• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yattık kalktığında cıktı gitti...

slm kızlar bazı şeyler insanın içine o kadar oturuyor ki kimseye anlatamıyorsun kendine bile yediremiyorsun.Biz üç senelik evli bi sene nişan bi senede sevgili olmak üzere 5 yıldır tanışıyoruz..Esim cok soguk kanlı biri hiç bir zaman canımlı bitanemli olamadık.bu bes yıl kavga gürültü geçiyor.Bizde saygı sıfır ama sevgi ayakta tutuyor bu ilişkiyi..Ne olursa olsun vazgeçemiyoruz birbirimizden.Ama ben sıkıldım yoruldum mutlu degilim mutlu gibi görünmeye çalışmaktanda cok yoruldum...Eşim bi hata yaptı ve yaptığı hata yüzünden cok hayal ettiğim bişey olabilecekken olmayacak.. bu bizi dün gerdi ben ona bagırdım cagırdım çünkü maddi manevi bi sebep yoktu vurdumduymazlıgından dolayı olmadı neyse o konu kapandı: biz dolap aldık o dolabı nereye koyacagımız konusunda tartısıyorduk.. ikimizde doluyuz zaten patlammak için zor tuttuk derken o patlattı.Sen evde yatıyor sun kavga edersin aksama kadar dinleniksin ben çalışıyorum dedi. Ve bunu bir kere degil önceden de iki kez yaptı ilkine susmuştum ikinci dediğinde bizim iyi bi arabamız var onu değiştirmek istedi. pahalı dedim.parayı calısan kazanan benim benim lafım geçer dedi..Ama ben bi sene çalışmıstım oysaki bi sene de işsizlik parası almıstım.o arabayı ben çalıstıgım için alabildik. Ben calıstıgım için lüks bi tatil yaptık ben çalıstıgım için cebinde son model telefonla dolaşıyor.ve ben bundan üç ay önce de üç ay çalıstım. Şimdi iş bulamıyorum evdeyim. Bulsam kosarak gidip calısıcam. Onun maaşı sadece yeme içme ve kiraya yetiyor artmıyor.ve o lafı söylediğinde ben yemin ettim bida ben çalışıyorum dersen senin yemeğini temizliğini yapmam kıyafetlerine dokunmam aldıklarını yemem diye.kendin yap kendin harca dedim. Dün ona bu konu da bagırıdm kavga ettik yanında yatmadım.dün öğlenden beri yemek yemedim.ona akşam ve sabah yemek koymadım.çok zoruma gitti cok benim çalıstıgım günler gitmiş o alınanlar kimin sayesinde alındı acaba.ben bunu sürdürücem hastaneye düşünceye kadar sürdürücem.Su hayatta hiçbişe bu kadar zoruma gitmedi. Boşan diyenlere bu lafı ona kullandım kac kez ama ben yapamadım ona dedim oda yapamadı cok moralim bozuk napcam bilmiyorum
mesajlarında 3-4-5 yıllık evlisin. 5 haftalık veya 2 aylık gebesin. araban var ama dolmuş paran yok.
ve bu konuda insanların duygularıyla oynuyorsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/son-care-olume-gitmeye-karar-verdim.964199/

Back