evet doktorum .. yurt disindayim ama.. biseyleri yarim birakmak istemiyorum.. cok sevdigim icin silemiyorum.. kafamda bi suredursn tam alisim diye dusnuyordum.. ama boyle yazmasina anlam veremiyorum.. msnimde bisiler yazipta gondermede yapmiyorum..ne yapim yani cok uzgunum kendisi gitti benim ne sucum var.. seven adam gidermi yaf... benim guven sorunum olsa bile ben hata etseydim gecmiste duzeltinceye kadar ugrasirdim.. kimseye yalvaramam Allahta yalvartmasin.. ben biraksam tmm ama ben gitmedimki. tum zorluklara karsi cabaladim..bunaldim artik..
derdi soyle.. benim umrumda olan sadece isim gucummus.. onu sevmiyormusum.. bense diyordumki bak bi catlak yasadik azcik guvenim sana, mesafe var cunki aramizda eski sevgili olayi olmustu ben o zamandna beri guvenimi kaybetmistim.. son zamanlarda iyi gidiyodu hersey. . duzelmeye baslamistik.. o akraba iste ne zaman evlencn bilmemne o da diyomus ben bilmiyorum falan filan.. neyse konusmaya akrabayi ekledi iste ne zaman evleniyonuz bilmemne ben dedim soyle soyle dusunuyorum guven sorunm var..asmamiz da lazm.. ayrica kendisinede her zaman dedim bak ben yurt disindayim isimi tammalamam lazim yarim birakamam diye. . bi ara dedimki o guven olayindan sonra beni beklemek zorunda degilsin dedim seni seviyorum ben dedim ama olurda dedim gecikmek istemiyorum ben hayatimi kurmak istiyorum dersen kur dedim.. vebalini almak istemedim cunki.. ayrilirkende bana vay gercekten seven insani bnlari demezmis.. iyi tmm gitti iste simdi niye bana laf sokusturuyo..
yaf 2 aydan beri dusnuyom benmi kotuyum diye.. nasil olurda tibbi birakirim yahu.. had biraktim gittim eee.. en ufak bi sorunda sen geldin.. o zaman ben bu kafayi duvara gecirirm heralde...ille diyecekler demiyorum ama y derlerse? her turlu dusunmem gerekiyor.. hayat sadece evlilik degil. ..kaldki cok kutsal biseyle ugrasiyorum seviyorum isimi ben bi insani kurtarsma bu benim mutlulugumdur.. beni seven adam benim yanimda olurdu.. cunki ben herseye ragmen ayrilmadim..
evet doktorum .. yurt disindayim ama.. biseyleri yarim birakmak istemiyorum.. cok sevdigim icin silemiyorum.. kafamda bi suredursn tam alisim diye dusnuyordum.. ama boyle yazmasina anlam veremiyorum.. msnimde bisiler yazipta gondermede yapmiyorum..ne yapim yani cok uzgunum kendisi gitti benim ne sucum var.. seven adam gidermi yaf... benim guven sorunum olsa bile ben hata etseydim gecmiste duzeltinceye kadar ugrasirdim.. kimseye yalvaramam Allahta yalvartmasin.. ben biraksam tmm ama ben gitmedimki. tum zorluklara karsi cabaladim..bunaldim artik..
kizlar biz erkek arkadasimla ayrildik 2 ay once.. bu benim istedigim bisey deildi kendisi istedi.. bi akrabasina inandi sozde ben isimi birakmadimdan onu sevmiyormusum.. benmse daha bir kac yilim var onumde asistanligimi bitirmem gerek. fakat daha oncede guvenimi kiran bi olay olmustu ben ona surekli sana guvenmk istiyorum derdim.. neyse 2 aydan beri msnimde uzak olduumuzdan ara ara yaziyo.. arkadas gibi ..ben cok fazla yuz vermiyorum ustun koru konusyorum sonucta ben gitmedim.. neyse hic bi zamanda ona yazmadim.. yazmicamda.. silemedimde..fakat facesinde oyle seyler paylasioki.. sanki suclu benim ben sahtekarim gibi.. bu aksam msnme yine yazdi cince harfler yollamis diyoki aaa hosuma gitti sekiller sanma sen goresin diye yazdim.. bnde dedim ustume alinmadimki.. gecen gunde yeni balik almis akvaryumunu gosterdi camdan cok guzller felan dedim baya acik kalinca cam neyse kapatalim cami dedim ben baya izledim.. kendi camimi acmadim..ben onu cok seviyorum fakat bu davranislardan s1k1lmaya basladim.. sanki beni hic tanimiyo gibi...aslinda soyleyebileegim cok sey var ama gereksiz ..susucam.. kac yerden tarttim olayi kiz olarak dogru davrandigimi dusunuyorum..
simdi fikrinizce bu arkadas benden ne istiyo? benim anladim ona yalvarmami bekliyo heralde gel herseyi birakim gelim gibilerde.. ee bende tik yok.. ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi yazarmisiniz..
bogazici amin insallah cumleten:)
giz 34 banada oyle geliyo:)) ama cok sinir bozucu davraniyorum yaf:)) bakalim ne kadar gidecek..napam kendi kasindi
Bence onun peşinden koşucan sandı ama sen koşmayınca ilgini çekebilmek için saçma saçma yada anlamsız hareketler yapıyor bence şimdi davrandığın gibi davranmalısın takma yani (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?