- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Düşünüyorum ama kalbim acıyorSusarsan beklenti içinde olursun bekleme fırsat bu fırsat artıları eksileri düşün bu noktaya geldiysen birşeyler yolunda gitmemiştir emin ol
külahıma anlatsın onlarıHatta benden önceki uzun süreli sevgilisiyle ayrılma sebebi de buymuş
Olayın özeti canım :)Yaşın çok mu küçük?
Çünkü erkekler gerçekten sevdiğinde arsızlaşıyorlar istersen ayrıldım de, sil, numaranı değiştir yine arar bulur peşinden koşar.
Dediğim gibi hesaplarını kapatmasan da bir şey paylaşma arama sorma, whatsappta son görülmeyi kapat, sessiz takıl merak edip arar.
Uzun süreli sevgilisinden bundan dolayı ayrılmamıştır, sevgilisi terk etmiştir de gururuna yedirememiş sana öyle anlatmıştır. Çünkü içinde ayrılma konusunda özgüvensizliği var belli o yüzden sen ayrılamazsın bak ben seni terk ediyorum demiş:)
Öyle olmadığını mı düşündünüzkülahıma anlatsın onları
O kadar çok şey söyledim ki dün artık tek kelime etmek istemiyorum çünkü duvara söylesem oynardı yerinden onun tavrı zerre değişmediTamam ben ayrılalım demeyecektim bu kelimenin seni sinirlendirdiğini söylemiştin
Ama sen diğer konuda haksız olmana rağmen gönlümü almadın bende sinirlendim o cümleyi sarfettim
Her neyse gidiyorum zaten sadece bu açıklamayı yapmak istedim son kez
Sana dair herşeyi silicem bu şekilde unutmam daha kolay olur. Hoşçakal
Bu mesajı at 15 dk bekle cevap gelmezse cidden de sil onu her yerden engelle
Sen parça parça mesaj atmışsın o yine yazacaksın diye emindir
Dediğim mesajı atarsan eğer cidden seviyorsa panikler
Bu son mesajımdı tarzında birşey yazmazsan nasılsa yazacaksın diye beklentide olacakO kadar çok şey söyledim ki dün artık tek kelime etmek istemiyorum çünkü duvara söylesem oynardı yerinden onun tavrı zerre değişmedi
Şu an da blöf işe yaramaz çünkü o bana kendini kapattı
Ben bu lafı ilk kez kullandım her tartışmada kullanmam.Her tartışmada ayrılma lafını koz veya tehdit olarak kullanılmasına bende sinir olurum. Demek ki adamın hassasiyeti var. Çok ciddi kavgalarda eşim boşanmaktan bahsetti bir iki defa ciddi olmadığını da biliyorum ama evli çocuklu halimle defolup gitsin demek geldi içimden ne demek ya her şeyde bosan ayrıl .
Tabikii. YalanÖyle olmadığını mı düşündünüz
Neden yalan söylemiş olabilirTabikii. Yalan
Tam tersi oldu ulaşılamayan kendisi olduKendini kapattı diyosun yani seninle konuşmak istemiyor, görüşmek istemiyor ama sen ayrılalım deyince beyefendi neden diyo , sonra da ayrılık dedin diye bitti diyo
Valla benim hiç umrumda olmazdı zemini hazırlayan kendisi , O netse ben daha net olurdum asla bana ulaşamazdı...
En güzeliTam tersi oldu ulaşılamayan kendisi oldu
Ben hata ettim
Bundan sonra susacağım
Ayağını denk al diyor aklıncaNeden yalan söylemiş olabilir
Ama zaten bitti hem de geri dönüşsüz diye defalarca dedi duvar gibiydi karşımdaAyağını denk al diyor aklınca
Anlar mı dersiniz.. onun baktığı nokta çok farklı
Benim çocukça davranıp en son söylenecek şeyi en önce söylediğimi düşünüyor ama ben ortada hiçbirşey yokken söylemedim bunu... beni o raddeye o getirdi beni takip etme yaptıklarımla ilgilenme gibi çok sert şeyler söyledi.. kendisi çok masum olsa benim yaptıgım aşırı haksız olacak ama öyle değil...
HaklısınızAslında dediğiniz gibi bazen söyleyecek raddeye getiriyorlar. Uçurumun kenarına getirmek gibi atlayınca siz suçlu oluyorsunuz. Sizi seviyorsa elbet geri dönecektir. Buda sevginizin bir sınavı gibi olacak. Bir laf uğruna bütün gemileri yakacağını sanmıyorum. Zaten yakıyorsa hakkınızda iyi olan budur.
Çözüme kapalıysa karşınızdaki sizi dinlemiyorsa çıkabiliyor ağızdanBen de bir ilişkide ayrılık lafı edildiyse dönüşü yok diye düşünüyorum.
Çözmek isterseniz çözüm konuşursunuz, ayrılık değil.
Bazen eşimle aramızda bir olaydan konuşurken varsayalım ki ayrıldık/boşandık desem bile kızar mesela.
Varsayacak başka bir şey mi kalmadı der :)
Kelimeler önemli.
Yoksa niyetiniz, ayrılalım demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?