- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Burası küçük yer ben anlaşmalı boşanma istiyorumBoşanmaya ayrı yaşamanın etkisi kimlik değişimi olur ne olacak en fazla,yanaşmıyor ne demek hangi kraliyet soyundanmis onun hükmüne mı kaldı aç davani bitir,oluru yok ise şayet.
İspat yok hepsi benim iddialarımDavayı açıldıktan sonra bahsettiğiniz gibi geçerli sebepleriniz de varsa eğer paşa paşa boşanacak, başka napıcak?
Allah yardımcınız olsun.
Tamam olsun, sonuçta boşanmak istiyorsunuz, açın davanızı.İspat yok hepsi benim iddialarım
Kredi kartını verdi çocuğun tüm ihtiyaçlarını buradan al sesi almıyorum. Doktora vs çocuğu birlikte götürüyoruz çocuğun yoğurdun yumurtasını getiriypBoşanırsanız nafakanızı ve evlilikte edindiğiniz mal varlığı varsa hakkınızı alırsınız.
Eğer size şu anda çocuğunuz için yardımda bulunmuyor ise açın davanızı.
Eğer bu işin dönüşü yoksa bence işi sürüncemede bırakmamak lazım. Eşinizin boşanmam demesi ile değil sizin dava açmanız ile yürür işler.
Kredi kartını verdi çocuğun tüm ihtiyaçlarını buradan al sesi almıyorum. Doktora vs çocuğu birlikte götürüyoruz çocuğun yoğurdun yumurtasını getiriyp
Burası küçük yer ben anlaşmalı boşanma istiyorum
sadece senin iddiansa durup düşünmek lazım.İspat yok hepsi benim iddialarım
63773737 kere düşünmek lazımsadece senin iddiansa durup düşünmek lazım.
dava açın ve kurtulun8 ağustosta beri yani birbuçuk aydır eşimden Ayrı yaşıyorum ve böyle iyiyim. Dışarıdan bununla ilgili sorular geliyor evi mi taşıdın gibi ya da eşimi soruyorlar falan. Burası küçük yer sorulara cevap veremiyorum sadece ayrı yaşamak utanç verici biliyim gibi saklıyorum ama nereye kadar ailem kesinlikle boşanıyor diyor çok haklı sebeplerim var buraya yazamam. Kendisi boşanmak istemiyor beni sevmiyor tabiki nafaka için. Ben onunla olamam artık. Mümkün değil. Sormak istediğim şu boşanmaya ayrı yaşamanın eksisi ne olur bana ne yapmalıyım. Hayatımda artık birini istemiyorum evlenmem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?