ben çok ilan baktım 1+1ler 1500 1800 arası 2bine 180metrekare merkeze yakın ve bu fiyatsa çok iyi çok merakettim doğrusu

Haberdar edicem burdan seveseve

Aynı şehirde denk gelirsek ben size dernek yardımı gıda yaptırırım.
Hangi şehirdesiniz ,belediyeden yardım alan çocuklu boşanmış arkadaslarim var ,onlar istanbuldalar ,ben istanbulda oturmucam, istanbulda geçinmek oldukça zor tek maaş ile

Eskieşten nafaka alcam ,h.sonları temizligede giderim ekstra ben yorulmaya razıyim hazırım artık huzur ve çocugumla olayım

Okul ve iş saatlerimi ayarlamaya ençok dikkat etcem .Allah yardım eder neler geçti neler 10senedir

biraz zorlanabilirsiniz ama inşallah yoluna girer

Sigortasiz ise girmeyin sizde çocuğunuzda hastaneden rahat faydalanın.fabrikaya girin bir iş yerine yemek servisine girin işiniz bitince erken çıkıp gidersiniz evinize
Yok sigortasız olmaz evet imalatta pres makinasında paketlemeciydim başka işlerde de
Deneyimim var sadece ,izin verilmediği için uzun yıllar çalışmadım ,çalısmayi severim ,ilkkez sorumluluk alcam tek yaşıycam fikir ve tecrübelerden faydalanmak istedim

Büyük illeri tercih etmeyin küçük yerler tercih edin ev kiraları ucu olur yaşam kolay olur.yol yeme içme .ve iade bulursun çalışana inan iş çok ama insanlar iş beğenmiyor inan buna.
Küçük illerde iş olanaģı pek olmuyor ama heleki fabrika olur mu bilmem ,fabrikalar daha çok gelişmiş büyükşehirlerde olur diye biliyorum

Küçük yerler sıkıcı olur gezmeye gezilmez sosyallik olmaz gibi heranlamda ortakarar yaşama hitab edicek bir il tercihinde buluncam

Arkadaşlarımdan da fikir alıyım ilk neler yapmışlar 4 arkadasım 2 çocuklu , digerleri tek çocuklu ,kasiyer olan var ,tekstilde çalısan var ,mağazada çalısan

Yıllar öncesinde ben de mağazada satış danışmanlıği yaptım

Hastakabul sertifikam var işkura da bi bakcam,
Hertaşın altını kaldırcam ,inanmak başarmanın yarısıdır ,ben inaniyorum ama, okul iş saatleri nasıl olur ,yapanlardan, tecrübelilerden, fikirler almak istedim .burda herkesin bi derdi konusu var ,fikirleşiyoruz negüzel ❤

Canım sen avukat hanımı da yanlış anlamış olabilir misin? Velayeti zaten sendeyse birikmiş nafakalari almak için çocuğu fiziken yanına alman şart değil çünkü... üstelik öyleyse bile hemen ödeme yapılır mı bilemedim.

Ev sahipleri işin olmadığı için ev vermiyorlar sana bayan olmanla alakası yok yani. Çünkü onlar da düzenli bir işin olmadan kirayı odeyemeyecegini biliyorlar. O yüzden önce iş bulmalısın diyoruz biz de. Ev değil iş ilanlarına bak önce lütfen...

içim karardı ya napıyım ozaman 1sene calışıp birikimmi yapayım
Sen bu seçeneği asla düşünmüyorsun sanırım ama şu anda gerçekten yapabileceğin tek şey bu. Üstelik 1 yıl çabuk geçer. O kadar zaman dayanmışsın çocuğun için bir yıl daha dayan.

iş bulun çocugu yaz okulu yada kreşe verin o ev ortamından önce böylelikle cocugu uzak tutmuş olursunuz
işe girin çalışın braz para biriktirin en azından şimdi kira vs gderimiz yok ailenin yine faydası oluyordur
snra birikim yap ayrılırsın

1.5sene oluyor avukat ile iletişimdeyim ,yanında nekadar kaldı olarak sordu yüzyüze parkta buluştuk tektek anlattı ,2sene kadar kaldı dedim yanımda çocuğum ,1sene maaşından haciz edildi ,tabi karsı tarafta beni tehdite devam etti velayet sende çocuk bizde,tazminat davasi accaz vazgec nafakadan diye
bu durumuda sordum avukatıma korkma cayman için yapılıyor bugüne kadar görmedim nafaka ödemeyip hemde kadından tazminat alanı, 1sene parça parça geldi ,benim avukata gitme sebebim nafakayı yükseltmekti , yükseltebilmek için mutlaka yanınıza aldığınızı ispat ettirmem gerekiyor dava için dedi ,verdiklerini eldenmi iban yoluyla verdi dedi baya sorular sordu elden verdi 100 150 veriyordu beni deli ediyodu ensonunda size geldim dedim ,hiçmeraketme sökesöke alıriź dedi ,

Sen bu seçeneği asla düşünmüyorsun sanırım ama şu anda gerçekten yapabileceğin tek şey bu. Üstelik 1 yıl çabuk geçer. O kadar zaman dayanmışsın çocuğun için bir yıl daha dayan.
Bunu en olmadı yol olarak düşünücem ,inanın ne ben ne oğlum artık dayanamıyoruz .

Çoc
Çocuğum 9yaşında babasında ,birikmiş param var .iyikötü hazırım sayılır endişem okul iş tek başıma nasıl olcak deyip bu konuyu açtim fikir alırım diye .4çocugunu yaşayan ablası olmuş burdan birinin, kactane örnek arkadaşlarımda da var demekki oluyomuş güvenim.geldi kendime

Oturduğum yerden gidicem ilimi değiştircem ,il değişikliginde evden önce düzen olmadan işe nasıl girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…