• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı eve çıkmam gerek arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var neler yapabilirim

Kumsalceren

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
23
2
1
34
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
Benim sıkıntım ayrı ev de olmamam 2 yıllık evliyim eşim adanalı
Kaynana kayınbaba görümce ve yetişkim oğlu hep beraber bir evde yaşıyoruz çok zorlanıyorum ne özel hayatım var nede evliliğimden bişey anladım eşime söyledim ayrı ev istediğimi elbet olacak dedi ama bana zaman söylemedi maddi durumu normal geçindirecek durumda
Huzurum yok misafirim bitmek bilmiyor 7 aylık kızım var
Ayrı ev istedim diye eşimle baya bozuştuk
Anladığım kadarıyla kaynanam da istiyor gibi ayrı eve çıkmamızı ama kayınbabam istemiyor
Neyapsam da çıkartmaya ikna etsem bilemedim
Benimde kendime ait evim olsun istiyorum benim hatam başta kabul etmek
Diyeceksiniz şimdi bu devirde kaldımı böyle yaşamak maleesef var hala benim gibi nesli tükenmiş insanlar
Yardımlarınızı bekliyorum
Ayrıca
Kayınbabam evde çalışmıyor kaynanaö çalışıyor evden dışarıya çıkmıyor kayınbabam onun yanında çok zorlanıyorum

Dün eşimle tekrar ayrı ev konusunu konuştum kesinlikle olmaz diyor ben annemi babamı atamam diyor onlar istese de ben bırakmam diyor ilerde olacak ama bikaç seneyi bulur diyor ben mutlu değilim dedim o da bende o şekilde mutlu olamam diyor benim sunduğum şartlarda yaşamalı benim karım diyor şikayet etmemeli diyor ben senden kocam sen bilirsin sen ne dersen o olur demeni beklerdim diyor ben annemi özellikle bırakamam bu saatten sonra çalışsınlarmı diyor ( halbuki ben ona demiştim maddi olarak yardımcı oluruz diye diğer erkek çocukları da yardımcı olurlar diye)
Bende dedim annenle yaşasaydın ozaman niye evlendin diyorum hiçbişey için geç değil diyor
Hiç eyvallahı yok sırf bu sebepten benimle ayrılmayı bile düşünebiliyor
Ben senin isteklerini yerine getiremem diyor
Bende aptal gibi kendi kendime gelin güvey olmuşum
Çok mutsuzum bu konuda
Bilmiyorum neyapacağım ben kendimi biliyorum birgün patlarım

Bugün 11:56Şikayet EtFavorilere E

Son düzenleme:
neden evlenirken bu kadar gözünüz kararıyor.
aşiret gibi yaşayan insanların evine gideceğinizin farkında değil miydiniz?
onların kültürü öyledir bu devir falan filan demicem ama sen bunu bile bile bana ev tut sonra nikah diyemedin mi?

bebeğimi ikimiz büyütelim istiyorum de.
evde grültü patırtı oluyor çocuğumuzla ilgilenemiyoruz misafirden
seni özlüyorum aynı evde birbiriizi yatmadan yatmaya görüyoruz de tatlı tatlı konuş cilve yap biraz gerçi bebekten sonra zor ama

Bu dediklerinizi hep yaptım ama pek işe yaramadı ailelerine çok düşkün insanlarmış bu kadarını bilmiyordum inanın
Dediğiniz gibi insanın gözümü kör oluyor kararıyormu bilemiyorum nasıl böyle tufaya düştüm bilemiyorum

Ve beni ailesinin yanında rencide ederek 40 kadında gelse aileme değişmem dedi ve ben nutkum tutuldu hiçbişey diyemedim yazıklar olsn dan başka

Olusabilecek sorunları gözardı edip ölümüne "evet" demek bu her kadının yaptığı yanlış zaten..
Dinimizcede caiz değil eşinin erkek kardeşi ve babası ile aynı evde bulunman. Ne diyeyim ki Allah yardımcın olsun

O zaman son çare Bebeğinizi de alıp ailenizin yanına dönmek ve ayrı ev açılmıyorsa geti gelmeyeceginizi gbelirtmek bence

Allah yardımcınız olsun

Olusabilecek sorunları gözardı edip ölümüne "evet" demek bu her kadının yaptığı yanlış zaten..
Dinimizcede caiz değil eşinin erkek kardeşi ve babası ile aynı evde bulunman. Ne diyeyim ki Allah yardımcın olsun[/QUOT
Amin çok teşekkür ederim
Eşimin erkek kardeşi değil görümcemin oğlu

O zaman son çare Bebeğinizi de alıp ailenizin yanına dönmek ve ayrı ev açılmıyorsa geti gelmeyeceginizi gbelirtmek bence

Allah yardımcınız olsun
Ona zaten seneye kışa kadar zaman tanıdım yapmadığı takdirde annemde kalmamı istemiyor bende ozamana kadar düşüneceğim

Seneye kış cok uzun değil mi??
Şu yönden düşündüm seneye yazın araba borcu bitecek daha rahat olur diye düşünerek söyledim
Pek umudum yok gibi açıkçası umarım beni düşünür biraz olsun rahat ettirir yoksa evliliğimizde iyi gitmez diye düşünüyorum

Şu yönden düşündüm seneye yazın araba borcu bitecek daha rahat olur diye düşünerek söyledim
Pek umudum yok gibi açıkçası umarım beni düşünür biraz olsun rahat ettirir yoksa evliliğimizde iyi gitmez diye düşünüyorum
Araba borcu biter başka bişey çıkar
Kaynin evlenecek olur o olur bu olur ama sizin ayrı ev yalan olur sanki

Üstelik çocuk da var
Israr edin ayri ev olmazsa huzurun bozulavagini söyleyin eşinize
Ev almak şart değil kiraya da çıkılır ama ordu gibi yaşamak nedir

Üstelik çocuk da var
kayınlarım evli o görümcemin oğlu görümcem boşanıp geldi oğluyla birlikte
Kiraya da olsa razıyım ki ben
Keşke tamam dese havalara uçarım
Ben ailemi atamam diyor bende dedim o zaman diğer abilerin attı yani öylemi atmak mı oluyor bu diyorum sanki ben ailesiyle görüştürmeyeceğim gibi konuşuyor bana
Aile yapıları biraz geri kafalı eşimdede var bu

kayınlarım evli o görümcemin oğlu görümcem boşanıp geldi oğluyla birlikte
Kiraya da olsa razıyım ki ben
Keşke tamam dese havalara uçarım
Ben ailemi atamam diyor bende dedim o zaman diğer abilerin attı yani öylemi atmak mı oluyor bu diyorum sanki ben ailesiyle görüştürmeyeceğim gibi konuşuyor bana
Aile yapıları biraz geri kafalı eşimdede var bu
Ben kabul etmezdim
Ama bosanmayi düşündüğünüzü söyleyin bence

Üstelik çocuk da var
Ben kızımın odasını ayırmam gerekiyor aynı odadayız şuan ama yaşına girdiğinde ayırmam gerekecek ama vereck odam yok başka çareside yok hadi beni düşünmüyor kızınıda düşünmüyor
Anneminde sabrı tükenmek üzere en son onu koyucam devreye

Ben kabul etmezdim
Ama bosanmayi düşündüğünüzü söyleyin bence
Bu aralar bı konu yüzünden çok yıprandım zaten sanki anormal bişey istiyormuşum gibi davranması çileden çıkarıyor
Çok tartıştığımız için takatim de kalmadı tartışacak akışına bıraktım ama onun hiçbişey yaptığı yok
En çok kendime kızıyorum nasıl böyle bişey yapmışım gözlerim mi körmüş bilmiyorum çok kızıyorum inananın kendime

Bu aralar bı konu yüzünden çok yıprandım zaten sanki anormal bişey istiyormuşum gibi davranması çileden çıkarıyor
Çok tartıştığımız için takatim de kalmadı tartışacak akışına bıraktım ama onun hiçbişey yaptığı yok
En çok kendime kızıyorum nasıl böyle bişey yapmışım gözlerim mi körmüş bilmiyorum çok kızıyorum inananın kendime
Ama siz de susarsaniz böyle devam eder
Düşünmeyin araba borcu bitsin rahatlasin diye
O sizi düşünüyor mu rahatmisiniz diye? ?
Ya evi ayır ya beni de bak keyfine
Seninle gelen gelsin gelmeyen kaybettiğine yansin

Çok doğru diyorsunuz
Radikal bir karar almam gerek
Ama ben eşimin zihniyetini biliyorum ona şart koşsam ayrılık konusunda direnmez git der

Çok doğru diyorsunuz
Radikal bir karar almam gerek
Ama ben eşimin zihniyetini biliyorum ona şart koşsam ayrılık konusunda direnmez git der
Ama en çok kendisi pişman olur
Tamam aile çok önemli ama kimse ona ailesini sil karını seç demiyor ki
Esinle çocuğunla bi yuva kur bi düzenin olsun yani
Ev ev üstüne olurmu
Eskiler hala varmi bilmiyorum da ayni evde yasarlarmis ama çoğunda ayni bahçe içinde ayri evlerde

Yani eşinizin hiç tasinmaya niyeti yok da ondan size süreyi uzatıyor

kayınvalideni ve anlaşıyorsan görümceni ve eltilerini örgütlesen onlarda kocalarını..... kayınların eşine akıl verirler belki ayrı olsanız daha iyi olur gibisibnden....tabi ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama
kadın dayanışması başka şey erkekler laf dinler belki ozaman
ben kaynanamla anlaşırım şükür genelde ona gaz veririm oda eşimin hakkından gelir :)

kayınvalideni ve anlaşıyorsan görümceni ve eltilerini örgütlesen onlarda kocalarını..... kayınların eşine akıl verirler belki ayrı olsanız daha iyi olur gibisibnden....tabi ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama
kadın dayanışması başka şey erkekler laf dinler belki ozaman
ben kaynanamla anlaşırım şükür genelde ona gaz veririm oda eşimin hakkından gelir :)
Kaynanam geçenlerde demişti evinizi ayırın diye eşim yok öyle şey olmax diye söylemişti
Eşim diyor bana dayatma ile hiçbişey yaptıramazsın diyor ben görüyorum ne kadat zorlandığını diyor aslında herşeyin farkında ama neyi bekliyor çıkmak için bilmiyorum açıkçası

Back
X