• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılalım dedi 3 gün geçti mesaj ha ?

bitirmişse neden mesaj atıyor o zamn ? demek ki tam bitirememiş belki araya sadece bi kaç gün en fazla 10 gün ara vermek istemiştir ya da biraz özlemek istemiştir. mesela benım 2 senelik ilişkim var :nazar: ayrılıyoruz sonra kendi geliyor. kendi mesaj atıyor. o ayrılma esnasında ne neler yaptığını biliyorum tabii hanii gidipte başkalarıyla da konuşmuyor. konuşuyorsada Allah görüyor. döner yakında sevgilin canım :)

bitirmişse neden mesaj atıyor o zamn ? demek ki tam bitirememiş belki araya sadece bi kaç gün en fazla 10 gün ara vermek istemiştir ya da biraz özlemek istemiştir. mesela benım 2 senelik ilişkim var :nazar: ayrılıyoruz sonra kendi geliyor. kendi mesaj atıyor. o ayrılma esnasında ne neler yaptığını biliyorum tabii hanii gidipte başkalarıyla da konuşmuyor. konuşuyorsada Allah görüyor. döner yakında sevgilin canım :)

o çözülemiycek sorunlar olduğunu düşündü muhafakzarlık vs konuları ciddi ilerisini düşündü biz ünv aynı sınıftayız öyle işte :(:( kafamı karıştırdı böyle yaparak

o çözülemiycek sorunlar olduğunu düşündü muhafakzarlık vs konuları ciddi ilerisini düşündü biz ünv aynı sınıftayız öyle işte :(:( kafamı karıştırdı böyle yaparak

aynı sınıftaysanız daha kolay olur aslında belli ki seviyorsun sende :) bazı ilişkiler neleri sorun yaşayıp neleri atlatmıyor ki sıkma canını en azından gözünün önünde yanii :) dediğim gibi yakında düzelirsiniz :)

uykum var ne oluyo birden yahu?
Ben dönecek gibi algılamadım gülümsemeden de huylandım niyeyse gıcık oldum hatta :)

aramızda kötü hiçbirşey yoktu severek ayrıldık ben severek en azdınan o ne kadar sevdi bilmiyorum :(

bilmiyosan bu fırsat güzel geri dnmek isterse sende sevgisini ölç ozaman cnm yani ayrıldım geri dönmek istedim döndü olmasın biraz zorlansın yoksa yalama olur tekrarlar durur bu olay ki güzel bişey değil bence

şu ana kadar umutluydum şimdi ne oldu bilmiyorum içimi keder kapladı bir şey hissettim kendımı aciz hissettim sanki acıdıda mesaj attı gibi 3 günden sonra vicdan muhakemesi gibi hani yatarken yaşıyomu bir soralım fln gibi :( sanırım öyle

bu ana kadar umutluydum şimdi ne oldu bilmiyorum içimi keder kapladı bir şey hissettim kendımı aciz hissettim sanki acıdıda mesaj attı gibi 3 günden sonra vicdan muhakemesi gibi hani yatarken yaşıyomu bir soralım fln gibi :( sanırım öyle

ilgisizliğin onu şaşırtmış demek..böylede devam et..senimi yokluyor egosunumu tatmin ediyor..
iyiyim biraz işim var deyip başından at.onsuzda mutlu olabileceğini göster..

Back
X