Ayrılamamak.

Peki içini kıpırdatıyordu madem en tatlı zamanlar ilk aylar.
Neden hep mesaj yazan oydu?
Bilerek mi yazmıyordun, içinden mi gelmiyordu?

Peki içini kıpırdatıyordu madem en tatlı zamanlar ilk aylar.
Neden hep mesaj yazan oydu?
Bilerek mi yazmıyordun, içinden mi gelmiyordu?

Çoğu zaman bilerek. Çünkü o dayanamayıp benim istediğime geliyordu sonunda. Anlaşamadığımız konular benim lehime sonuçlanmış oluyordu. Bazen didişmekten yorulup "yeter artık ya" dediğim de oldu tabii.

İnsanın içi herkese kıpırdamaz ama.
Bilerek bekleyerek, sayarak, hesaplayarak aşk yaşanmaz.
İçinden geldiği gibi olmalısın.
Ve bence içinden gelene engel olmadan, hesapsız bir şans daha vermelisin.

Değiyor demek ki :) Önemsemesem konu açmam yani sıkılıp sıkılıp konu açan biri değilim.

İnsanın içi herkese kıpırdamaz ama.
Bilerek bekleyerek, sayarak, hesaplayarak aşk yaşanmaz.
İçinden geldiği gibi olmalısın.
Ve bence içinden gelene engel olmadan, hesapsız bir şans daha vermelisin.

Evet ben kendimi fazla dizginleyerek hata ettim belki de. Yorumlarına güvenirim nomunomuchua , sana kulak vereceğim. Çok teşekkür ederim :)

Değiyor demek ki :) Önemsemesem konu açmam yani sıkılıp sıkılıp konu açan biri değilim.
Yani normalde hiç buluştunuz mu sevgili misiniz belli değil ya hep tel üzerinden mesajlaşmalar buna değer mi düşün bakalım bunlar hep boşluktan
Sevseniz böyle mi olurdu adam tamam dengesiz diyoruz da seven adam zaten böyle yapmaz senin de pek gönlün yok varmış gibi davranıyorsun ben doğruyu söylüyorum dost acı söyler derler yanılıyor olabilirim tabii ama bu yorumu beğenmeyeceğini biliyorum :) görünen köy de kılavuz istemez ama...

Bence 2.bir şansı hak eder gibi. Ki ihanet vs.tarzı durumlar olmadığı sürece herkes hakedebilir en azından konuya sebep olan kişi daha çok hakeder :) Olumlu, çaba gösteriyor belli ki değer veriyor gibi.

Ayrıca 3 ay birşeyleri anlamak için kısa bir süre. Hele ki güvenmek... O ancak zamanla yapılan davranışlarla, sadakatle oluşur..

Tabii ki buluştuk, flörte başlamadan önce de görüşüyorduk. Ben mesajla olan diyaloğu anlatıyorum tabii ama bu sadece mesajlaştığımızı göstermez ki :) Yorumu beğenmemek diye bir şey yok ben burada bana ayna tutacak her yoruma açığım, seni de tanıyorum "dümdük" söylersin iyi de yaparsın. :)

İşte mesele bu, adam dengesizliğinin nedenini bana güvenememek olarak açıkladı. Ben de ilk defa "haklı galiba ya" dedim. "Sana güvenip kendimi bıraksam fena terkedileceğimden korkuyorum" diyor. Davranışlarımı gözden geçirdiğimde ben olsam ben de korkardım diyorum. Sallamazlığın dozunu fazla abartmış olabilirim yani. O yeniden bi adım attı, ben de atsam olur belki diyorum.

Bence sana adamdan fayda gelmez ama en iyi kararı sen verirsin hayırlısı olsun :)
Daha iyisi her zaman vardır unutma :)

Basiretim bağlanmış gibi hissediyorum yav böylesi de zormuş :) Adam hayırsızın teki olsa direkt güle güle dersin ama yok işte bir yandan gönlümü alıyor

Haha durumumun özeti evet yani hem çok iyi bir insanla birlikte olup hem de bir şeylerin eksikliğini hissetmek,evlilik için içinin pır pır edemiyor oluşu; bir yanda ilişki için verilen emekler vs... Derken kafayı yicem yakında. Denesem de değişmeyecek gibi geliyor işin kötü tarafı ve ben de aynı senin gibi acaba kurtarılacak bir ilişkim var da ben mi çabalamıyorum diye düşünüyorum. Oysa çabalamadım da diil yani. İkilemler ikilemler...

Mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederim sen de mutlu ol hep :)

Onda en sevdiğim şey bu hali zaten, benden daha çok emek verdi bu ilişkiye. Bana kalsa çoktan kesip atardım. Hep öyle dedim ya ben de kesip atamadım demek ki boş değilim :)

Kesinlikle zamanla oluşacağına inanıyorum o yüzden akışına bırakmıştım, kendimi de çok sorgulamamıştım duygularım yönünden. Sağlam bir ilişki böyle gelişir benim açımdan.

Çok teşekkür ederim

Gitmek isteyipte gidemiyorsan abayı yakıyorsundur yavaş yavaş :) Alışkanlığı fena.. böyle ilişkiler daha tutkulu oluyor

Valla benim senin yazdıklarından anladığım senin o kişiye soğuk durman, ilgisizliğin.
Bu şekildeyken o ne kadar kendini gösterebilir ki kendini hep geri çeker. Sende kendini bırak ve sonuna kadar yaşayın aşkınızı mutluluklar :)

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir demişler, ben ona istinaden biraz çaba gösterme kararını vermeye çalışıyorum. Tabii bizim daha yolun başında olmamız da bu şansı vermeme etken. Belki zamanla tamamen olur düşüncesindeyim. Sen çok denediysen ve olmadıysa bitirmen en doğrusu sanırım

Ayy ben de bundan korkuyorum :) Ama doğru bir noktaya değindiniz, tutku var evet

O da öyle diyor ya. Bir daha aşk acısı çekmeyeyim derken taş kalpli biri olup çıkmışım da farkında değilim sanırım :) Kendimi bırakınca neler olacak görelim artık... Çok çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…