Ayrılamamak

mcrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
39
43
38
Slm kızlar. 7 yıl önce tanıştığım biri oldu. Bir iki yıl görüştük ancak sonrasında bu görüşme mecburiyete dönüştü. Ayrılmak istediğimi defalarca söylememe rağmen pesimi bırakmadi. Tehdit ediyor sürekli ayrılırsan ailene şunları söylerim, herkese rezil ederim seni falan. Aileme bu durumu kesinlikle söylememem. Hayatım zindan oldu resmen. Hapisteyim sanki. Hâlâ da görüşmek zorundayım ve görüşüyorum. Hic biseyden keyif almıyorum, yaşamak bile mecburi. Bi kac defa intiharı düşündüm fakat cesaret edemiyorum, bi yandan da dinimiz gereği haram. Hep dua ediyorum rabbime beni bu zindandan kurtarsın, selamete çıkarsın diye. Istemedigim hâlde artık ona beddua ediyorum sürekli, Inşallah başına bişey gelir de ondan kurtulurum diye. Bunları neden yazdım bilmiyorum, sadece yazmak istedim.

Bir iki kere görüştüğünüz adam sizi neyle tehdit edebilir bu 1
Havlayan köpek ısırmaz bu 2

Bir iki kere görüşmemiş 2 yıl sonrası bırakmak istemiş ama bırakamamış. Ne varsa elinde bırakın söylesin ailenize rn fazla birkaç gün azar işitirsiniz biter gider. Ömür boyu böyle tehditlere boyun eğmekten evladır

Arkadasim ailenden korkuyosan ne diye biseyler yasiyosun ki ? Yasak olan hersey tatli geliyo iste
Yrn bu adam zorla evlenmek isticek senden o zmn ne yapacaksin evlenicek misin ?
Bu adami cekmektense ailene sen anlat

Bir iki yıl görüştük. Beraber yaşadığımız şeylerden dolayı.
Pardon dikkat etmemişim.
Ama kimseye sırf bunlar yüzünden bağlı kalmayın, hayatınızı eziyete çevirmeyin.
Diyorum ya havlayan köpek ısırmaz.
Bir arkadaşımın başına böyşe birşey geldi, birliktelik yoktu ama yakınlaşmışlardı. Çocuk birde o zaman.
Annesine söyledi kız , bigün kızıylayken görüşmüş çocukla nasıl tehdit edersin diye , o da zırvalamış işte babasını arıcam numarasını bulucam şöyle yapıcam diye. Anneside ben vereyim çıkart telefonunu yaz, zahmet etme bak bakalım arayınca ne oluyor demiş.
Sonuç çıt yok :27:

Seni bunlarla elinde tutmaya çalışan insan acizin tekidir. Bi halt edebileceğini sanmıyorum. Sen daha iyi tanırsın tabi

Ne kadar ne yaşadınız da ailenize anlatacak?

Dua güzeldir de sadece dua etmekle olmaz bir şekilde bu durumdan kurtulmanız lazım.aileniz size en fazla kızar ama bu adam herseyi yapabilir.

Elinde foto varsa var
Yasanmisliginiz varsa var
Sizi tehdit etmesine izin vermeyin. Savciliga gidin sikayet edin.

kaç yaşındasın savcılığa versene..
7 yıl çekilir mi bu . sen korkak davrandıkça tepene binmiş..
28 yaşındayım. Bir kamu kurumunda müdür yardimcisiyim ve küçük bi yerde yaşıyorum, savcılığa verirsem bulunduğum yerde duyulur diye düşünüyorum. Ben hep sorun büyümesin aileme ulaşmasın diye alttan aldım. Ama artık dayanamıyorum.

Bence savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin, tamamen sizi korkutmak için yapıyo. Ailenize söylerse de söylesin, ailenize katlanmak bu iğrenç adama katlanmaktan iyidir bence. Olay duyulursa kendi başı daha çok yanacağından cesaret edemez, tehtid çok ciddi bi suç çünkü, mesajlarını silmeyin silseniz bile gsm operatörlerinden alınır gerçi savcılığa intikal edilirse. Siz de ciddi olduğunuzu, duyulmasını göze aldığınızı, ailesine söylersiniz, savcılığa verip şikayette bulunacağınızı bu işin sonunda onun zararlı çıkacağını anlatın ama korkmadan, anlasın korkmadığınızı.

Yayılsa bile en fazla aralarında bir şey varmış denir. Adam hakkınızda dedikodu yapacaksa, emin olun şimdi de yapar. Yarın öbür gün çanınıza tak ettiğinde bıraktığınızda belki gene yapar.Size verebileceği zararı siz en aza indirgeyeceksiniz. Yüzleşecekseniz. İnsanlar bir ay konuşur kapar çenesini. Anne babanız da öldürecek değil ya sizi. Polise giderseniz elindeki şeyleri de yayamaz zaten. Havlayan köpek ısırmaz. Korkmayın. Sinmeyin. Günah değil mi ne güzel meslek sahibisiniz. Gençsiniz, değer mi böyle bir insan kılıklı için hayatınızı zehir etmeye.

Ailenizde guvenebileceginiz birisine anlatın sonra da savcılığa gidin.bu ş.....size boyun egmeyin.

Valla bende bi 4 5 sene önce böyle bi olay yaşadım tabi aramızda öyle birşeyler yasamamistik bu bayağ sevmişti 1 2 sene uğraştı ıyi gibi göründü 1 hafta kadar konuştuk baktım tuhaf biri konuşmayı kestim sonra beni tehdit etmeye başladı öldürcem kacircam bilmem ne küfürler falan en son bana iftira atmaya kalktı yaşadığım yerde küçük biyerdi aileme soyledim direk polise gittik sikayetci oldum onu evinden polis arabasıyla aldılar tabi orda rezil olan oydu ordan savcılığa delil olarak mesajları gösterdim tabi ben hiç bi hakaret etmemistim onun elinde bişey yoktu şikayetçi oldum tabi 3 4 ay uğraştık ceza aldı. O bana mesaj atan efelenen kişi hakimin karsisnda süt dökmüş kedi gibi olmuştu. Bu tehdit büyük suc mesajları silmeyin o mesajlarla polise gidin öyle aranizda yanlış şeyler olsada korktugunuzu belli etmeyin

Benim de başıma gelmişti kesinlikle peşimden düşmüyordu baya bi uğraştım. En sonunda darlayıcı kız arkadaş rolü yapmaya başladım kaçtı gitti:)
sizde aynısı olmayabilir, bence savcılık en mantıklı ve kesin çözüm.

Back
X