- 22 Ağustos 2016
- 9
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi deniz_1425
-
Neden erkekse normal kadın yapamaz miBir erkekse çok normal
Sen asıl derdine gelsen yeni ayrıldın ve birini buldun eee iyi yapmışsın mı diyelim.suçluluk duygusu ile onay istiyorsun benceNeden erkekse normal kadın yapamaz mi
Ne kadar bi süre kimine göre.1 ay kısa kimine göre 1 sene ama olabilir sevgi bitmiş ki ilişki bitmiş
Ne kadar bi süre kimine göre.1 ay kısa kimine göre 1 sene ama olabilir sevgi bitmiş ki ilişki bitmiş
Sucluluk duygusu yok ortada beni aldattı kandırdı arkamdan isler cevirdi neden kndimi suclu hissedeyim kiSen asıl derdine gelsen yeni ayrıldın ve birini buldun eee iyi yapmışsın mı diyelim.suçluluk duygusu ile onay istiyorsun bence
Biz olabilir ya da olamaz desek ona göre mi davranacaksın merak ettimSucluluk duygusu yok ortada beni aldattı kandırdı arkamdan isler cevirdi neden kndimi suclu hissedeyim ki
Fikir almak icin sordum bi de erkek yaparsa normal dedginiz icin merak ettim neden boyle dusundugunuzu niye sinirleniyorsunuz anlamıyorumBiz olabilir ya da olamaz desek ona göre mi davranacaksın merak ettim
Yapar kadin da yapar ama genelde intikam almak icin yapar ama erkek unutmak için de yapar oylesine yaparNeden erkekse normal kadın yapamaz mi
Ben bi.erkek yaparsa normal demedim ki sadece bu tarz şeylerin bi konu olmasını anlamıyorum sizin düşünceniz tabi sygı duyuyorumFikir almak icin sordum bi de erkek yaparsa normal dedginiz icin merak ettim neden boyle dusundugunuzu niye sinirleniyorsunuz anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?