- 23 Mayıs 2015
- 10
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi bedevibedevi
-
bende öyle düşünüyorum ve bir daha arar mı merak ediyorum olayın üzerinden 9 gün geçtibu yalana ınandın mı sende :)
bılerek aramıstır tabıkı
karsılastıktan sonra araması ılgınc degılmı ?
yok öyle bir şey yapamamYerinizde olsam gece gece rahatsız edemezsin deyip engellerdim
merak ederek onun ıstedgı seyı yapmıs olursun ...bende öyle düşünüyorum ve bir daha arar mı merak ediyorum olayın üzerinden 9 gün geçti
Bana da yapılmıştı daha evvel. Amaç özellikte o saatte arayıp dikkat çekmek, kafada soru işareti bırakmak. Engellemek ağzının payını verirdi, tabi siz bilirsinizyok öyle bir şey yapamam
peki sonra noldu tekrar yanlışlıkla aradı mıBana da yapılmıştı daha evvel. Amaç özellikte o saatte arayıp dikkat çekmek, kafada soru işareti bırakmak. Engellemek ağzının payını verirdi, tabi siz bilirsiniz
Bu sefer bilerek aramıştı. Sonrasında beni rahatsiz ettiğini söyleyip engelledimpeki sonra noldu tekrar yanlışlıkla aradı mı
bende aramasını amacını sormayı sabırsızlıkla bekliyorumBu sefer bilerek aramıştı. Sonrasında beni rahatsiz ettiğini söyleyip engelledim
evetAramasını mı istiyorsunuz?
acaba siz de hala bişeler hissediyor olabilir misinizbende aramasını amacını sormayı sabırsızlıkla bekliyorum
O halde bir gece de siz yanlışlıkla cağrı yapın :)
malesef öyle hala birşeyler hissediyorumacaba siz de hala bişeler hissediyor olabilir misiniz
hani tamamen kafanızda bitmiş olsa bu kadar heyecanlanmazdınız gibi geldi bana
Hayir sorma kesinlikle . Istedigini vermis olursunbende aramasını amacını sormayı sabırsızlıkla bekliyorum
yok ölsem öyle birşey yapamam :)O halde bir gece de siz yanlışlıkla cağrı yapın :)
nasıl yaniHayir sorma kesinlikle . Istedigini vermis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?