Ayrılamamak.

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Bu kaçıncı kopma noktasına gelişimizdi bilmiyorum, dokuz gün önce bitti dedim ve mesajlarına cevap vermedim; ayrılmış olduk. Bir hafta dayanabildi ve mesaj attı iki gün önce. "Madem sensiz kalamıyorum fedakarlık yapıcam, her şey senin istediğin gibi olsun" dedi. Konuşmaya başladık ama hala içime sinmiyor. Ben de son defa sorunları ortaya dökmek istedim, bir baktım o da dökülüyor.

Benim uzak durmamdan dolayı ilişkimizi yoluna koyamadığımızı düşünüyormuş. "Ben mesaj atmasam gün içinde tek kelime yazmayan insansın" dedi mesela, bundan şikayetçi olduğunun farkında bile değildim. "Ben seni severim hem de öyle bi severim ki, eminim ... gibi ortada bırakılırım" dedi. "Sana güvenemiyorum kendimi bırakamıyorum" dedi. Kendimde de suç görmeye başladım ne yalan söyleyeyim. Ben daha olumlu, içten davransam oluru var mı diye düşünmeye başladım.

"Madem güvenemiyoruz bitirmemiz en mantıklısı değil mi?" diyorum, "öyle kolay bitmeyecek" , "güven zamanla oluşur" diyor. "zor" dediğimde "zor ama imkansız değil" diyor. "Ben yanlış iş yapmam her şeyin zamanı var" diyor. Çok yoruldum dediğimde ise cevabı "ben dinlendirmesini de bilirim."

Ben tutumumu değiştirsem bir şans verilir mi bu ilişkiye, bir de böyle deneyeyim mi ne dersiniz?

Ele verir talkını kendi yutar salkımı misali insanlara bu ilişki yürümez deyip kendim mi hata yapıyorum acaba

sevmiyorsunki...

Sevmiyorum ama sevebilirdim, didiştikçe uzaklaştım. Birbirimize karşı iyi olursak içim ısınır mı yeniden diyorum

Oluruna giden biri var karşında. Bırakma...

Evet gerçekten iyiyken çok iyi, o yüzden bırakamıyorum

Bihter ve Behlül den sonra bu anlatıma aşık oldum
Ama en sağlıklı cevap için ilişkinizin süresi ne kadar onu yazmamışsın

Ay teşekkür ederim o zaman kafam çok karışıktı galiba

Üç aydır flört ediyoruz ama önceden de tanışıyorduk, bir yıldır falan

Şimdiye kadar sözle bile canımı acıtmaya çalışmadı ama olabilir, bilmiyorum. Bugün söylediği şeylerden edindiğim izlenim bana kapıldığı anda onu bırakmamdan korktuğu yönünde. O yüzden acaba dedim :)

Sorun onu sevmiyorsunuz, zorlama ile olacak şey değil bana kalırsa.

Evet ama kimseyi sevemem ki bu kadar kısa sürede. Böyle biriyim.

Ortada sevgi yok.
İki taraftan biri başkasından elektrik aldığında fiyuvvv bitti.

"Çünkü ortalama bir aşktık"

Evet, mümkün... Ben zaten ilk başlardaki o tatlı flört evresini seviyorum :)

Kitap misali yazın...
Lakin kahramanların dogrulugu konusunda şüphelerim var...
Bir şeyler eksik

Teşekkür ederim :)

Her şeyi buraya sığdıramam elbette, okuyanı da sıkmak istemiyorum. İki konum daha var onlarda detay var sanıyorum ki

Olmaz, boşuna seveceginiz kisileri ertelemeyin.

İşte bu bakış açısına ihtiyacım var sanırım. Daha güzel bir şeyler olacağına inansam :) Teşekkür ederim

Benim konu rağmet görmemiş bu hareketli bdv akşamında

Birazdan konuşacağız ve ben tavrımı belirlemek istiyorum, aklınıza ihtiyacım var kızlar. Genel kanı sevmediğim yönünde olmuş, doğruluk payı da var ama böyle şeylerin belirli bir yaştan sonra zamanla geliştiğine inanıyorum. Hem biraz da beni yıprattığı için soğuğum şu an ona karşı. Acaba diyorum içim ısınır mı yeniden?

Son bir şansı hak ediyor muyuz ki. Az önce "Ben sana sevgilim demek istediğim kadar kimseyi istemedim" dedi, direncim de kırılıyor o ısrarlı oldukça. Arafta kaldım resmen.

Denemezseniz de içinizde ukte kalacak bu sefer, "Acaba deneseydim daha iyi olur muydu?" diyeceksiniz. Çünkü kafanızda bir kesinlik yok, hani siz de kesin bitirdiğinizi söyleyemiyorsunuz. Yeni bir ilişkiye başlayacak olsanız bile bu ukte yüzünden başlayamazsınız. Deneyin bence, olup olmadığını görün hem de şans vermiş olun içiniz rahat etsin.

Evet sanırım tam olarak böyle, çok teşekkürler yorumunuz için. Elimden geleni yapmamış gibi hissediyorum. Belki böyle davranmasaydım biraz yol almış olurduk. Bu şüphe aklıma düşünce bitirme fikri flulaşmaya başladı.

O zaman yapmanız gereken belli. :) Umarım sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Uğratsa bile "En azından denedim, şans verdim." diyebilir, suçluluk duygusu hissetmezsiniz. Kafanızda soru işareti kalmaz.

O zaman yapmanız gereken belli. :) Umarım sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Uğratsa bile "En azından denedim, şans verdim." diyebilir, suçluluk duygusu hissetmezsiniz. Kafanızda soru işareti kalmaz.

Şu noktada çok bir beklentim yok. Ama onunla aynı kaygıyı ben de taşıyorum sanırım; gardımı indirdiğimde duygularıma kapıldığımda üzülmekten korkuyorum. Risk alınmadan mutlu olunmuyor galiba aşkta, bakalım zaman ne gösterecek bize :)

Çok sağolun

Onunla bir ilişki istiyor musun, istemiyor musun?
Onunla kendini 10 yıl sonra iki çocukla düşleyebiliyor musun?
Karşında bir gülüşüyle içini ılık ılık edebiliyor mu?

Evetse kendinde gerekli düzenlemeleri yaparak devam et.

Hayırsa sevmiyorsun, zaman ona karşı sevgi oluşturmaz sanmam..
Zorlama olmaz bu işler.
Akar gider, anlamazsın..

Onun mesajları gayet oldurmalı mesela.
İstekli görüyorum ama seni öyle göremedim..

İkiniz de öylesine takılıyorsunuz gerçek bir ilişki yaşadığınızı zannetmiyorum telefon ya da sosyal medya üzerinden devam ediyor belli bu kadar büyütmeye gerek yok bu kaçıncı konu değmeyen adam üzerine :)

Çok uzak değil bu fikirler ama benim için bir insanla evliliği düşünmek ciddi anlamda zor, "işte bu adam çocuklarımın babası olmalı" diyebilir miyim biri için bilmiyorum. Tanıdıkça ortak yönler buldukça, tartışmalardaki tavrını uzlaşma isteğini gördükçe "bu insanla ömür geçirebilim" diyebileceğime inanıyorum. O yüzden zamana bırakmıştım.

Evet gözüm kör şekilde sevmiyorum ama mutluydum içimi de kıpırdatıyordu. Bu kadarı yetmiyor bir ilişki için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…