- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.659
- 63
Zor...çok zor...iflah olmadım mesela ben..Sinirlerin sağlamsa kendi içinde enerjin bayağı yüksekse ayrıl..Yoksa hiç bulaşma.
aslında hala barışmaya çalışıyor ama iş işten geçti açıkçası, takmıyorum bile artık..kimse üzülmez herkes kendini düsünüyor tabii kiPeki esiniz sizi zorladimi barismak icin? Nasil direndiniz
Hayatın geri kalanında sana değer veren biri çıkmayacağı ne meçhul? aileni ve seni yücelten biri çıkar karşına,bütün o üzüntülerini unutturur.
yaşım 28.
babamın denk görmediği biriydi.
babama rağmen evlendim,o da ben istiyorum diye Allahın emriyle verdi.
1 sene dolmadan senin babam-benim annem tartışmaları başladı..
saygısızlık diz boyu. hiçbir bayram babamın elini öpmeye gitmemiştir.
ama kendisi ailesine saygıyı hep benden beklemiştir..
sözlü bağrışmalar,itekleme,
aynı binada yaşama zorluğu
7/24 kayınvalide faktörü.
annemin bize gelmesinden rahatsızdı.
annem ile babamı saf dışı bırakıp.kendi ailesine hürmetti amacı.
son zamanlarda resmen kavga çıkarmak için bahaneleri vardı.
en sonunda dayanamayıp gittim babamın evine.1 ay kaldım.
işi için arayıp sordu.babamın kapısına 1 kez olsun gelmedi.
sonunda tuttum bende avukatın yolunu..
1 haziranda boşandım.
o pişmanlıklardaydı.temyizden feragat istedim.o süreyi bile beklemek istemedim.
bitti gitti.ilk zamanlar insan üzülüyor tabi.bir yuva kuruyorsun sonuçta onca emekle.ama karşında çabasız ve bencil insan.ne kadar ömür geçerki kendilerini değiştirmedikleri sürece.
bundan sonra insanlara güvenmek zor..
hayatıma birini alabilmek için çok erken.
aile kavramı çok önemli.
saygılı olması çok önemli.
sevgi yerine saygısızlığa bırakıyor.bu yıpranmaların sonucunda..
onun başka biriyle evlenecek olmasıda umurunda olmasın..
her kararında,seni üzdüğü zamanları aklına getir..
tek taraflı çabaladığın zamanları aklına getir..
Herşeyden öncesi aile karşına değil,yanına al.fikir olarak.
Onlar dik duruşun,dayanma gücün çünkü.
Eşimden ayrılalı 8 ay oldu
ama resmiyette 3 ay oldu boşanalı
kimse için değmez
keşke daha önce boşansaydım boşuna çektim onca sene bu aşağılık adamı
Bir şans daha ver .Keske sizin kadar güclü olabilseydim, aglama nöbetlerim tutuyor. Biraz rahatliyorum, sonra tekrar icime bir dert giriyor kötü oluyorum. Git gellerim var, acabalarim var. Babam git birdaha evine gelmem o adamla karsilastirma diyor beni, kardesim gitmeyeceksin diyor gözümün icine bakiyor cocuk ablam fikir degistirirde gider diye. Onun 6. hisse cok kuvvetli ne derse cikiyor hep, mutsuz olacaksin ayrilacaksiniz bu adam degismez inan bana diyor. Cildirmak üzereyim. Ne kadar acizsin diyorum kendime. Atlatmam ne kadar sürecek bilmiyorum. Siz ne zaman rahatladiniz tam olarak? Daha kagit islemlerini bile baslatamadim, esimin yalvarmalari basladi mesaj atip duruyor bana, kardesime, babama. Ne olur evinizden kovmayin beni son bir sans verin degisecegim diye sözler veriyor, Allaha söz verdim diyor. Babam dün bogazina yapisti yine üzüldü adam, o dereceye geldik yani
Kesip atin demek nekadar kolay geliyor.4.5 yil zaten sans vermissiniz, adam olamamis , kiymetinizi bilememis. Aglayip zirlamasina aldanmayin derim, keske zamaninda adam olaymis.
Yasiniz gencken kesip atin bence. Baska biriyle mutlu olursunuz insallah, genc ve cocuksuz olmaniz sans ve avantaj.
Kesip atin demek nekadar kolay geliyor.
Herkes ikinci bir sansi hakeder.
ayrica burda kesip atip dediginiz bir evlilik tavsiye verirken bukadar keskin cevaplar dogrumu???
belki duzelebilecek bir yuvadan bahsediyoruz.. esi bukadar pismanken ayrilirsa eger ileride bunun pismanligini yasama olasiligi cok yuksek. Bence bunlari dusunerek yorunlar yapmak lazim
Kesip atin demek nekadar kolay geliyor.
Herkes ikinci bir sansi hakeder.
ayrica burda kesip atip dediginiz bir evlilik tavsiye verirken bukadar keskin cevaplar dogrumu???
belki duzelebilecek bir yuvadan bahsediyoruz.. esi bukadar pismanken ayrilirsa eger ileride bunun pismanligini yasama olasiligi cok yuksek. Bence bunlari dusunerek yorunlar yapmak lazim
Bakın bayan , bu herifin zaten 2. şanstan çok daha fazlası varmış elinde, koskoca 5 yıl ama adam olmamakta direnmis. Akıllı olup elindekinin kıymetini bileymiş.
Hanımın yazısında ne sevgi ne de olumlu 1 mg histen eser yok. Zaten bu evlilikte sürdürmeye eer bir şey kalmamış ki. Bu saatten sonra devam etmek konu sahibesinin kendi hayatını ziyan etmesidir, o kadar.
Zararın neresinden dönülse kar, değmeyecek adamlar için çmür tüketmeye gerçekten gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?