• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatma yüzünden boşanmak

Cok iyi. Bir hafta hemen gecer. 1 hafta da hadi yerlesme alisma fasli diyelim :)
sonra bakarsin olmuyor bence de bosan

yaşındaki adam evlilik otursa da cinsel anlamda konu sahibini artık tatmin edemez. arada çok yaş farkı var. kadın sene sonra gene hala aynı libidoda olacak ama adamın cinsel gücü nanay nanay. bunu hesaba katıp evlenmeli kadınlar. bu evlilik de düzelmez. isterse 40 terapiste gitsin. adam yatakları ayırıyor ötesi var mı. herhangi bir çabası yok hevesi yok. konu sahibi çok mantıklı bir karar almış. hayat akıp gidiyor. zaman kaybetmemeli.
Ne bileyim kırk o kadar mı bitik bi yaş.Hiç öyle düşünmemiştim ben ya.Mesela bazı 30lar da bitik oluyor kisiye göre değişiyor sanmıştım yanıldım belkide.

her kavgada boşanmayı öne sürmeyi doğru bulmuyorum. Henüz 6 aylık evlisiniz evliliğin oturması en az bir sene sürer. Adam 40 yaş eşiğine gelmiş, borçları vs onu cidden zorluyor olabilir. Kaplan gibiyken kısır kediye dönüşmesinin bir sebebi vardır. Ya önceden ilaç milaç alıyordu ya şimdi dinlenmeye ihtiyacı var.
İlla birlikte uyunacak diye bir kural yok fakat yatağa beraber girilip uykuya geçince herkes rahat ettiği yere kaçmakta özgür olmalı.

insan eşiyle aynı yatakta uyumayacaksa neden evleniyor ?
konu sahibi 1-2 gece salonda uyuya kalma durumundan bahsetmiyor.
Arada fark var.

Haftaya olucak tasınma.bende sadece icimde ilerde kalmasın diye taşınmayı görmek istiyorum o konuda kafam karıştı.
taşının evinizi kurun bakalım yeni mekan, kafa rahatlaması düzelme olcakmı, acelede etmeyin, eşinizide çok yermeyin, yeni evde durum netleşir zaten çok düzeleciğini şöyle sanmıyorum adam yatağı ayırmış, birleşme dışındada beraber yatılır sonuçta. yinede bu süreci bi atlatın bakalım yuva kolay kurulmuyor sonuçta

taşının evinizi kurun bakalım yeni mekan, kafa rahatlaması düzelme olcakmı, acelede etmeyin, eşinizide çok yermeyin, yeni evde durum netleşir zaten çok düzeleciğini şöyle sanmıyorum adam yatağı ayırmış, birleşme dışındada beraber yatılır sonuçta. yinede bu süreci bi atlatın bakalım yuva kolay kurulmuyor sonuçta
Öyle yapicam🥺

6 aylık bir evlilikte bu hareketleri yapan biri düzelir mi bilmem ancak yerinizde olsam kafamda ona beli bir zaman verirdim ona vermiş olduğum bu süre içinde değişmezse hiç uzatmadan boşanırdim.

6 aylık bir evlilikte bu hareketleri yapan biri düzelir mi bilmem ancak yerinizde olsam kafamda ona beli bir zaman verirdim ona vermiş olduğum bu süre içinde değişmezse hiç uzatmadan boşanırdim.
Öyle yapacagım.Eğer ki yeni evde de bu durum devam ederse hiç konusmadan direk dava açacagım.

Şı an söz verdigi icin hatamı kabul ediyorum dedigi icin son bir şans veriyorum.en fazla bir ay daha gider hayatımdan yapacak birşey yok.

40 bitik demek için çok erken bir yaş
spor yapmayan stresli bakımsız erkek dolu etraf. konuşurken mangalda kül bırakmayan erkekler yatakta fos. bakın forumu yarım saat tarayın. forum, kocam bana yaklaşmıyor benle yatmıyor diyen kadın dolu. o kadar çok başlık var ki. bunların da yaşı 50-60 değil. hep 40'lı yaşlarda.

spor yapmayan stresli bakımsız erkek dolu etraf. konuşurken mangalda kül bırakmayan erkekler yatakta fos. bakın forumu yarım saat tarayın. forum, kocam bana yaklaşmıyor benle yatmıyor diyen kadın dolu. o kadar çok başlık var ki. bunların da yaşı 50-60 değil. hep 40'lı yaşlarda.
ama işte bunun yaş ile alakası yok ki bu tip erkekler bence 20lerinde bile foslar.

Back
X