- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Çok uzak değil bu fikirler ama benim için bir insanla evliliği düşünmek ciddi anlamda zor, "işte bu adam çocuklarımın babası olmalı" diyebilir miyim biri için bilmiyorum. Tanıdıkça ortak yönler buldukça, tartışmalardaki tavrını uzlaşma isteğini gördükçe "bu insanla ömür geçirebilim" diyebileceğime inanıyorum. O yüzden zamana bırakmıştım.
Evet gözüm kör şekilde sevmiyorum ama mutluydum içimi de kıpırdatıyordu. Bu kadarı yetmiyor bir ilişki için sanırım
Peki içini kıpırdatıyordu madem en tatlı zamanlar ilk aylar.
Neden hep mesaj yazan oydu?
Bilerek mi yazmıyordun, içinden mi gelmiyordu?
Çoğu zaman bilerek. Çünkü o dayanamayıp benim istediğime geliyordu sonunda. Anlaşamadığımız konular benim lehime sonuçlanmış oluyordu. Bazen didişmekten yorulup "yeter artık ya" dediğim de oldu tabii.
İkiniz de öylesine takılıyorsunuz gerçek bir ilişki yaşadığınızı zannetmiyorum telefon ya da sosyal medya üzerinden devam ediyor belli bu kadar büyütmeye gerek yok bu kaçıncı konu değmeyen adam üzerine :)
İnsanın içi herkese kıpırdamaz ama.
Bilerek bekleyerek, sayarak, hesaplayarak aşk yaşanmaz.
İçinden geldiği gibi olmalısın.
Ve bence içinden gelene engel olmadan, hesapsız bir şans daha vermelisin.
Yani normalde hiç buluştunuz mu sevgili misiniz belli değil ya hep tel üzerinden mesajlaşmalar buna değer mi düşün bakalım bunlar hep boşluktanDeğiyor demek ki :) Önemsemesem konu açmam yani sıkılıp sıkılıp konu açan biri değilim.
Evet ben kendimi fazla dizginleyerek hata ettim belki de. Yorumlarına güvenirimnomunomuchua , sana kulak vereceğim. Çok teşekkür ederim :)
Ayy aynı bensin şu an:)
Yani normalde hiç buluştunuz mu sevgili misiniz belli değil ya hep tel üzerinden mesajlaşmalar buna değer mi düşün bakalım bunlar hep boşluktan
Sevseniz böyle mi olurdu adam tamam dengesiz diyoruz da seven adam zaten böyle yapmaz senin de pek gönlün yok varmış gibi davranıyorsun ben doğruyu söylüyorum dost acı söyler derler yanılıyor olabilirim tabii ama bu yorumu beğenmeyeceğini biliyorum :) görünen köy de kılavuz istemez ama...
Bence sana adamdan fayda gelmez ama en iyi kararı sen verirsin hayırlısı olsun :)Tabii ki buluştuk, flörte başlamadan önce de görüşüyorduk. Ben mesajla olan diyaloğu anlatıyorum tabii ama bu sadece mesajlaştığımızı göstermez ki :) Yorumu beğenmemek diye bir şey yok ben burada bana ayna tutacak her yoruma açığım, seni de tanıyorum "dümdük" söylersin iyi de yaparsın. :)
İşte mesele bu, adam dengesizliğinin nedenini bana güvenememek olarak açıkladı. Ben de ilk defa "haklı galiba ya" dedim. "Sana güvenip kendimi bıraksam fena terkedileceğimden korkuyorum" diyor. Davranışlarımı gözden geçirdiğimde ben olsam ben de korkardım diyorum. Sallamazlığın dozunu fazla abartmış olabilirim yani. O yeniden bi adım attı, ben de atsam olur belki diyorum.
Basiretim bağlanmış gibi hissediyorum yav böylesi de zormuş :) Adam hayırsızın teki olsa direkt güle güle dersin ama yok işte bir yandan gönlümü alıyor
Mutluluklar dilerim
Bence 2.bir şansı hak eder gibi. Ki ihanet vs.tarzı durumlar olmadığı sürece herkes hakedebilir en azından konuya sebep olan kişi daha çok hakeder :) Olumlu, çaba gösteriyor belli ki değer veriyor gibi.
Ayrıca 3 ay birşeyleri anlamak için kısa bir süre. Hele ki güvenmek... O ancak zamanla yapılan davranışlarla, sadakatle oluşur..
Bence sana adamdan fayda gelmez ama en iyi kararı sen verirsin hayırlısı olsun :)
Daha iyisi her zaman vardır unutma :)
Çok teşekkür ederim sen de mutlu ol hep :)
Onda en sevdiğim şey bu hali zaten, benden daha çok emek verdi bu ilişkiye. Bana kalsa çoktan kesip atardım. Hep öyle dedim ya ben de kesip atamadım demek ki boş değilim :)
Kesinlikle zamanla oluşacağına inanıyorum o yüzden akışına bırakmıştım, kendimi de çok sorgulamamıştım duygularım yönünden. Sağlam bir ilişki böyle gelişir benim açımdan.
Çok teşekkür ederim
Yok şimdi duydumNasip be canım. Nasipte varsa üzülmek...
"Beyaz atlı prensi bekleme, seyise razı ol. Yoksa ata kalırsın." diye bir söz duydun mu
Haha durumumun özeti evetyani hem çok iyi bir insanla birlikte olup hem de bir şeylerin eksikliğini hissetmek,evlilik için içinin pır pır edemiyor oluşu; bir yanda ilişki için verilen emekler vs... Derken kafayı yicem yakında. Denesem de değişmeyecek gibi geliyor işin kötü tarafı ve ben de aynı senin gibi acaba kurtarılacak bir ilişkim var da ben mi çabalamıyorum diye düşünüyorum. Oysa çabalamadım da diil yani. İkilemler ikilemler...
Gitmek isteyipte gidemiyorsan abayı yakıyorsundur yavaş yavaş :) Alışkanlığı fena.. böyle ilişkiler daha tutkulu oluyor
Valla benim senin yazdıklarından anladığım senin o kişiye soğuk durman, ilgisizliğin.
Bu şekildeyken o ne kadar kendini gösterebilir ki kendini hep geri çeker. Sende kendini bırak ve sonuna kadar yaşayın aşkınızı mutluluklar :)
Yok şimdi duydumama ben beyaz Porschelimi bekliyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?