- 29 Kasım 2017
- 23
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kumsalceren
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
Benim sıkıntım ayrı ev de olmamam 2 yıllık evliyim eşim adanalı
Kaynana kayınbaba görümce ve yetişkim oğlu hep beraber bir evde yaşıyoruz çok zorlanıyorum ne özel hayatım var nede evliliğimden bişey anladım eşime söyledim ayrı ev istediğimi elbet olacak dedi ama bana zaman söylemedi maddi durumu normal geçindirecek durumda
Huzurum yok misafirim bitmek bilmiyor 7 aylık kızım var
Ayrı ev istedim diye eşimle baya bozuştuk
Anladığım kadarıyla kaynanam da istiyor gibi ayrı eve çıkmamızı ama kayınbabam istemiyor
Neyapsam da çıkartmaya ikna etsem bilemedim
Benimde kendime ait evim olsun istiyorum benim hatam başta kabul etmek
Diyeceksiniz şimdi bu devirde kaldımı böyle yaşamak maleesef var hala benim gibi nesli tükenmiş insanlar
Yardımlarınızı bekliyorum
Ayrıca
Kayınbabam evde çalışmıyor kaynanaö çalışıyor evden dışarıya çıkmıyor kayınbabam onun yanında çok zorlanıyorum
Dün eşimle tekrar ayrı ev konusunu konuştum kesinlikle olmaz diyor ben annemi babamı atamam diyor onlar istese de ben bırakmam diyor ilerde olacak ama bikaç seneyi bulur diyor ben mutlu değilim dedim o da bende o şekilde mutlu olamam diyor benim sunduğum şartlarda yaşamalı benim karım diyor şikayet etmemeli diyor ben senden kocam sen bilirsin sen ne dersen o olur demeni beklerdim diyor ben annemi özellikle bırakamam bu saatten sonra çalışsınlarmı diyor ( halbuki ben ona demiştim maddi olarak yardımcı oluruz diye diğer erkek çocukları da yardımcı olurlar diye)
Bende dedim annenle yaşasaydın ozaman niye evlendin diyorum hiçbişey için geç değil diyor
Hiç eyvallahı yok sırf bu sebepten benimle ayrılmayı bile düşünebiliyor
Ben senin isteklerini yerine getiremem diyor
Bende aptal gibi kendi kendime gelin güvey olmuşum
Çok mutsuzum bu konuda
Bilmiyorum neyapacağım ben kendimi biliyorum birgün patlarım
Bugün 11:56Şikayet EtFavorilere E
Benim sıkıntım ayrı ev de olmamam 2 yıllık evliyim eşim adanalı
Kaynana kayınbaba görümce ve yetişkim oğlu hep beraber bir evde yaşıyoruz çok zorlanıyorum ne özel hayatım var nede evliliğimden bişey anladım eşime söyledim ayrı ev istediğimi elbet olacak dedi ama bana zaman söylemedi maddi durumu normal geçindirecek durumda
Huzurum yok misafirim bitmek bilmiyor 7 aylık kızım var
Ayrı ev istedim diye eşimle baya bozuştuk
Anladığım kadarıyla kaynanam da istiyor gibi ayrı eve çıkmamızı ama kayınbabam istemiyor
Neyapsam da çıkartmaya ikna etsem bilemedim
Benimde kendime ait evim olsun istiyorum benim hatam başta kabul etmek
Diyeceksiniz şimdi bu devirde kaldımı böyle yaşamak maleesef var hala benim gibi nesli tükenmiş insanlar
Yardımlarınızı bekliyorum
Ayrıca
Kayınbabam evde çalışmıyor kaynanaö çalışıyor evden dışarıya çıkmıyor kayınbabam onun yanında çok zorlanıyorum
Dün eşimle tekrar ayrı ev konusunu konuştum kesinlikle olmaz diyor ben annemi babamı atamam diyor onlar istese de ben bırakmam diyor ilerde olacak ama bikaç seneyi bulur diyor ben mutlu değilim dedim o da bende o şekilde mutlu olamam diyor benim sunduğum şartlarda yaşamalı benim karım diyor şikayet etmemeli diyor ben senden kocam sen bilirsin sen ne dersen o olur demeni beklerdim diyor ben annemi özellikle bırakamam bu saatten sonra çalışsınlarmı diyor ( halbuki ben ona demiştim maddi olarak yardımcı oluruz diye diğer erkek çocukları da yardımcı olurlar diye)
Bende dedim annenle yaşasaydın ozaman niye evlendin diyorum hiçbişey için geç değil diyor
Hiç eyvallahı yok sırf bu sebepten benimle ayrılmayı bile düşünebiliyor
Ben senin isteklerini yerine getiremem diyor
Bende aptal gibi kendi kendime gelin güvey olmuşum
Çok mutsuzum bu konuda
Bilmiyorum neyapacağım ben kendimi biliyorum birgün patlarım
Bugün 11:56Şikayet EtFavorilere E
Son düzenleme: