Ayrılalım diyen biri hayatımda olamaz!

uzun süredir devam eden daha önce kötü şeylerin yaşanmamış olduğu bir ilişki var..
Demekki bahsettiğiniz ilişki size göre öyle.
"Ayrılmaktam bahsetmiş bir insanla olamam" demek bir insandan ayrılmak için bir bahane değil gibi geliyor bana.
Ayrılmak için sanki birşeylerin fırsatını kollayan ve bitsede gitsek modundan bir adam var ortada.

Z

zaten dün o anın psikolojisiyle çok sorguladım anlatmaya çalıştım dinlemedi çok yazdım yanı kendimi çok düşürdüm
Yapmayin işte böyle,yağ sürüyorsunuz ekmeklerine şu erkeklerin.Özgüvenli,kendini seven,deger veren kadinlar olun.Rutin hayatiniza devam edin.Seviyorsa gelir ..

Herkesin hayatta net çizgileri vardır ama sırf siz ayrılalım dediniz diye bir kalemde silebiliyorsa çok kuvvetli bir bağ olmadığındandır. Size bu zamana kadar varmış gibi gelebilir ama yokmuş demek ki. Hiçbir adım atmaya değmez bu insana.

Şu an çok başka hissediyorum ama yapacak birşey yok

Susmaya önüme bakmaya mecburum

Adam fırsatı yakalamış, ayrılmış. Belli ki oda istiyordu ama söyleyemiyordu.. Şimdi hem içi rahatladı hem de senden ayrılmış oldu.. Sen de fazla şee yapma..

Ayrilmayi kendi becerememis, seninki bahane olmus. Geri donup yalvarirsa emin ol, pismanligindan degil, yeni birini bulamadigi icin olur

Adam fırsatı yakalamış, ayrılmış. Belli ki oda istiyordu ama söyleyemiyordu.. Şimdi hem içi rahatladı hem de senden ayrılmış oldu.. Sen de fazla şee yapma..
Elimden birşey gelmiyor zaten

Önüme bakmak zorundayım, ama şunu biliyorum ayrılmak isteyip de söyleyememek gibi bir durum değildi.

Sevse bu kadar net olmazdı. Bahane aramış ve bulmuş belli ki

Valla mors etmek istiyorsan yok say. Söylediğinin gerçekten arkasında dur yani. Ayrılalım demek için ciddi ciddi istemek gerekir bir bakıma haklı. Zamanında böyle bir malda bende vardı bir iki yazdım baktm biryerleri kalktı tamamen yok saydım artık kimden ne darbe yediyse helallik istemeye dönmüştü hiçte umrumda olmadı açıkçası.

Söylediğimin srkasında duramadım çok yazdım anlattım dedikten sonra malesef

Bundan sonra susacağım ama ne değişir bilmiyorum

Kendini üzme. Zaten hatasını anlarsa döner umarım geç olmaz. Çünkü araya mesafe girince eskisi gibi olmuyor hiçbir şey.
Anlar mı dersiniz.. onun baktığı nokta çok farklı

Benim çocukça davranıp en son söylenecek şeyi en önce söylediğimi düşünüyor ama ben ortada hiçbirşey yokken söylemedim bunu... beni o raddeye o getirdi beni takip etme yaptıklarımla ilgilenme gibi çok sert şeyler söyledi.. kendisi çok masum olsa benim yaptıgım aşırı haksız olacak ama öyle değil...

Söylediğimin srkasında duramadım çok yazdım anlattım dedikten sonra malesef

Bundan sonra susacağım ama ne değişir bilmiyorum
Susarsan beklenti içinde olursun bekleme fırsat bu fırsat artıları eksileri düşün bu noktaya geldiysen birşeyler yolunda gitmemiştir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…