- Konu Sahibi ipektuncer
-
ya bence adamın yaptıgı seygercekten coksacma yatagında bır ınsan nıe uymuaskı karısyla yarahatsız oluodur yada hayatında baska bırı vardır bencebu iş yatak koruyucu zeyenp ın rahat yatması falan degıl baska seylerde vardır da kadın soyleyememıs olabılr sana ...uzuldum ama gercekten yanı :2:
cok sacma,
adamın koruyucu baslık almasını nıye beklıyor kı gıtsın kadın kendı alsın ..
bir sene yahu :44:
çok şaşırdım.kavga edildiğinde bile yatakların ayrılmaması gerektiğini düşünen biriyim.Çok saçma geldi böyle bişey hadi kadın öyle bir söz sölemiş 3 kişi rahat edemiyorum adamda gitmiş yatmış kızın yatağa daha sonraki günlerde kadın neden kocasını yatağa çağırmamış ki geri eminim adam karısının onu istemediğini düşünüyodur.yanlış yapmış kadın da adamda
Zeynep'in yatağında başlık var, adamın kastettiği herhalde yatağın yanına bir koruyucu almak. Ama oraya yastık konulabilir. Benim kızın yatağının yanına yastaık koyuyoruz biz mesela.
Kadın gidip onu alsa, adam yatağa gelir mi sence?
Ya ılk adımı bı kendı atsın evlılık bu ortada cocuk var bune bole yaslılar bıle bole degıl bıseyleryapsın kadın bu ıste aklına gelmıyomnu bıseyler koruyucu almakla baslıyabılır adamı bıraz kendıne ceksın ama adamın ıcınbde yoksa kadın napsınkı ah erkekler ah
bizde de tam tesi bende oğlumun kokusunu almadan uyuyamıyorummm.
kocamda ben ne taraftaysam gelip o 5 cm lik yerden bana sarılıp uyuyo.
daa bu iş illa yatak odasında o yatağın üstünmde olacak diye bir kural mı var?
isteyene heryer aşk mekanı olabilir
cinsel problemler aynı yatakta 3 kişi yatmaktan kaynaklanmıyoda bence kocanın isteksizliğinden veya başka biriyle ilişkisi olduğundan olabilir....
İç durumlarını bilemezsin. Sen şuan komşunun sana anlattığı kadarıyla biliyorsun. Hiç kimse suç bende demez. Ortada büyük bir sorun olabilir. Nitekim sende kavga sesleri duymuştum diyorsun. Ama komşunun sana anlattığı şekilde ise açıkcası kabul edilir bir durum değil. Bana göre böyle bir evliliğin bitmesi bile gerekebilir.
aslında komşun için bir uzmandan yardım almasını önerebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?