• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılalım demeye korkuyorum

elwinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
4
0
36
42
İzmir
ben bu sıteye yenı uye oldum,belkı bişeyler paylasabılırım dıye.ben erkek arkadasımdan cok dayak yedım hatta mahkemelık bıle oldum psıkolojım altust olmustu aradan 4 ay gectı ve ben onunla barıstım neden bılmıorum:5::5::5::5: 4 ay kadar oldu şimdı o dunya ıyısı ama cok pısmanım ve ayrılmaya korkuyorum ayrılık dedıgım anda basıma gelıceklerı bılıyorum aıleme ve bana cok cektırdı aynı seylerı yasamak ıstemıyorum ayrıca su an ayrılmak ıcın bı sebepte yok napıcam bılmıyorum bu azapla yasamaktan bıktım sadece akıl istıyorum:5:

sana pek çok insan akıl vermiştir zaten 4 ay ayrı kaldıktan bu kadar azabı çektikten sonra geri döndüysen sana söylenecek söz yok. madem bu kadar eziyet ediyordu az daha katlanıp peşini bırakmasını sağlamalıydın. boşanmaya çalışan kadın cinayetlerinin örneği gibisin

gerçekten çok zor bir durum. bence onunla neden barıştığını kendine bir sor derim eğer geçerli bir sebebin olmasa barışmazdın gibime geliyor ayrılmak istemenin nedeni ne bilmiyorumm ama bence tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğun için ayrılmak istiyorsun ama şuan bu gereksiz bir düşünce madem ona yeni bir şans tanıdın devamınıda getir. ve biraz ilişkine ne olursa olsun zaman ver. hala ayrılmak istiyorsan bir yolu mutlaka bulunur...

senin için zor bi durum olmalı.yani evli olsan ayrılmak için düşünürsün ama anladığım kadarıyla sevgilisiniz ve hala düşünüyorsun:19: sana yaptıklarını affedebildiysen söylenecek birşey yok sonuçta senin hayatın ama gerçekten seven bir insan karşısındakine hiç birşekilde zarar vermek istemez.kim ne hakla bunu yapabilir ki sevgilinde olsa eşin de olsa kimse bunu yapamaz acı çektiremez ve kimse de çekmek zorunda değil bunu.tabi yaşadıklarınızı aranızda geçenleri bilemem ama eğer içinden çıkamıyorsan birilerinden destek almanı öneririm :48:

Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..

akıl verelim de uygulayacaksan yazalım yoksa hiç uğraşamam valla.40 sayfa yazılıyor sonra konu sahibi hiç birşey olmamış gibi bildiğini okuyunca insan da ister istemez gıcık oluyor yanı biraz:18:

o kadar çektirmiş sana
ne demeye barışıyorsun arkadaş!
ne diyelim şimdi sana ayrılma yarın 5 çocuk
doğur hayatına bak
sevgiliyken şiddet uygulayandan ne hayır bekliosun
sebep yok mu sence şuan bile ayrılmak için_????

ayrıl desek bellı kı cocuktan sıddet gorecek yani dedgıne gore boyle hıssettım. ayrılmasan gelecegın ıcın suphelı bır durum yani ne denır kı bu konuda Allah yardımcın olsun :113:

mantıksız bi karar vermissin isin özü..ugruna deli olan bi kız bile bunu 10 defa düsünürdü ya..ne diyim kendinden sogut,bıktır madem o terketsin ayrılmaya korkuyorsan yapacak birseyin yok.

Yorumumu sildim..
Konu eskiymiş ve konu sahibi uzun zamandır foruma girmiyormuş..
Umarım doğru kararı vermiştir.

Son düzenleme:
daha erkek arkadaşınken seni döven birine dönmen çok büyük hata.ayrılamam aynı şeyleri yaşarım diyosun demekki tehditle zorla evlenedebilirsin.ya da onun seni terk etmesini bekleyeceksin .ama eğer evlenirsenki bil ki asıl o zaman yandığının resmidir.aşkından ölüyosan bile kurtulmaya bak bu adamdan.

Back
X