Ayrılamıyorum boşlukta gibiyim

Solomon2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
30
17
18
Merhaba hanımlar,kendimi çok kötü hissediyorum. Derdimi anlatabileceğim kimse yok çevremde. Bu yüzden üye oldum. Sadece içimi dökmek istiyorum. Sadece birileri benim ne hissettiğimi bilsin istiyorum. Çok mutsuzum. İstemediğim bir ilişkinin içerisindeyim, ayrılamıyorum. Erkek arkadaşım ayrılmak istemiyor. Bende onu üzmek istemiyorum. Bi kaç sefer ayrılalım dedim çok kötü oldu. 4 yıldır birlikteyiz başlarda seviyordum fakat ne zaman ki ondan önce başka biriyle ilişki yaşadığımı öğrendi (o kelimeyi kullanmak istemiyorum) o zaman hayatım kabusa döndü. Asla kabullenemedi fakat beni çok seviyor. Bana başlarda ağır hakaretler ediyordu bu konu hakkında. Bunlar beni çok yıprattı. Kaç defa bunu kaldıramayacaksan ayrılalım dedim istemedi. Önceki erkek arkadaşımı çok ama çok kıskanıyor. Başlarda benim aklıma gelmeyen insan şimdi aklıma gelmeye başladı (eski sevgilim) . 4 senedir hiç sesi çıkmıyordu 2 hafta önce instagramdan arkadaşlık isteği gönderdi ve ben o günden beri rüyalarımda görüyorum. Erkek arkadaşımla hiç uyuşmuyoruz hiç bir konuda. Ve ilişkimiz evliliğe doğru gidiyor ailelerimiz falan tanıştı. Gidip gelme olmadı öyle ama tanıştılar bi şekilde. Bu işten nasıl dönücem. Kendimi nasıl hazırlayabilirim. Hiç bilmiyorum. Buraya kadar okuyan varsa helal olsun valla. İlk konum ilk yorumum. Bi hatam olduysa kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir

Eski sevgilini neden kıskanıyor ki çok saçma gerçekten önüne bakmak yerine eski defterleri kurcaliyor. Fazla uzatma bence canım bitir bu ilişkiyi neden mutsuz olduğunu bir ilişkiyi uzatasin ki. Senin aklın hala eskide rüyalarda gördüğüne göre. Senin suç da büyük neden eski defteri tamamen kapatmadan yeni bir sayfa açarsın ki madem yeni biriyle birliktesin ve anlaşamıyorsun niye aileleri dahil ettiriyorsun oğlana ver ümidi ver ümidi nse işin zor Allah yardımcın olsun ama hayat kısa istediğin gibi yaşa uzatma oğlana da yazık onu Sevmeyen biriyle birlikte ve bilmiyor...

Başkası üzülecek diye istemediğim bir evlilik yapamam kimse de kusuruma bakmasın. Siz de öyle düşünün. Ne demek ayrılmak istemiyor? Size ilk hakaret ettiğinde tepiği narin totosuna basacaktiniz. Dramatize edecek bir şey yok. Eğer ayrılmak istemiyorsa sizi üzecek davranış da sergilemeyecek. İlişki yaşamanızı kaldıramıyorsa ayrılacak o ne öyle.

Burada koparmalıydın ipleri.
Ayrıl üzülürse de üzülsün.
Sana ağır laflar söylediyse ilerde bunun 100 katı tepki görürsün.
İpleri koparamadım çünkü o zamanlar seviyordum ve bu durumu düzeltebileceğime inanıyordum. Şu an inancım yok. Sanırım eskisi gibi sevmediğimden dolayı artık olaya mantıklı yaklaşabiliyorum

İpleri koparamadım çünkü o zamanlar seviyordum ve bu durumu düzeltebileceğime inanıyordum. Şu an inancım yok. Sanırım eskisi gibi sevmediğimden dolayı artık olaya mantıklı yaklaşabiliyorum
Öyleyse "artık sevmiyorum" diyip bitirebilirsin.
Hani erkek arkadaşım benden ayrılmıyor diye bir durum olamaz çünkü bu bir kilit değil ve anahtarı onda değil. Bitti dersin biter.

Ben ayrılmıştım. Eski sevgilim çok kıskançtı.

Ben ayrılmıştım, çok kıskançtı.

Millet 30 senelik kocasindan bosaniyor.
Sen ise sevgilimden ayrilamaiyorum diyorsun

Uyusmuyorsunuz iste.
Ustelik eski sevgilim aklina dusmus.

Hemen bitir bu iliskiyi.

Belli ki adam sizin önceki sevgilinizle ilişki yaşamanızı kladiramiyacak , belki içinde bunu halletmeye calisiyordur ama bence başarılı olamaz. İlerde daha fazla kırıcı olur size karşı. Eski sevgiliyi de aklınıza getirmeyin,.rüyanıza girme sebebi dusunmenizden kaynaklı bilincaltidir. İkisini de bitirip önünüze bakın.

Arkadaşlar bu kadar yorum geleceğini beklemiyordum. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için tek tek cevapta veremedim acemiyim biraz. Ben aslında çok mantıklı davranabilen bir insanım. Bundan öncekinde çok kıskançtı ve ben bir ömür boyu bu kıskançlıklarla yaşayamayacağımı öngörerek ayrılma kararı aldım. O da hiç istememişti ayrılmak. Şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağım. Bir arkadaş demiş ki neden aileler tanıştı. Bilerek yapılan bir tanışma değildi. Ben ciddi bir ameliyat geçirdim. Bu süreçte ailesi hastaneye geldi bi kaç kere. O vesileyle tanışıldı. Aslında tabi ki bütün bunlar engel değil. Nice evlilikler bitiyor. Evet benim bir lafıma bakar ama kendine bir zarar vermesinden korkuyorum açıkcası. Bi kaç ay önce ben düzgünce ayrılmak istediğimi nedenleriyle açılşadım fakat nereseyse ağlayacaktı. Çok kötü oldu. Bende bi şans daha vermek istedim açıkcası. Kurtarmak istedim ilişkimizi. Ama olmadı.

Aman ağlamaz da kendine bir şey yapmaz da. Ayrıldıktan birkaç ay sonra evlendiği haberini de duyarsın. Erkek milleti çok takmaz çabuk unutur. Sevgiliyken pembr tablolar çizerler ama kazin ayağı öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…