- 16 Nisan 2008
- 5.453
- 14.780
- 773
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Demekki bahsettiğiniz ilişki size göre öyle.uzun süredir devam eden daha önce kötü şeylerin yaşanmamış olduğu bir ilişki var..
Yapmayin işte böyle,yağ sürüyorsunuz ekmeklerine şu erkeklerin.Özgüvenli,kendini seven,deger veren kadinlar olun.Rutin hayatiniza devam edin.Seviyorsa gelir ..Z
zaten dün o anın psikolojisiyle çok sorguladım anlatmaya çalıştım dinlemedi çok yazdım yanı kendimi çok düşürdüm
Keşke yapmasaydım ama yaptım bundan sonra susmam beni kurtarır mı bilmemYapmayin işte böyle,yağ sürüyorsunuz ekmeklerine şu erkeklerin.Özgüvenli,kendini seven,deger veren kadinlar olun.Rutin hayatiniza devam edin.Seviyorsa gelir ..
Şu an çok başka hissediyorum ama yapacak birşey yokHerkesin hayatta net çizgileri vardır ama sırf siz ayrılalım dediniz diye bir kalemde silebiliyorsa çok kuvvetli bir bağ olmadığındandır. Size bu zamana kadar varmış gibi gelebilir ama yokmuş demek ki. Hiçbir adım atmaya değmez bu insana.
Merhaba, erkek arkadaşımla kötü bir olay yaşadık. Detay veremiyorum ama beni çok kırdı ve üzdü. Buna rağmen mesafe aldı bende başka yol bulamadım ayrılıktan söz ettim. Tamam dedi, açıklamaya çalıştım sebebini dinlemedi, benim için bitti dedi. Ayrılmaktam bahsetmiş bir insanla olamam diye ekledi.
Konuşmaya çalıştım ama o kadar netti ki.. böyle diyen bir insanın fikri değişmez değil mi? Yargılayıp suçlayan ayrılmak istediysen neden konuşmak istiyorsun diyenler olacaktır. Hayat her zaman o kadar Net olmuyor malesef, duygular var, uzun süredir devam eden daha önce kötü şeylerin yaşanmamış olduğu bir ilişki var...
Bu kararından döner mi sizce?
Ayrilmayi kendi becerememis, seninki bahane olmus. Geri donup yalvarirsa emin ol, pismanligindan degil, yeni birini bulamadigi icin olurMerhaba, erkek arkadaşımla kötü bir olay yaşadık. Detay veremiyorum ama beni çok kırdı ve üzdü. Buna rağmen mesafe aldı bende başka yol bulamadım ayrılıktan söz ettim. Tamam dedi, açıklamaya çalıştım sebebini dinlemedi, benim için bitti dedi. Ayrılmaktam bahsetmiş bir insanla olamam diye ekledi.
Konuşmaya çalıştım ama o kadar netti ki.. böyle diyen bir insanın fikri değişmez değil mi? Yargılayıp suçlayan ayrılmak istediysen neden konuşmak istiyorsun diyenler olacaktır. Hayat her zaman o kadar Net olmuyor malesef, duygular var, uzun süredir devam eden daha önce kötü şeylerin yaşanmamış olduğu bir ilişki var...
Elimden birşey gelmiyor zatenAdam fırsatı yakalamış, ayrılmış. Belli ki oda istiyordu ama söyleyemiyordu.. Şimdi hem içi rahatladı hem de senden ayrılmış oldu.. Sen de fazla şee yapma..
Siz ne yaşadınız?Şuan aynı şeyi yaşıyoruz diyebilirim
Sevse bu kadar net olmazdı. Bahane aramış ve bulmuş belli kiMerhaba, erkek arkadaşımla kötü bir olay yaşadık. Detay veremiyorum ama beni çok kırdı ve üzdü. Buna rağmen mesafe aldı bende başka yol bulamadım ayrılıktan söz ettim. Tamam dedi, açıklamaya çalıştım sebebini dinlemedi, benim için bitti dedi. Ayrılmaktam bahsetmiş bir insanla olamam diye ekledi.
Şu an çok başka hissediyorum ama yapacak birşey yok
Susmaya önüme bakmaya mecburum
Konu açtımSiz ne yaşadınız?
Kırdığını kabul etmiyor kendince haklıMadem ayrılmak istemiyordun kardeşim neden ayrılalım dedin? Ve seni kırıp özür dilemeyen adamdan bir cacık olmaz
Beni o raddeye o getirdi, kendini kapattı banaMadem ayrılmak istemiyordun kardeşim neden ayrılalım dedin? Ve seni kırıp özür dilemeyen adamdan bir cacık olmaz
Söylediğimin srkasında duramadım çok yazdım anlattım dedikten sonra malesefValla mors etmek istiyorsan yok say. Söylediğinin gerçekten arkasında dur yani. Ayrılalım demek için ciddi ciddi istemek gerekir bir bakıma haklı. Zamanında böyle bir malda bende vardı bir iki yazdım baktm biryerleri kalktı tamamen yok saydım artık kimden ne darbe yediyse helallik istemeye dönmüştü hiçte umrumda olmadı açıkçası.
Anlar mı dersiniz.. onun baktığı nokta çok farklıKendini üzme. Zaten hatasını anlarsa döner umarım geç olmaz. Çünkü araya mesafe girince eskisi gibi olmuyor hiçbir şey.
Susarsan beklenti içinde olursun bekleme fırsat bu fırsat artıları eksileri düşün bu noktaya geldiysen birşeyler yolunda gitmemiştir emin olSöylediğimin srkasında duramadım çok yazdım anlattım dedikten sonra malesef
Bundan sonra susacağım ama ne değişir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?