• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yaşamak ve boşanmaya yanaşmayan eş

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
8 ağustosta beri yani birbuçuk aydır eşimden Ayrı yaşıyorum ve böyle iyiyim. Dışarıdan bununla ilgili sorular geliyor evi mi taşıdın gibi ya da eşimi soruyorlar falan. Burası küçük yer sorulara cevap veremiyorum sadece ayrı yaşamak utanç verici biliyim gibi saklıyorum ama nereye kadar ailem kesinlikle boşanıyor diyor çok haklı sebeplerim var buraya yazamam. Kendisi boşanmak istemiyor beni sevmiyor tabiki nafaka için. Ben onunla olamam artık. Mümkün değil. Sormak istediğim şu boşanmaya ayrı yaşamanın eksisi ne olur bana ne yapmalıyım. Hayatımda artık birini istemiyorum evlenmem artık

Davayı açıldıktan sonra bahsettiğiniz gibi geçerli sebepleriniz de varsa eğer paşa paşa boşanacak, başka napıcak?
Allah yardımcınız olsun.

Boşanırsanız nafakanızı ve evlilikte edindiğiniz mal varlığı varsa hakkınızı alırsınız.
Eğer size şu anda çocuğunuz için yardımda bulunmuyor ise açın davanızı.
Eğer bu işin dönüşü yoksa bence işi sürüncemede bırakmamak lazım. Eşinizin boşanmam demesi ile değil sizin dava açmanız ile yürür işler.

Sen davanı aç, eğer çok geçerli sebeplerin varsa yanaşmasa ne olacak ki?
Şiddet veya daha ciddi olaylar da varsa tazminat da isteyebilirsin. İstediği kadar vermek istemesin. Ona göre yürümüyor bu işler :duduk:

Boşanırsanız nafakanızı ve evlilikte edindiğiniz mal varlığı varsa hakkınızı alırsınız.
Eğer size şu anda çocuğunuz için yardımda bulunmuyor ise açın davanızı.
Eğer bu işin dönüşü yoksa bence işi sürüncemede bırakmamak lazım. Eşinizin boşanmam demesi ile değil sizin dava açmanız ile yürür işler.
Kredi kartını verdi çocuğun tüm ihtiyaçlarını buradan al sesi almıyorum. Doktora vs çocuğu birlikte götürüyoruz çocuğun yoğurdun yumurtasını getiriyp

Kredi kartını verdi çocuğun tüm ihtiyaçlarını buradan al sesi almıyorum. Doktora vs çocuğu birlikte götürüyoruz çocuğun yoğurdun yumurtasını getiriyp

Çocuğun ihtiyaçlarını oradan alın.
Bunun adı gurur değil, o adam çocuğun babası, karşılamak zorunda zaten.
Size de kalan para ile, diğer konunuza istinaden bir yardımcı tutun temizliğinizi yapsın.

Burası küçük yer ben anlaşmalı boşanma istiyorum

Evlenmek anlaşma ile olur, çünkü 2 kişinin de evet demesi lazım.

Boşanmak için anlaşmaya gerek yoktur, 1 kişi bile boşanmak istiyorum dese boşanılabilir. "Boşanmaya yanaşmıyor", "boşanmak istemiyor", "boşanmam asla dedi" vs vs bunlar bahane.

çeşitli sebeplerden dolayı bir süre böyle yasayacağız dersin etrafa...

zaten ayrılmışsınız fiilen ayrısınız sadece imzanız eksik korkmayın bir imzadan da

8 ağustosta beri yani birbuçuk aydır eşimden Ayrı yaşıyorum ve böyle iyiyim. Dışarıdan bununla ilgili sorular geliyor evi mi taşıdın gibi ya da eşimi soruyorlar falan. Burası küçük yer sorulara cevap veremiyorum sadece ayrı yaşamak utanç verici biliyim gibi saklıyorum ama nereye kadar ailem kesinlikle boşanıyor diyor çok haklı sebeplerim var buraya yazamam. Kendisi boşanmak istemiyor beni sevmiyor tabiki nafaka için. Ben onunla olamam artık. Mümkün değil. Sormak istediğim şu boşanmaya ayrı yaşamanın eksisi ne olur bana ne yapmalıyım. Hayatımda artık birini istemiyorum evlenmem artık
dava açın ve kurtulun
ne kadar kısa sürede kurtulsanız sizin için kar
zaman hayatınızdan calıyor ve hala onun soyadını tasıyorsunuz

Back
X