• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıl(ama)mak

feelfree

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
155
84
323
Arkadaşlar kafam çok karışık, yardımlarınızı bekliyorum. İlişkimiz yeni bitti sayılır, ancak O'na göre çok uzun zaman önce belki. Ona değer veriyorum ancak sonucunda değer görmemek ve bunu çok acı bir şekilde anlamak beni çok sarstı. Başta her şey çok güzeldi, ben bağlandım. Bağlandıktan sonra da işler değişti, fark etmeden. Sürekli kavga ediyorduk, bir gün iyi iki gün kötü. Ben hep zorladım. Hep sevdiğim için alttan aldım gerekirse özür diledim. Kendimi çok düşük durumlara soktum. Başka birisi anlatsa inanın seni sevmeyeni sen neden seviyorsun derdim. Ama beni seviyor diye düşündüm hep.
Bir kez çok kötü ayrıldık, o kadar kötü şeyler söyledi ki. Neyse biz barıştıktan sonra ben hareketlerime çok ama çok dikkat ettim. Her hareketime kızıyor her şeyde telefonu kapatıyor, mesajlaşırken kısa kısa yazıyor, hatta bir yere oturduğumuzda benle hiç konuşmuyor telefonuna bakıyor. Fark ettim ki beni sevmiyor. Zaten şüpheliydim o da söylüyordu ama hep kavga esnasında söylediği için sinirden diye düşündüm. Fark etse de konduramıyor insan. Bir de hep düzelir diye düşündüm. En son gün ağzına geleni saydı sebep o kadar özel ki yazamıyorum. Beni çok rencide etti sonrasında. Deli gibi bağırdı diyebilirim tabi ben yapma böyle barışalım modunda iticiyim.
Her neyse bir gün sonra aradım. O kadar kötü laflar etti ki çünkü ona açıklamak istedim kendimi. Ben ağlıyorum senin beni sevmemen bana çok koyuyor. Onun dediği yeni heyecanlar lazım sana sen seversin zaten. Bundan sonra böyle hatalar yapmazsın. Sana geniş biri lazım ben geniş olamadım.
Kafayı yicem kısaca aklımdan çıkmıyor. Hiçbir zaman bana güvenmedi. Birde bana gelmiş diyor artık yaşım şu kadar. Bu demek ki evlenme zamanı geldi ama sen evlenilecek kız değilsin demeye getirdi.
Napmam gerekiyor?
Bir kez buluşucaz nasıl davranayım sizce?

heyecanlar lazım sana sen seversin zaten

Bundan sonra böyle hatalar yapmazsın. Sana geniş biri lazım ben geniş olamadım.
buluşma yerine babanı gönder...ah canım kıyamam demeyle olmuyo....bu sözlerden sonra hakkettiğini düşünüyorum...sizin kendi aileniz size böyle sözler söylememiştir...o kim oluyo...

buluşma yerine babanı gönder...ah canım kıyamam demeyle olmuyo....bu sözlerden sonra hakkettiğini düşünüyorum...sizin kendi aileniz size böyle sözler söylememiştir...o kim oluyo...

Ben o kadar mutluydum ki. Kavgalar hariç. Bu son lafları çok üzdü beni. Bu şekilde düşünen biri benimle nasıl devam etti? Babam zaten en son ayrılmamızdan sonra anneme bana onlardan bahsetme artık demişti. Çünkü gerçekten çok üzülmüştüm, aşırı zayıfladım o dönemde. Ben hiçbir konuda haklı değildim. Bana göre zaten haklı ya da haksız olmak pek bir şey ifade etmiyor, büyük sebepler olmadığı sürece. Ama o hep haklı olacak.
Artık eskisi gibi yapmıyorum. Mesaj atmayı, aramayı, ağlamayı bıraktım. Zaten bunları yapınca insan kaybediyor. Seven insan üzmez. Ben ona kötü söz söylemedim he sinir anında benden de kaçmıştır. Ama sinirden öyle dedim diye açıkladım sonrasında. O bana her lafı söylücek ben susup onu dinlicem. Neyse en son yazıştığımızda açık açık söyledim. Senin peşinden çok koştum düzelir diye. Seni kırmak 1 dk, denemesi bedava. Ama benim sevgim büyük hoş birini sevmesem de kırmam zor. Ben senin söylediğin lafları hiçbir zaman demedim dedim.

Buluşmaya bile gitme.kendı özgüvenın olsun biraz.özgüvenini kırmış.almış elıne oynuyo seınle.bırak kendı hadsizliğiyle terbiyesizliğiyle kalsın.bir kez reddet onu gıtme buluşmaya gör bak döncek 180 derece

Reddetsem de görüşmek istemez. Asla geri dönmez. Ben de asla geri dönmeyecek birini seviyorum. Bu laflar bana şok oldu zaman geçtikçe içim soğur umarım. Daha önceden de ayrıldığımız için bu defa o kadar sarsılmadım.

Reddetsem de görüşmek istemez. Asla geri dönmez. Ben de asla geri dönmeyecek birini seviyorum. Bu laflar bana şok oldu zaman geçtikçe içim soğur umarım. Daha önceden de ayrıldığımız için bu defa o kadar sarsılmadım.
Sen onu bu zamana kdr hiç reddetmedin oda bunu bıldığı ıcın sama bu kadar hor davranıyor.bırakırsan bırak umrumda degıl der gıbı davran gör bak nası şaşırıcak

sizin ki sevme değil sadece bağlanmışsınız....sevginin olduğu yerde saygı, sevgi,gönül zenginliği olur...karşı tarafta bunların hiç biri yok...sizi sadece hayal kırıklığına uğratır....ne olursa olsun...kendinize söz söyletmeyin....

sizin ki sevme değil sadece bağlanmışsınız....sevginin olduğu yerde saygı, sevgi,gönül zenginliği olur...karşı tarafta bunların hiç biri yok...sizi sadece hayal kırıklığına uğratır....ne olursa olsun...kendinize söz söyletmeyin....
İşte o birbirimizi sevdiğimiz zamanlarda kaldım ben, başta nasılsa öyle bildim; ama değiştiğini görmek istemedim sonra. Bazı sebepler de haklıydı, kimisinde haksız. Ama siz ne deseniz haklısınız. İnsan yaşayınca anlayamıyor, yorumlayamıyor olanları, çok yoruldum artık. Bu yeni heyecan genişlik olayı beni çok sarstı. Hani böyle biri olduğumu düşünüyorsa nasıl devam edebilir, evet ısrar ettim ancak silah dayamadım yani. Hareketlerimle illaki görecek nasıl bir insan olduğumu.Genişliği de yeni heyecanı da anlayacak eninde sonunda. Çünkü burası büyük bir yer değil, gidilen yerler belli. Of of.

İşte o birbirimizi sevdiğimiz zamanlarda kaldım ben, başta nasılsa öyle bildim; ama değiştiğini görmek istemedim sonra. Bazı sebepler de haklıydı, kimisinde haksız. Ama siz ne deseniz haklısınız. İnsan yaşayınca anlayamıyor, yorumlayamıyor olanları, çok yoruldum artık. Bu yeni heyecan genişlik olayı beni çok sarstı. Hani böyle biri olduğumu düşünüyorsa nasıl devam edebilir, evet ısrar ettim ancak silah dayamadım yani. Hareketlerimle illaki görecek nasıl bir insan olduğumu.Genişliği de yeni heyecanı da anlayacak eninde sonunda. Çünkü burası büyük bir yer değil, gidilen yerler belli. Of of.
Şimdi sana ayrılmak çok zor gelıyo ama bende böyle bı adamla oldum zamanında.sen şu an onu bırakmayarak ılerde o seni acı bı şekılde bıraktıgında daha cok acı cekıceksın.sence bu ilişkinin sonu mutlulukla bıtermı.o bı kere senı garantılemıs.sana kötü davransada senın onu sevdgnı bıldıgı ıcın cok rahat davranıyo..ondan vazgecebılcegını göster ona

Şimdi sana ayrılmak çok zor gelıyo ama bende böyle bı adamla oldum zamanında.sen şu an onu bırakmayarak ılerde o seni acı bı şekılde bıraktıgında daha cok acı cekıceksın.sence bu ilişkinin sonu mutlulukla bıtermı.o bı kere senı garantılemıs.sana kötü davransada senın onu sevdgnı bıldıgı ıcın cok rahat davranıyo..ondan vazgecebılcegını göster ona
Çok haklısınız. Gelişmeleri yazıcam. Kızmayın bana ama görüşücem sanırım ancak her zamanki gibi barışalım diye söylemicem.

Çok haklısınız. Gelişmeleri yazıcam. Kızmayın bana ama görüşücem sanırım ancak her zamanki gibi barışalım diye söylemicem.
Ben ne desem boş bılıyorum kalbıne söz geçiremıyosun ama boyle adamlar degısmıyo malesef.umarım en az zararla kurtulursun

Başta her şey çok güzeldi, ben bağlandım. Bağlandıktan sonra da işler değişti, fark etmeden.

Ben hep zorladım. Hep sevdiğim için alttan aldım gerekirse özür diledim.

Ama beni seviyor diye düşündüm hep.

Neyse biz barıştıktan sonra ben hareketlerime çok ama çok dikkat ettim. Her hareketime kızıyor her şeyde telefonu kapatıyor, mesajlaşırken kısa kısa yazıyor

Hiçbir zaman bana güvenmedi.

Eski ilişkimi gördüm adeta. Deja vu. Düzelmiyor bacım. Ama bunu senin kabul etmen ve kafanda bitirmen lazım bir şekilde. Biz ne desek sen yine içinden geleni yapacaksın.

Her şey bittiğinde için rahat olacak şekilde davran. Keşken kalmasın. İç huzuru en güzeli.

Arkadaşlar kafam çok karışık, yardımlarınızı bekliyorum. İlişkimiz yeni bitti sayılır, ancak O'na göre çok uzun zaman önce belki. Ona değer veriyorum ancak sonucunda değer görmemek ve bunu çok acı bir şekilde anlamak beni çok sarstı. Başta her şey çok güzeldi, ben bağlandım. Bağlandıktan sonra da işler değişti, fark etmeden. Sürekli kavga ediyorduk, bir gün iyi iki gün kötü. Ben hep zorladım. Hep sevdiğim için alttan aldım gerekirse özür diledim. Kendimi çok düşük durumlara soktum. Başka birisi anlatsa inanın seni sevmeyeni sen neden seviyorsun derdim. Ama beni seviyor diye düşündüm hep.
Bir kez çok kötü ayrıldık, o kadar kötü şeyler söyledi ki. Neyse biz barıştıktan sonra ben hareketlerime çok ama çok dikkat ettim. Her hareketime kızıyor her şeyde telefonu kapatıyor, mesajlaşırken kısa kısa yazıyor, hatta bir yere oturduğumuzda benle hiç konuşmuyor telefonuna bakıyor. Fark ettim ki beni sevmiyor. Zaten şüpheliydim o da söylüyordu ama hep kavga esnasında söylediği için sinirden diye düşündüm. Fark etse de konduramıyor insan. Bir de hep düzelir diye düşündüm. En son gün ağzına geleni saydı sebep o kadar özel ki yazamıyorum. Beni çok rencide etti sonrasında. Deli gibi bağırdı diyebilirim tabi ben yapma böyle barışalım modunda iticiyim.
Her neyse bir gün sonra aradım. O kadar kötü laflar etti ki çünkü ona açıklamak istedim kendimi. Ben ağlıyorum senin beni sevmemen bana çok koyuyor. Onun dediği yeni heyecanlar lazım sana sen seversin zaten. Bundan sonra böyle hatalar yapmazsın. Sana geniş biri lazım ben geniş olamadım.
Kafayı yicem kısaca aklımdan çıkmıyor. Hiçbir zaman bana güvenmedi. Birde bana gelmiş diyor artık yaşım şu kadar. Bu demek ki evlenme zamanı geldi ama sen evlenilecek kız değilsin demeye getirdi.
Napmam gerekiyor?
Bir kez buluşucaz nasıl davranayım sizce?

Yazdıklarını okurken şaşırdım İnan bana aynı şeyleri ben yaşadım uzun yıllar ama artık ondan bir hayır gelmeyeceğini anladım eskisi gibi canım yanmıyor ben onu değil o beni kaybetti hala da unutabilmiş değilim ama bence gerçekleri görüp geç olmadan doğru kararı vermek önemli seninle olmak istese zaten olurdu

Bakın açıkça gördüğümü söyleyeyim. Bu adam sizden kurtulmak istiyor ama sebebi de olmak istemiyor. Istiyor ki siz suçlu olun bu iş bitsin. Tüm suçu size atıyor. Onun suçlu olduğu bir olayda bir bakıyorsunuz ki siz Özür diliyorsunuz. Bu adam sizden kopmak istiyor son buluşmayı da sırf vicdan azabı çekmemek için size ben elimden geleni yaptım bak seninle görüştüm son bir kez demek için istiyor. Bu adam evlenmek de istemiyor sadece sizi kendinize o kadar kötü servis ediyor ki siz ben sana layık değilim diyin ve her zaman aklınıza gelince bu ilişki benim yüzümden bitti diye düşünün istiyor. Kapıda evlenilecek kızlar onu beklemiyor. Siz ona yol verin bakın ortadan kaybolun size garanti veriyorum kapınızda köle olacak. O buluşmaya gitmeyin lütfen lütfen.

Yazdıklarını okurken şaşırdım İnan bana aynı şeyleri ben yaşadım uzun yı:KK39:llar ama artık ondan bir hayır gelmeyeceğini anladım eskisi gibi canım yanmıyor ben onu değil o beni kaybetti hala da unutabilmiş değilim ama bence gerçekleri görüp geç olmadan doğru kararı vermek önemli seninle olmak istese zaten olurdu
Ne cok kişi aynı seylerı yasamıs.bende yasadım bunları ve bu yüzden uyarıyorum srkadası.konu sahıbı dikkate al soyledıklermızı

Buraya yazarken belki tepki görürüm belki de pek kimse yazmaz diye düşünmüştüm. Uzun yazabilirim ancak benim gibi bu şekilde olanlar belki ilişkilerini kurtarabilir ya da biraz olsun gerçeği görebilirler. Bu ikinci ayrılık olduğu için ilki kadar sarsılmadım. Şunu söyleyeyim baştan bu şekilde değildi hiçbir şey, her şey yavaş bir şekilde ilerledi, fark edemedim. Geriye dönüp baktığımda kendimi nasıl bu hale getirdim diye düşünüyorum. Bu kadar çok taviz vermeme rağmen karşımdaki insan hiç önemsemedi, ben onun için değiştiğimle kaldım. İlk ayrıldığımızda
Yeniden barıştığımızda hep dikkat ettim. Bir süre aramızdaki suların durulması için zaman tanıdım, sessiz kaldım. İnsan daha bi odaklanıyor. Olmucak sebeplerden kavga çıkıyordu çünkü. Ben zamanla geçer diye düşündüm çünkü yeni barışmıştık. Normal şekilde bile konuştuğunu söyleyemem. Ben ona döndüğüm için ipleri onun eline verdim, hoş zaten ondaydı. Bu laftan da nefret ediyorum ama ipler onun elinde olunca ilişkiden çok, karşınızdaki kişinin kölesi durumuna düşmüş oluyorsunuz ve O bu durumdan gayet memnundu, ben bihaber boşa çırpınırken. :( Belli bir yerden sonra fark ettim ama dediğim gibi çok ilgisizdi. Rahatsız olduğum şeyleri sakin bir şekilde anlatmaya çalışınca dinlemiyor, sesim yükselince ama sen sesini yükselttin diye azarlıyor, sakin şekilde anlatınca takmıyordu. Bu durumda zaten ne kadar sakin olursanız olun patlıyorsunuz. Yazılacak çok şey var ama hepsi boşa.
Birine geri dönmek istediğinizde bu sadece hatadan değil sevgiden. O yüzden açık açık anlatın, sizin de kafanıza takılan şeyler varsa siz de söyleyin. Geri dönmek istemiyorsa bu şekilde gerçekten unutun.
Yeniden denediğimizde gerçekten her şey çok daha kötü oldu. Karşımdaki insan sevse bana bunları yapmazdı. Sevmese bile insan bunu yapmaz. Şimdiye kadar hiç böyle bir durumda kalmadım. Terk edildim tabi ki, ancak kimse dönüp ondan sonra birkaç hafta sonra yeniden ayrılmadı. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Hala aklımın bir köşesinde var uzun süre de gider böyle. Bana kendi dönmek istemez ama isterse baştan konuşmamı yaparım öyle denerim. Çok fazla hata yaptım ona değil kendime o yüzden kendinizden ödün vermeyin. Bazı şeylerin karşılıklı olması gerekiyor. Size güvenmeyen insanlardan uzak durun.
Ben ondan haber beklicemi söyledim, teklifi ben yaptım ancak gitmek istemiyorum. Çevremdeki herkes gitme diyor. Ne yazayım bana yazarsa? Yani böyle laf geçirmeli değil de biraz burnu havada bir yanıt olsun. Ne söyleyeyim sizce?

Ben ne desem boş bılıyorum kalbıne söz geçiremıyosun ama boyle adamlar degısmıyo malesef.umarım en az zararla kurtulursun
Görüşmücem. İlk yazdığınızda sizi umursamak istemedim çünkü gerçekler maalesef acı. Herkes aynı şeyi söylüyor, günler geçtikçe de acım azaldı, kafam daha rahat hatta. Bir ay önce çok aşırı üzgündüm, barıştığımızda daha farklı olabilirdi. O kötü davranmayı tercih etti ben iyilik bekledim. Görüşmücem. Ama ne dicem? :))) Tabi yazarsa.

Yazdıklarını okurken şaşırdım İnan bana aynı şeyleri ben yaşadım uzun yıllar ama artık ondan bir hayır gelmeyeceğini anladım eskisi gibi canım yanmıyor ben onu değil o beni kaybetti hala da unutabilmiş değilim ama bence gerçekleri görüp geç olmadan doğru kararı vermek önemli seninle olmak istese zaten olurdu
İsteseydi evet. Haklısınız. :(

Bakın açıkça gördüğümü söyleyeyim. Bu adam sizden kurtulmak istiyor ama sebebi de olmak istemiyor. Istiyor ki siz suçlu olun bu iş bitsin. Tüm suçu size atıyor. Onun suçlu olduğu bir olayda bir bakıyorsunuz ki siz Özür diliyorsunuz. Bu adam sizden kopmak istiyor son buluşmayı da sırf vicdan azabı çekmemek için size ben elimden geleni yaptım bak seninle görüştüm son bir kez demek için istiyor. Bu adam evlenmek de istemiyor sadece sizi kendinize o kadar kötü servis ediyor ki siz ben sana layık değilim diyin ve her zaman aklınıza gelince bu ilişki benim yüzümden bitti diye düşünün istiyor. Kapıda evlenilecek kızlar onu beklemiyor. Siz ona yol verin bakın ortadan kaybolun size garanti veriyorum kapınızda köle olacak. O buluşmaya gitmeyin lütfen lütfen.
Görüşmeyi ben istedim ancak görüşmücem. Görünce duygularım depreşicek ve daha kötü laflar da edebilir. Çünkü bana söylediği şeyleri yeniden açıkladım ertesi gün telefonda. Ertesi gün, yeni heyecan ve genişlik meselesini gayet sakin söyledi. Benim açıklamalarım üzerine. :(((
Evlenme meselesine hiç yorum yapamıyorum. Ancak hep ben bulurum diye düşünüyor ama benden önce evlenecektir. Bensiz mutlu olacaksa olsun. :((( Çok yoruldum artık. İsteyen isterdi. Beni istemedi. Ben de çok hata yaptım ne bileyim bilseydim alıp karşıma konuşurdum ama hep umursamaz tavrı vardı erteledim o yüzden, doğru zamanı bekledim. Ben çok zorladım gerçekten olalım diye. Ama o neden kabul etti? Sanırım hiç bilemicem.

Back
X