- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi comfortablynumb_
ayrıcaaa çok kııskanıyorsa kendi de gitsin aynı kursa ehehehe
sahip çıksın kızına madem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zipzip yaş sorunca ben:Bence de dogru karari vermissin. Kac yasindasin? Erkek arkadasin kac yasinda?
zipzip yaş sorunca ben:
![]()
Uygulamali seks teknikleri kursu çıkıyormus kurs bir de. Yorumlarin hepsi 180 derece degisir o zaman.Offf bi soylemediniz yani ne kursu olduğunu.
Yazılım desem ama nadir bir kurs değil. Ogrenmeden konuya yorum yapamam, odaklanamiyorum..![]()
Yok canım elbette ayip degil. Sorun sende degil bizde.
Ya sanki ayip bisey mi soruyorum valla cok merak ediyorum elimde degil![]()
Uygulamali seks teknikleri kursu çıkıyormus kurs bir de. Yorumlarin hepsi 180 derece degisir o zaman.![]()
Ya sanki ayip bisey mi soruyorum valla cok merak ediyorum elimde degil![]()
ahahaha analize girdin bakıyorumYa sorma, gerek yok, yastan sonra bilimsel bir yorum falan yapsan tamam ama o da yok. Yaşla ilgili bir anin mi var? Normal hayatinda da herkese yaşını soruyor musun?
Ya sorma, gerek yok, yastan sonra bilimsel bir yorum falan yapsan tamam ama o da yok. Yaşla ilgili bir anin mi var? Normal hayatinda da herkese yaşını soruyor musun?
Uygulamali seks teknikleri kursu çıkıyormus kurs bir de. Yorumlarin hepsi 180 derece degisir o zaman.![]()
koptumKama Sutra ? Iyi de kursun hepsi erkek, birbirleri ustunde mi deneme yapiyorlar
Aklima su geldi:
http://onedio.com/haber/sivas-ta-akillara-durgunluk-veren-olay-107405
Allah seni ıslah etsinKama Sutra ? Iyi de kursun hepsi erkek, birbirleri ustunde mi deneme yapiyorlar
Aklima su geldi:
http://onedio.com/haber/sivas-ta-akillara-durgunluk-veren-olay-107405
ahahaha analize girdin bakıyorum
cidden insan yaşını öğrenince bir eee diyor yani![]()
Evet genelde.
Ogrenmem lazim hahah
Peki insanlar yeter artik demiyorlar mi?