Ayrılalım diyen biri hayatımda olamaz!

Olayın özeti canım :)

Tamam ben ayrılalım demeyecektim bu kelimenin seni sinirlendirdiğini söylemiştin
Ama sen diğer konuda haksız olmana rağmen gönlümü almadın bende sinirlendim o cümleyi sarfettim
Her neyse gidiyorum zaten sadece bu açıklamayı yapmak istedim son kez
Sana dair herşeyi silicem bu şekilde unutmam daha kolay olur. Hoşçakal

Bu mesajı at 15 dk bekle cevap gelmezse cidden de sil onu her yerden engelle

Sen parça parça mesaj atmışsın o yine yazacaksın diye emindir
Dediğim mesajı atarsan eğer cidden seviyorsa panikler

O kadar çok şey söyledim ki dün artık tek kelime etmek istemiyorum çünkü duvara söylesem oynardı yerinden onun tavrı zerre değişmedi

Şu an da blöf işe yaramaz çünkü o bana kendini kapattı

O kadar çok şey söyledim ki dün artık tek kelime etmek istemiyorum çünkü duvara söylesem oynardı yerinden onun tavrı zerre değişmedi

Şu an da blöf işe yaramaz çünkü o bana kendini kapattı
Bu son mesajımdı tarzında birşey yazmazsan nasılsa yazacaksın diye beklentide olacak
Sen bilirsin

Her tartışmada ayrılma lafını koz veya tehdit olarak kullanılmasına bende sinir olurum. Demek ki adamın hassasiyeti var. Çok ciddi kavgalarda eşim boşanmaktan bahsetti bir iki defa ciddi olmadığını da biliyorum ama evli çocuklu halimle defolup gitsin demek geldi içimden ne demek ya her şeyde bosan ayrıl .

Ben bu lafı ilk kez kullandım her tartışmada kullanmam.

Aksine bir kez sinirlendi bana seni Eve bırakayım dedi ben onun yanına 90 km gitmişken bende bu bana seni istemiyorum demek mi dedim evet dedi yani daha önce bir kez daha böyle büyük kavga ettik onu da o demişti

Buna rağmen hassasmış ya Ne diyeyim

Kendini kapattı diyosun yani seninle konuşmak istemiyor, görüşmek istemiyor ama sen ayrılalım deyince beyefendi neden diyo , sonra da ayrılık dedin diye bitti diyo
Valla benim hiç umrumda olmazdı zemini hazırlayan kendisi , O netse ben daha net olurdum asla bana ulaşamazdı...

Tam tersi oldu ulaşılamayan kendisi oldu

Ben hata ettim

Bundan sonra susacağım

Aslında dediğiniz gibi bazen söyleyecek raddeye getiriyorlar. Uçurumun kenarına getirmek gibi atlayınca siz suçlu oluyorsunuz. Sizi seviyorsa elbet geri dönecektir. Buda sevginizin bir sınavı gibi olacak. Bir laf uğruna bütün gemileri yakacağını sanmıyorum. Zaten yakıyorsa hakkınızda iyi olan budur.

Ben de bir ilişkide ayrılık lafı edildiyse dönüşü yok diye düşünüyorum.
Çözmek isterseniz çözüm konuşursunuz, ayrılık değil.
Bazen eşimle aramızda bir olaydan konuşurken varsayalım ki ayrıldık/boşandık desem bile kızar mesela.
Varsayacak başka bir şey mi kalmadı der :)
Kelimeler önemli.
Yoksa niyetiniz, ayrılalım demeyin.

Haklısınız

Emin olduğum tek birşey var doğrusuyla yanlışıyla elimden gelen herşeyi yaptım

Çözüme kapalıysa karşınızdaki sizi dinlemiyorsa çıkabiliyor ağızdan

Karşılıklı hatalı davranılmış bir durum, geri dönüşü olmaması bana ilginç gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…