• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılalı 3 yıl mı olmuş? Dün gibi..

Uzun sürecek sanırım, kelimeleri toplamaya çalışıp yazıcağım ama şimdiden bana harcadığız dakikalar için teşekkür ederim..
Çok güçlüyüm ya da tam tersi sürüngen siz karar verin, zira ben hangisi olduğuma karar veremiyorum. Bir adamı sevdim ben, çook sevdim canımdan, ailemden çok.. Aşık oldum. Onunla olduğum 5 yıl boyunca hayatımı, gururumu, namusumu, ailemi ayaklarının altına paspas ettim. Öyle ya.. Farklıydı o! Bitti. Çook sevdiğim için söylediğim yalanlar, farklı kişilikler şu bu her şey üstüste bindi ve bitti...

3 ay sonra başkasıyla olmaya başladı, ailesinden bir kız. Kendi köyünden biz farklıydık ( ben üniversite mezunu o lise terk.. Üniversitelilere demediği lafı bırakmazdı, gıkımı çıkarmazdım kendini kötü hissetmesin diye) ya onlar değildi.. Bu 3 yıl içinde kulağımdan gitmedi ne bahrışları nede seni çok seviyorum demesi.. Gecenin 3 ünde uyandırırdım, bir seni seviyorum cümlesini daha söyleyim diye. 20 dk görmek için 5 saat yol giderdim yorgun argın değerdi çünkü! Farklıydı!!! Hiç kimse gibi değildi, her buluşmamızda bir demet papatya! Sinirleniyordu ya hani.. Çok sevmesindendi.. Bana vurmuştu ya hani, o da çok sevmesinden.. Herkesden kıskanmasından...

Hala yeni tanıştığım her insana onu anlatıyorum, hikayelerle süslüyorum onu. Geçmiyor.. Nişanlısını instagramdan sahte hesapla takip ediyorum, onlar güleryüzlü fotoğrafını koyunca ben burda kahroluyorum! Ama mutluda oluyorum inanın, o mutlu ya.. Mutlu.. Benden daha fazla kimseyi sevdiğine inanmazdım ama işte.. Geçiyor günler, hani zaman her şeyin ilacıydı? Ben hala her tanıştığım insanda onu arıyorum. O gidiyor ben arkasından gözümü kırpmadan bakıyorum. Çok seviyorum hala onu, gizliden arıyorum arada.. Sinirli sinirli açıyor, gözümden yaş düşüveriyor ablalar. Her saniyesini planladığım adamın hiç bir gününden haberim yok şimdi! Söyleyin bana ne zaman geçicek bu acı!

Ben o kızı dün gece gelinliği ile gördüm ağlayarak uyandım gecenin 4 ünde..hep bana derdi " dünyanın en güzel gelinliğini giydiriceğim" diye.. O giymiş... Ben hala aynada onun yüzünü görüyorum, bizi kardeş sanarlardı o kız koymuş fotoğrafını, biri yorum yapmış birbirinize benziyorsunuz diye.. Ona benzemiyor bana benziyor yarim.. Benim doğum günümde havai fişek patlatmıştı, o kıza da yapmış aynısını. O beni unuttu, gidiyor ben kalakaldım öylece.. Nasıl geçicek bu acı?
Allah rızası için onları sosyal medyadan takip etmeyi bırak. Geçsin istiyor musun bu acı? Bırak takip etmeyi. Her gün yarana tuz basarsan dinmez. Bunu kendine yapma.

Her saniyesini planladığım adamın hiç bir gününden haberim yok şimdi!

bu cümlen beni çok etkileti geçen eski nişanlımın arabası yanımızdan geçti her anını dakika dakika haber veren adamın nereye gittiğinden haberim yoktu çok tuhaftı

ne olursa olsun çabuk toparlanmalısın, bak o yoluna bakmış herşeyi silmiş..
Sende yarın birgün mutlu edecek bir insan çıkacak karşına geçmişi düşünerek yaşarsan şimdi ki zamanı yaşayamazsın. Mutsuz bedbaht bir genç oluverirsin. Daha hayatının baharındasın. İnan hiç onun gibisi gelmez diye düşünme daha iyisi gelir. Yeter ki seni tanımak isteyenlere fırsat ver

3 ay olup ta şimdi gidip başkasıyla nişanlandıysa birdenbire o kıza aşık olmadı ya daha kendi aşk acısını sindiremeden.Bence o adam aşık değildi bazı insanlar ilişkilerini kibar yaşar ve yaşatır ailesinden gördüğü yada benimsediği bir ilişkide kibar olma ve davranma güdüsüyle yapmış olabilir ama aşık değildi.Aşk bu kadar basit değil ki hemen bırak başkasıyla nişanlan falan...Bnce yeni birini bulup seni unutmuş birini takip etmen doğru değil sen unutmak istemezsen beynin bu işi asla yapmayacak ve heeppp mutsuz olacaksın.Sana değer vermeyene değer vermemeyi öğrenmediğin sürece hep başkaları için üzülür hayatın boyunca da mutsuz olursun bunu böyle bil.İlk işin kızı takipi bırak çocuğun nosunu sil

Zaten hersey yolunda olsaydı ayrılmazdınız bitmezdi demek ki olmamış ki bitmiş.Geçmişe takılıp bugünü ıskalıyorsun ne kadar ömrümüz olduğu belli mi?En güzel günlerini heba ediyorsun.Kendine onsuz bir yol çizmenin zamanı çoktan gelmiş.Ama bunu onu takip ederek yapamazsın tatlım.Bırak artık ne yapıyorsa yapsın merak etme.Gerekirse profesyonel yardım al ama noktayı koy artık geçmişe.

Resmen kendine bile bile acı çektiriyorsun, acı çektirmekten hoşlanıyorsun galiba.Sevdiğinden vurdu filan demişsin, öncelikle seven insan sevdiğine kıyamaz şiddet uygulamaz, seven insan gözünden bile sakınır. Ben olsam üzülmek yerine böyle bir insandan kurtuldugum için sevinirdim.Öncelikle sen kendine değer ver ki karsındaki kişi de sana değer versin, kaç yaşındasın bilmiyorum ama bundan sonrası için de sağlıklı bir ilişki yaşamak istiyorsan önce kendine saygı duymayı öğrenmelisin, önce kendini sev zaten karsına iyi birileri çıkacaktır.Bir an önce geçmişi silip önüne bakmalısın bence.

öhömmm.

şimdi yazacaklarım çok pata küte olacak biliyorum, böle höt höt konuşacağım, bazı kadın arkadaşlarımdan "duygusuz, anlayışsız..." hakaretleri de işeteceğim ama birinin bu ateşe atlaması gerek dostlar.

siz kendinize acımaktan, yaşadığınız acıyı dünyanın en büyük derdi gibi görmekten hoşlanıyorsunuz. ergen kızlar gibi. en büyük aşk sizinki, en büyük acı sizinki, en çok siz sevdiniz, en çok siz sevildiniz... yalan bunlar, yok öyle bir şey. Kadir İnanı'ın Türkan Şoray'a vurmasına imrenmişsiniz, sevdiğinden vurdu bilmem ne...
yazık ya, yazık ben en çok ananıza-babanıza acıdım. sen büyüt, besle, okut. o mutlu olsun diye geceni gündüzüne kat sonra pırlanta gibi yetiştirdiğin kız bir tane hanzo ya yıllarını harcasın, aynın biri gelip te onu dövsün diye dualar etsin. kendinize değil de ananıza- babanıza-ailenize saygınız varsa bırakırsınız bu takıntıyı.

tedavi filan alınca kimse mimlenmez. yok öyle bir dava, gidin güzelce tedavi olun.
heee bunları okuyunca hiç aşktan, sevgiden anlamayan biri olduğumu sanmayın lütfen. tabiri caizse köpekler gibi aşık oldum. yastıkları ıslatırdım ağlamaktan geceler boyu, konuşamazdım filan ama her şeyin bir süresi var. 3 yılınıza yazık.

ay ne kadar güzel içim gitti yemin ederim

1 yıl çıktık 2 yıl ayrıldık ( ben o 2 yıl başkaları ile çıktım ) sonra barıştık 4 yıl daha devam ettik.. İlk kimseyle görüşmedim dedim, sonra ağzımdan başkaları ile çıktığımı kaçırdım çoook kıskançtı... Tam toplandık. Her şey unutuldu annem babam rest çekti bana.. Bende ona söyledim.. Mezhep yüzünden bizimkiler hiç istemedi.. Annem hakkımı helal etmem, mezarıma bile gelme dedi... Ayrıldık

Iyi de senin yüzünden ayrılmissiniz en son.

Back
X