Ayrı şehirlerde aşk yaşayanlar ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz.

ozluur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
561
0
46
İstanbul
Hani derler ya gözden uzak gönülden ırak... Ne kadar doğru
Erkek arkadaşım şark için Kahramanmaraş'a gidiyor...
İki gün sonra ayladır yanımda olan sevdiğimi yolculucam aklım karışık onun yoklugu hasret nelerle karşılaşırız mesafeler etkilermi bu rüya bozulur mu ???

ben sevgilimle 5 aydır ayrıyım üstelik internette tanıştık ve sadece 3 gün görüşme fırsatı bulabildik ama buna rağmen hiç korkma canım eğer seni sevdiğinden eminsen dürüst doğru biri olduğundan eminsen isterse dünyanın bi ucunda olsun hiç birşey değişmiyor özlem daha çok artıyor herşeyine hasret kalıyorsun sevgin pekişiyor ara ara depreşiyor hiç korkma derim ve sakın güvensizlik etme göremediğin için ona güvenmemezlik yapma herşey yoluna giriyor alışmak zor oluyor ama emin ol sevgilin dürüst karekterli biriyse hiçbir şeyi kafana takıp kendini üzme

kopukluk olmadıktan sonra hiçte problem olmuyorrr.herşey daha özel daha kıymetli geliyorr

ben sevgilimle 5 yildir ayri sehiri birak ayri ülkelerdeyim yilda 4-5 kez anca görüsüyoruz ama sadece biz degil etrafimizdakilerde böyle bir baglilik görmedik daha hic diyorlar Maasallah Allahim nazarlardan saklasin insallaah....

sürekli irtibatta oldugunuz sürece hic bir sekilde kopma durumu olmaz ki bence böyle ayriliklarin sevgiyi ayakta tuttuguna inaniyorumm

Çok teşekkürler canım içime su serptin uzun süredir beraberiz onun niyeti evlenip gitmekti ama benım ailemin sıkıntılarından dolayı işi ciddiyete dökemedik... Ama insan korkuyor işte tekrar teşekkürler cok saol canımmm

Maşallah canım allah nazarlardan saklasın... Allah hepimizi tez zamanda sevdiklerimize kavuştursun.... Amin

canım benim tam 7 sene eşimle birbirimizi bekledik ben bursada o ist aranızda ne kadar mesafe olursa olsun sevginiz güvenniniz inacınız tamsa şayet içini ferah tut sen

benim sevgilimde maşallah her dakika '' aşkım napıyosun. aşkım nerdesın.nereye kayboldun. evden çıkıyorum dışarı diyorum işim var. ne işin var. ne giydin makyaj yaptın mı. kamera aç bana göster bakıcam ne giydiğine.inşallah kıçın basın meydanda değildir. çabuk git gel.'' oyy oyyy neler neler yaaa

çok tanıdık geldi :90::90:

ilk başlarda zor olur.hatta çok zor olur
ama birbirnizi sevdiğinizden eminseniz tek tartışma ne zaman gelcen bu seferde görüşemedik.iznimi değiştirdiler.hasta oldum evden çıkamıyorum.kıyamam aşkım o zman bi dahakine kavuşuruzdan çıkıyo ee bu da aşkın tadı tuzu

ehh yavaş yavaş ona yaklaştık:))) psikopat gibi aşık biliyorum.Temizbi insan ve seviyorum.evlenilecek birisi.mutlu edebilecek birisi. sevgisinden yapıyor bunu da bılıyorum ama bazen daral gelıyor artık aaa! pençelerımı gösteriveriyorum valla!

Malesef etkiliyor sorunlarını çözemiyorsun herşeyin yarım kalır

Tek güzel yanı özlem artıyor kavuşma ümidiyle daha çok bağlanıyorsun..

aynı şeyi bende yaptığım için beni rahatsız etmiyo valla

Bizde ayrı şehirlerdeyiz. Hiç üzme kendini gözden uzak olan gönülden ırak olmuyor. Aksine heyecanla bekliyorsun kavuşacağın günü bu yüzden sevgin daha da katlanıyor, aşkın büyüyor.

tartışmalar yanyanayken gibi olmuyor.. yüzünün halini bilmediğin için yanlış anlayabilmekten tut sırf uzamasın diye sorunları yarım bırakıp ama hala içinde yaşamaya kadar zor

onun yanında nasıl hissettiğini bile unutabiliyosun bazen.

resimlerine baksanda nereye kadar çözüm olabiliyor ki ?

sesini duymak yada kamerada görüşmek gibi bir imkanın olunca daha iyi..

tamam güveniyosun ama aklından da her şeyi geçirebiliyorsun gerçi bu her kadında olabiliyo

bazen depresif hale giriyosun.sinirlendiğinde bile çatamıyosun çünkü zaten az görüşüyosun

e iyi yanlarıda var.sevip sevmediğini anlıyosun.ne kadar değer veriyo görüyosun.güvenini sabrını ölçüyo.daha çok bağlanabiliyosun

ne zaman görüşceğinizi düşünüyosun hayal kuruyosun falan filan ...

.evlenmeyi düşünüyoruz uzağız 3-4 ayda bir görüşüyoruz nette görüşüyoruz gün içinde sabah öğlen ve bazen ikindide arıyor işten çıkınca eve gidene kadar 1 saat konuşuyoruz hergün sevdiğimizi söylüyoruz birtek izin konusunda problem oluyor daha doğrusu saat konusunda ben 11 de eve gidiyorum veya 12 de gidiyorum diye kızıyor onun haricinde aslında çok zor neyi ne amaçla söylüyor mimiklerini görmediğinden anlamıyorsun ama o benim kimyamı çözdüğünden dolayı bişey demeden ne düşündüğümü bilebiliyor senin nefesini biliyorum diyor ama ben gözlemci olmadığım için halen çözemedim dürüst olduğunu düşünüyorum inşallah yanılmam allah kimsenin yüzünü kara çıkartmasın herkes mutlu olur inşallah bazen düşünüyorumda acaba ne kadar tanıdım pişman olurmuyum gibi düşüncelere dalıyorum ve içinden çıkamıyorum bazende hiç düşünmüyorum evlenince dank etmez inşallah.:26:

canım aynılarını bende yaşıyorum ki burdayken yapıyordu gideli ikigün oldu ama çok özledim aşkımı:2: her saat başı arıyorum arıyor napıyorsun naptın ne yedin nereye gittin ne giydin vs vs uzuyor böyle

canım benim tam 7 sene eşimle birbirimizi bekledik ben bursada o ist aranızda ne kadar mesafe olursa olsun sevginiz güvenniniz inacınız tamsa şayet içini ferah tut sen

çok saol canım allaha şükürler olsun sevgimiz güvenimiz birbirimize tam ama özlemek zorrrr:

Bizde ayrı şehirlerdeyiz. Hiç üzme kendini gözden uzak olan gönülden ırak olmuyor. Aksine heyecanla bekliyorsun kavuşacağın günü bu yüzden sevgin daha da katlanıyor, aşkın büyüyor.

evet canım haklısın gitmeden nezaman gelirsin diye sordum ve suan gelecegi günü iple çekiyorum bir evlenseydik

inşallah canım etmez allah utandırmasın hiç birimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…