Burada koparmalıydın ipleri.Bana başlarda ağır hakaretler ediyordu bu konu hakkında
İpleri koparamadım çünkü o zamanlar seviyordum ve bu durumu düzeltebileceğime inanıyordum. Şu an inancım yok. Sanırım eskisi gibi sevmediğimden dolayı artık olaya mantıklı yaklaşabiliyorumBurada koparmalıydın ipleri.
Ayrıl üzülürse de üzülsün.
Sana ağır laflar söylediyse ilerde bunun 100 katı tepki görürsün.
Çok seviyor çünküHem kabullenemeyip hem de nasıl ayrılmak istemiyor ?
Siz sevmiyorsunuz ve karşınızdaki kişiyi üzmemek için eziyet çekiyorsunuz
Öyleyse "artık sevmiyorum" diyip bitirebilirsin.İpleri koparamadım çünkü o zamanlar seviyordum ve bu durumu düzeltebileceğime inanıyordum. Şu an inancım yok. Sanırım eskisi gibi sevmediğimden dolayı artık olaya mantıklı yaklaşabiliyorum
Ben ayrılmıştım. Eski sevgilim çok kıskançtı.Başta kabullenemeyip hakaret ettiyse sindiremiycek demekki herşeyi geçtim mutlu değilseniz ayrılın evlilikte insan deli gibi aşık olduğuna katlanamıyor böyle zoraki olmaz yalnız eskiye de dönmeyin böyle bi toplumda ilişki yaşadığı kadını bırakan adamdan hayır gelmez
Ben ayrılmıştım, çok kıskançtı.Başta kabullenemeyip hakaret ettiyse sindiremiycek demekki herşeyi geçtim mutlu değilseniz ayrılın evlilikte insan deli gibi aşık olduğuna katlanamıyor böyle zoraki olmaz yalnız eskiye de dönmeyin böyle bi toplumda ilişki yaşadığı kadını bırakan adamdan hayır gelmez
Aman ağlamaz da kendine bir şey yapmaz da. Ayrıldıktan birkaç ay sonra evlendiği haberini de duyarsın. Erkek milleti çok takmaz çabuk unutur. Sevgiliyken pembr tablolar çizerler ama kazin ayağı öyle değil.Arkadaşlar bu kadar yorum geleceğini beklemiyordum. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için tek tek cevapta veremedim acemiyim biraz. Ben aslında çok mantıklı davranabilen bir insanım. Bundan öncekinde çok kıskançtı ve ben bir ömür boyu bu kıskançlıklarla yaşayamayacağımı öngörerek ayrılma kararı aldım. O da hiç istememişti ayrılmak. Şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağım. Bir arkadaş demiş ki neden aileler tanıştı. Bilerek yapılan bir tanışma değildi. Ben ciddi bir ameliyat geçirdim. Bu süreçte ailesi hastaneye geldi bi kaç kere. O vesileyle tanışıldı. Aslında tabi ki bütün bunlar engel değil. Nice evlilikler bitiyor. Evet benim bir lafıma bakar ama kendine bir zarar vermesinden korkuyorum açıkcası. Bi kaç ay önce ben düzgünce ayrılmak istediğimi nedenleriyle açılşadım fakat nereseyse ağlayacaktı. Çok kötü oldu. Bende bi şans daha vermek istedim açıkcası. Kurtarmak istedim ilişkimizi. Ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?