- 18 Mart 2025
- 421
- 785
- 18
- Konu Sahibi PinkysDream
ben 30 eşim 38 biz dötle don gibi olmayı seven tiplerdeniz sanırım ayrı yatmak günlerce sevişmemek ve bunların normal karşılanması bana çok garip geliyorOhh maşallah,yaşlarınız kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 30 eşim 38 biz dötle don gibi olmayı seven tiplerdeniz sanırım ayrı yatmak günlerce sevişmemek ve bunların normal karşılanması bana çok garip geliyorOhh maşallah,yaşlarınız kaç
Dörtle don ne demek?ben 30 eşim 38 biz dötle don gibi olmayı seven tiplerdeniz sanırım ayrı yatmak günlerce sevişmemek ve bunların normal karşılanması bana çok garip geliyor
Siz neden boşanmıyosunuz ?Benim eş 46 yaşında ben 36 yaşındayım enerjik sportif biriyim.inanirmisin 3 senede 4 defa sevistik .bunu problem yapmıyor her gün kavga çıkarıyorum istenmemek ağır bir şey.gozume erkek gibi bile gelmiyir artik
Bilmiyorum açıklaması iş yogunlugu baska bi sorun olmadıgnı söylüyor zaten o kadar cok iş konusuyor ki doğru oldugunu düsünüyorum ama benim icin kabul edilemez tabiki o zaman işinle evlenseydin yani.Geçici süreç dedi ben iki gün anneme gitmistim kafa dinlemeye bugün geldim yço yataga yattı bu sefer de ben salona yattım ben dedim diye yapiyor olması üzüyor simdide istemedi canım hiç bilmiyorum psikolojim dağıldı cidden yeni evliyiz biz daha.Ev arkadaşı gibi yaşamak zaten insanı soğutur çok normal. Ben bukadar yazının içinde hala sebep arıyorum nedense.. 6 aylık evli olup bir erkek yada kadın niye ayrı yatar ki? Hadi c*inselliğin sıklığı azalması için sağlık problemleri psikolojik olabilir o bi şekilde atlatılıyor ama ayrı yatmak nedir tamamen temastan kesilmek bu.
mantıklı açıklaması yokmu? Düzeltcem diyoda niye bu hale geldiniz buna açıklama yok .. ilginç.
Mutsuzsan ayrıl eğer zor kocan zor bir süreç, ailesel yada bir yas ( kayıp) yaşamadıysa bu tür davranışlar normal değil. Üzüldüm açıkcası kısa sürese böyle olmasına. İlişki kolay kurulmuyor yıkması da 2 dk sürmüyor üzücü..
Normal degil bencede normal karşılanmasıben 30 eşim 38 biz dötle don gibi olmayı seven tiplerdeniz sanırım ayrı yatmak günlerce sevişmemek ve bunların normal karşılanması bana çok garip geliyor
40yaşında konuda yazdıgım gibi.Biz evlenmeden günde iki kereydi evlendik haftada üçe düştü45 yaşındayken eşiniz nasıldı ,haftada kaç defa olurdu
Haftada 3 mu. Ben hiç olmuyor zannettim. Uzmanlarda haftada iki-üç ü normal karsiliyor40yaşında konuda yazdıgım gibi.Biz evlenmeden günde iki kereydi evlendik haftada üçe düştü![]()
Benim işim yok anam yok babam yok ,nasıl bosanayim 2 evlat varSiz neden boşanmıyosunuz ?
Neden olmasın.Benim işim yok anam yok babam yok ,nasıl bosanayim 2 evlat var
Benim icin az uzun sürse tamam ama sürede sıkıntı var cözmeye calısıyorum son şans verdim işteHaftada 3 mu. Ben hiç olmuyor zannettim. Uzmanlarda haftada iki-üç ü normal karsiliyor
yatmaz bacım. diyom ya; yatılı misafirlikte bile ayrılmayızNiye sürekli birlikte yatıyorsunuz ki?
bizde oraya gidiyoz13 yıldır evliyiz daha ayrı yattığımız 1 gün yok bizim normalimizde sizin gibi![]()