Ayrilali 2 ay oldu.. fikirleriniz lutfen..

picachu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
262
9
46
Edirne
kizlar biz erkek arkadasimla ayrildik 2 ay once.. bu benim istedigim bisey deildi kendisi istedi.. bi akrabasina inandi sozde ben isimi birakmadimdan onu sevmiyormusum.. benmse daha bir kac yilim var onumde asistanligimi bitirmem gerek. fakat daha oncede guvenimi kiran bi olay olmustu ben ona surekli sana guvenmk istiyorum derdim.. neyse 2 aydan beri msnimde uzak olduumuzdan ara ara yaziyo.. arkadas gibi ..ben cok fazla yuz vermiyorum ustun koru konusyorum sonucta ben gitmedim.. neyse hic bi zamanda ona yazmadim.. yazmicamda.. silemedimde..fakat facesinde oyle seyler paylasioki.. sanki suclu benim ben sahtekarim gibi.. bu aksam msnme yine yazdi cince harfler yollamis diyoki aaa hosuma gitti sekiller sanma sen goresin diye yazdim.. bnde dedim ustume alinmadimki.. gecen gunde yeni balik almis akvaryumunu gosterdi camdan cok guzller felan dedim baya acik kalinca cam neyse kapatalim cami dedim ben baya izledim.. kendi camimi acmadim..ben onu cok seviyorum fakat bu davranislardan s1k1lmaya basladim.. sanki beni hic tanimiyo gibi...aslinda soyleyebileegim cok sey var ama gereksiz ..susucam.. kac yerden tarttim olayi kiz olarak dogru davrandigimi dusunuyorum..

simdi fikrinizce bu arkadas benden ne istiyo? benim anladim ona yalvarmami bekliyo heralde gel herseyi birakim gelim gibilerde.. ee bende tik yok.. ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi yazarmisiniz..

emin ol sen doğruları yapıyosun ama tek pürüz seni terkettiği halde neden arkadaşça da olsa konuşuyorsun?bırak o yalvarsın..karşındaki kim olursa olsun ister eşin olsun işini bırakma!çok seviyorsan,vazgeçemiyorsan neden bu şekilde davrandığını,ne yapmak istediğini sor ve bir noktaya bağlayın.Bu arada sana değilde bir başkasına inanması da ayrı bir sorun..

bence msn inden de sil. yalvarmanı bekliyo ya da ilgi bekliyo.. kendiliğinden bırakıp gideni ne yapcaksın ki 2 aydan sonra..

eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı diye boşuna söylememiş atalarımız.

Son düzenleme:
doktorsun galiba, doktorluğu bırakmanı mı istiyo ollldduuuu deseydin.
tus kolay mı kazanılıomuş acaba??

evet doktorum .. yurt disindayim ama.. biseyleri yarim birakmak istemiyorum.. cok sevdigim icin silemiyorum.. kafamda bi suredursn tam alisim diye dusnuyordum.. ama boyle yazmasina anlam veremiyorum.. msnimde bisiler yazipta gondermede yapmiyorum..ne yapim yani cok uzgunum kendisi gitti benim ne sucum var.. seven adam gidermi yaf... benim guven sorunum olsa bile ben hata etseydim gecmiste duzeltinceye kadar ugrasirdim.. kimseye yalvaramam Allahta yalvartmasin.. ben biraksam tmm ama ben gitmedimki. tum zorluklara karsi cabaladim..bunaldim artik..

Çalışmanızı mı istemiyor, derdi nedir yani tam olarak?

derdi soyle.. benim umrumda olan sadece isim gucummus.. onu sevmiyormusum.. bense diyordumki bak bi catlak yasadik azcik guvenim sana, mesafe var cunki aramizda eski sevgili olayi olmustu ben o zamandna beri guvenimi kaybetmistim.. son zamanlarda iyi gidiyodu hersey. . duzelmeye baslamistik.. o akraba iste ne zaman evlencn bilmemne o da diyomus ben bilmiyorum falan filan.. neyse konusmaya akrabayi ekledi iste ne zaman evleniyonuz bilmemne ben dedim soyle soyle dusunuyorum guven sorunm var..asmamiz da lazm.. ayrica kendisinede her zaman dedim bak ben yurt disindayim isimi tammalamam lazim yarim birakamam diye. . bi ara dedimki o guven olayindan sonra beni beklemek zorunda degilsin dedim seni seviyorum ben dedim ama olurda dedim gecikmek istemiyorum ben hayatimi kurmak istiyorum dersen kur dedim.. vebalini almak istemedim cunki.. ayrilirkende bana vay gercekten seven insani bnlari demezmis.. iyi tmm gitti iste simdi niye bana laf sokusturuyo..

Anladığım kadarıyla yurt dışındasınız, mesleğinizde istediğiniz noktaya gelmeden evlenmek istemiyorsunuz, ve o da bunu dert ediyor, bu mudur?

Doğru mu anladım bilmiyorum, ama öncelikli olarak umurunuzda olan şey tabi ki kendi hayatınız olacak. Siz ondan zaman istemişsiniz sanırım, ama o sizi acele ettirmeye çalışıyor. Bir de araya üçüncü beşinci kişileri sokuyor. Bir de üstüne "sen beni sevmiyorsun" falan diyor...

Sizi gerçekten sevseydi, sizin başarılı, istediğini başarmış bir kadın olmanızı destekler, sizinle gurur duyardı. Ama o bunu istemiyor, ve üstüne sevginizden şüphe ediyor.. "Ya mesleğin ya ben" diye bir şey var mı ya, kusura bakmayın ama sizi böyle bir seçime zorlaması, elalemin lafına bakması çok çirkin. Kendisinden "eski" diye bahsetmenizin sebebi bu mu, yoksa o güven kırıcı olay mı bilmiyorum, ama sizin başarınızla gurur duyacağı yerde önünüze barikat kuran erkekten hayat arkadaşı olmaz. Ayrıca ayrıldıktan sonra yaptıkları da çok çirkin, çocuk musunuz yahu..

Eğer kafanızı bulandırıyorsa, silin listenizden falan gitsin. Güveninizin kırılmasına rağmen ona şans verip onunla devam etmek istiyorsunuz ama hem sevginize inanmıyor, hem mesleğinize, seçimlerinize saygısı yok. Değmez bence.

yaf 2 aydan beri dusnuyom benmi kotuyum diye.. nasil olurda tibbi birakirim yahu.. had biraktim gittim eee.. en ufak bi sorunda sen geldin.. o zaman ben bu kafayi duvara gecirirm heralde...ille diyecekler demiyorum ama y derlerse? her turlu dusunmem gerekiyor.. hayat sadece evlilik degil. ..kaldki cok kutsal biseyle ugrasiyorum seviyorum isimi ben bi insani kurtarsma bu benim mutlulugumdur.. beni seven adam benim yanimda olurdu.. cunki ben herseye ragmen ayrilmadim..

Şimdi arkadaşım, siz mi bazı noktaları atlıyorsunuz, yoksa beynim bana "ya uyu artık" sinyalleri mi veriyor, anlamadım, ama ikinci olasılık daha kuvvetli, çünkü acayip yorucu bir gündü, neyse..

Ben siz doktorsunuz da, uzmanlık eğitiminizi yurt dışında alıyorsunuz diye anlamıştım, ama "tıbbı bırakmak"tan kastettiğiniz lisans eğitiminizse, kusura bakmayın ama o kişinin aklına daha bir şaşıyorum, bununla da yetinmiyor, "ehuehuhauhusdhsh" diye gülüyorum.

Oldu canım, okulunu bırak, mis gibi mesleğinle vedalaş, git senin güvenemediğin ve sana da güvenmeyen bir adamın evinde ömür geçir.. Var mı böyle bir şey.

Hayat tabi ki evlilikten ibaret değil, ayrıca bu sizin hayatınız, her zaman kendi önceliklerinizi gözeteceksiniz. Elbette ki önce kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek yeterliliğe gelip, ondan sonra evleneceksiniz. Ayrıca çok saygın ve kutsal bir mesleğiniz var, sizin aldığınız eğitimi almak için gençler nasıl da çalışıp çabalıyorlar, sizin tutup da "aaa, ama beni sevseydin bırakırdın" gibi şuursuz bir cümle yüzünden hayatınızın geri kalanından nasıl vazgeçersiniz, size nasıl böyle bir şey teklif edilebilir, bu nasıl bir hadsizliktir, çok şaşkınım gerçekten.

"Ben mi kötüyüm?" diye düşündüğünüz iki ayınıza yazık, siz kötü değilsiniz, sizi bu ikileme sürükleyenler kötü. Siz aklı başında bir insansınız, tabi ki eğitiminizi bırakmazsınız, ama onların kafanızı karıştırmalarına da izin vermeyin. Bugün bu şartlarda bu kadar haddini bilmezcesine konuşan adam, yarın siz işsiz güçsüz, kendine güvensiz, onun eline bakan bir kadın olduğunuzda size neler yapar..

Allah aşkınıza biraz kendinizi toparlayın, idealinizdeki mesleğe kavuşmak için eğitim alıyorsunuz diye size kendinizi kötü hissettirmelerine izin vermeyin. Önce böyle başlar, sonra bir bakarsınız o kaçıyor siz kovalıyorsunuz.. Size saygı duymayanlara hayatınızda yer vermeyin.

''bi akrabasina inandi sozde ben isimi birakmadimdan onu sevmiyormusum..''

Allah askina anlayamadiniz mi hala?
eski erkek arkadasinizin psikolojik sorunlari var, kafayi yemis ki size doktorlugu biraktirmaya calisiyor...
birakin boyle abuk sabuk onunuze tas koymaya calisan insanlari...
boyle sevgi olmaz ki...
sizi seven insan arkanizda olur basarinizi ister zaten...
psikopat gibi sen beni sevmiyorsun isini birakmiyorsun demez...ustelik akrabasina inanip...(ki bu kismi hala idrak edemedim. bir insan akrabasinin boyle bir lafiyla hareket edip doktor sevgilisinin isine nasil tas koymaya calisir?)
sallayin gitsin, bir daha gorusmeyin bu insanla...
gitsin kendine calismayan birini bulsun, kiz arkadasinin sevgisine inanir o zaman herhalde...

bir de sunu anlayamiyorum...
doktorum diyorsunuz, akli basinda mantikli birisiniz yani...
buna ragmen bu tip insanlarla nasil iliski yasayabiliyorsunuz?
sizin egitiminizi cekemeyen, sevginizi haketmeyen adamla ne isiniz var?

Son düzenleme:
tibbi birakiyorum derken simdi burda durum farkli.. yani soyle, bransinizi almadan dr sayilmazsiniz.. ben uniyi bitirdm arkadaslar .. asistanlik icin bekliyorum.... ve benim karsi ciktigim bunu yarim birakipta evlenmekti..yani uzman olmadan.. o belkide acele olsun ya da ne bilim onu yari yolda birakicam gibisine geldi heralde bilmiyorum...durumu tam anlamasi icind cok defa anlattim..yoruldu ve hayatina yeni bir yol cizmek istedi sanirim.....zaten ayrilirkende her zaman konustugumuz konuyla bitti.. ben sok bile oldum. .senin isin gucun onemli haklisinda sonra beni sevmiyosun sen..bilmemne.. tmm herkesin hakki... olabilir..anlamadigim sadece o laf dokundurmalari.. butun sucu bana atmasi.. bu beni sinir ediyo..

turkce sorunum var biraz ondan tam anlasilmiyorum heralde... ozur dilerim. ..

anlaşılmak için kelimelere ne hacet
göstermiyorsa seni anlamak için gayret
hiç üzülme gitsin istediği yere
bir an önce kurtul,başından defet..

cok guzel bi dortluk:)) cokk tesekkurler arkadaslar ,kimseyle paylasamiyorumda fikirleriniz bana yardim ediyo..

acılar ve sıkıntılar paylaştıkça hafifler..

neşe ve sevinçler paylaştıkça güzelleşir..

Allah hepimize neşeli ve güzel günler nasip etsin
o güzellikleri paylaşacak güzel dostlarda nasip etsin inşaallah

Bence onun peşinden koşucan sandı ama sen koşmayınca ilgini çekebilmek için saçma saçma yada anlamsız hareketler yapıyor bence şimdi davrandığın gibi davranmalısın takma yani (=

bogazici amin insallah cumleten:)

giz 34 banada oyle geliyo:)) ama cok sinir bozucu davraniyorum yaf:)) bakalim ne kadar gidecek..napam kendi kasindi

bogazici amin insallah cumleten:)

giz 34 banada oyle geliyo:)) ama cok sinir bozucu davraniyorum yaf:)) bakalim ne kadar gidecek..napam kendi kasindi

bazı erkekler cok bencıl oluyo yok okul mu daha onemlı ben mı yok aılen mı yok işin mi yanı boyle bı erkek bence cahıl bı erkek hem doktormussun da ne mutlu sana bence evlılıgı her zman yapabılırsın ama iş karıyer bunlar zamnında yapılmalı hem akrabasına noluyomus ,aam sınır bozucu davranmaya devam et bence oh olsun onahem ayrılıyo hem de ne beklıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…