Bir gun o cesaret eder ortada kalirsin. Daha 19 yasindasin. Karsina bi suru erkek cikacak . Su erkeklere artik dunyadaki tek erkek muamelesi yapmayi birakin. Ayni zamanda baska kimseyi sevemem de sanmayin. Bal gibi de seversiniz.
O hocakal demeden siz hoscakal diyin bence... Ayrica daha çok gencsiniz karsiniza daha kimler...cikicak sanmiyorum böyle biri için 1 2 sene sonra pişman lik duyacaginizi. Bunlar geçici duygular geçici bir psikoloji sadece kendimizi sikintiya sokmus oluyoruz böyle seylerle.. içinizi ferah tutmaya calisin garanti veriyorum 1 2 aya duzeliyor ve sonra hatirlandigi zman insan kendini uzdugune kiziyor..
O hocakal demeden siz hoscakal diyin bence... Ayrica daha çok gencsiniz karsiniza daha kimler...cikicak sanmiyorum böyle biri için 1 2 sene sonra pişman lik duyacaginizi. Bunlar geçici duygular geçici bir psikoloji sadece kendimizi sikintiya sokmus oluyoruz böyle seylerle.. içinizi ferah tutmaya calisin garanti veriyorum 1 2 aya duzeliyor ve sonra hatirlandigi zman insan kendini uzdugune kiziyor..
Az önce kendisinden ayrıldım ve ben seven bir insan olsaydım ayrılmak istemediğimi kesinlikle söyledim. O söylemedi, sevmediğine tamamen kanaat getirmiş oldum. Ağlayamıyorum bile umarım her şey çabucak düzelir. Kalbim çok kırık...
Artık kendimi böyle değersiz hissettiren insanlara taviz vermeyecegim. En azından ilerde cok seviyodum ama aslan gibi vazgeçtim derim :) ay ama kalbimde kırık... Of delirdim galiba hahaha
Artık kendimi böyle değersiz hissettiren insanlara taviz vermeyecegim. En azından ilerde cok seviyodum ama aslan gibi vazgeçtim derim :) ay ama kalbimde kırık... Of delirdim galiba hahaha
Upuzun yazdım sildim tek cümleyle anlatacağım. ''İlişkinizin bitmesinin sebebi sizin zamanında karşılık vermemeniz değil, size olan hislerinin bitmiş olması. Bu yüzden kendinizde suç arayıp pişmanlık hissetmeyin.''
İnsanların sevgileri bitebilir, boşluğa düşebilirsiniz ama pişmanlık duymanıza gerek yok, zaten şans vermişsiniz. Demek ki böyle olması gerekiyormuş.