• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatma yüzünden boşanmak

Ev arkadaşı gibi yaşamak zaten insanı soğutur çok normal. Ben bukadar yazının içinde hala sebep arıyorum nedense.. 6 aylık evli olup bir erkek yada kadın niye ayrı yatar ki? Hadi c*inselliğin sıklığı azalması için sağlık problemleri psikolojik olabilir o bi şekilde atlatılıyor ama ayrı yatmak nedir tamamen temastan kesilmek bu.

mantıklı açıklaması yokmu? Düzeltcem diyoda niye bu hale geldiniz buna açıklama yok .. ilginç.

Mutsuzsan ayrıl eğer zor kocan zor bir süreç, ailesel yada bir yas ( kayıp) yaşamadıysa bu tür davranışlar normal değil. Üzüldüm açıkcası kısa sürese böyle olmasına. İlişki kolay kurulmuyor yıkması da 2 dk sürmüyor üzücü..
Bilmiyorum açıklaması iş yogunlugu baska bi sorun olmadıgnı söylüyor zaten o kadar cok iş konusuyor ki doğru oldugunu düsünüyorum ama benim icin kabul edilemez tabiki o zaman işinle evlenseydin yani.Geçici süreç dedi ben iki gün anneme gitmistim kafa dinlemeye bugün geldim yço yataga yattı bu sefer de ben salona yattım ben dedim diye yapiyor olması üzüyor simdide istemedi canım hiç bilmiyorum psikolojim dağıldı cidden yeni evliyiz biz daha.

Back
X