Haklısın ben de anlamıyorum...Bence o şahsiyet için bir anlam ifade etmiyodur mesajlaşmalar.
Neden diye soracak olursan nefsi şeyler yüzünden seni terk edebilen adam ay pardon adam demişim yaratık için böyle şeyler can sıkıntısından yazılmış öylesine şeylerdir.
16 ay boyunca egosunu tahmin etmişsiniz yalnızca o kadar.eski sevgilimle ayrıldık, 1.5 yıllık ilişkiydi. sonra 16 ay konustuk, mesajlaştık, hikayelere cevaplar. ben onu insta, facebooktan silmiştim ona rağmen. 16 ayın sonunda iyi kızsın , yoluna bak dedi. ben ümidi kesmiyorum ama sonrasında attığım mesaja cevap da vermedi
demem o ki boşa kürek sallıyorum gibi..
16 ay boyunca egosunu tahmin etmişsiniz yalnızca o kadar.
16 ayın sonunda da birini bulmuş demekki iyi bir kız olduğunuzu ozaman fark edebilmiş.
Neyseki boşa kürek salladığınızı geç de olsa anlamışsınız.
Erkekleri anlamaya çalışmak...Bir kaç kişiyle konuşuyor ama cevap vermiyor bu kadar ne istediğini bilmez insan aynı zamanda ağır işsiz galiba :)yani zaten egoist adamın biridir.
ayrıldıktan sonra konuştuk artık sonlara doğruydu.
o:sivridil hayatında biri var mı?
ben:hayır yok
o:tamam ya merakımdan sordum öyle(ben ona neden diye bile sormamıstım)
ben:hım senin peki?
o:bar aslında ama cevap vermiyorum . bak yazdı bir haftadır cevap vermemişim off sıkılıyorum.ne yalan söyleyeyim senden sonra bir kişi yetmiyor bırkaç kısıyle konusuyorum ama onlara da cevap vermiyorum.
ben;(kahkaha atıp) gayet normal sonuçta ben yani 3-5 kişi toplanıp anca ayarıma gelebilir dedim.
söylediğm sey çirkin ama o bu dili sever :) sonra konusmadık işte
anlamlandıramadım da hala bu konusmayı..
Erkekleri anlamaya çalışmak...Bir kaç kişiyle konuşuyor ama cevap vermiyor bu kadar ne istediğini bilmez insan aynı zamanda ağır işsiz galiba :)
Salın ipini gitsin.Kendisini çözmeye,kazanmaya çalışmak gibi bir seçenek var ama ben olsam daha anlamlı işler için zaman harcardım.
Yooo,yooo sakın yapmayın!çift meslekli ve epey iyi kariyeri olan biri. biz tanıstığımızda iyi bir fakülteyi bitiriyordu, sonra daha iyisini oldu. ama kafası karısık ilk sevgilim oldugu için de baya mutluydu sanırım.
döndürüp düze koyabilseydim ilişkimizi. dunyada baska adamın varlığı umrumda olmazdı. 3 sene 3 ay sonra ilk defa geçen gün olmayacak biri heyecanlandırdı beni o da kızgınlık sanırım
Teşekkür ederim ama ben de çok saçmaydım basta o haklıydı o yüzden dönmesini isterdimYooo,yooo sakın yapmayın!
Sizin için bir umut var en azından tek olumsuz kısmı olmayacak biri olması bu kızgınlıktan değildir haksızlık etmeyin kendinize.
Bugün olmayacak biri,yarın sizi üzen adamdan çok daha iyisi..
İlişkinin düzde olmaması yalnızca sizin suçunuz değil.
Bir de şöyle düşünün saçmalamamış olsaydınız gerçek kişiliğini göremeyecektiniz .Teşekkür ederim ama ben de çok saçmaydım basta o haklıydı
Haklısınız ilk sevgilimdi ve etkisi üstümde hala. Ikı dakıka içinde, yarım saat içinde izlediği storyilerim falan da olunca.Bir de şöyle düşünün saçmalamamış olsaydınız gerçek kişiliğini göremeyecektiniz .
Her insan bazen saçmalar ama kendi duruşundan çok ödün vermeden olanı makbuldür.
O kendinden de hislerinden de emin değil savrulan yaprak misali ordan oraya.
En acilinden kendinize bir yol çizin ve mutlu olun.
gibi mi?eski sevgilimle ayrıldık, 1.5 yıllık ilişkiydi. sonra 16 ay konustuk, mesajlaştık, hikayelere cevaplar. ben onu insta, facebooktan silmiştim ona rağmen. 16 ayın sonunda iyi kızsın , yoluna bak dedi. ben ümidi kesmiyorum ama sonrasında attığım mesaja cevap da vermedi
demem o ki boşa kürek sallıyorum gibi..
gibi mi?
kesinlikle öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?