• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldığım sevgilim abarttığımı söylüyor, sizce?

ayrıcaaa çok kııskanıyorsa kendi de gitsin aynı kursa ehehehe :KK53: sahip çıksın kızına madem :p

Offf bi soylemediniz yani ne kursu olduğunu.
Yazılım desem ama nadir bir kurs değil. Ogrenmeden konuya yorum yapamam, odaklanamiyorum..:KK12:

Bence de dogru karari vermissin. Kac yasindasin? Erkek arkadasin kac yasinda?
zipzip yaş sorunca ben:
31391.jpg

Offf bi soylemediniz yani ne kursu olduğunu.
Yazılım desem ama nadir bir kurs değil. Ogrenmeden konuya yorum yapamam, odaklanamiyorum..:KK12:
Uygulamali seks teknikleri kursu çıkıyormus kurs bir de. Yorumlarin hepsi 180 derece degisir o zaman. :KK70:

Bilemedim simdi o kursun kizli olani yok mu neden tek kiz siz.. Acikcasi o kadar erkegin icinde ne kursu olursa olsun gitmem zevkim icin.. Elbette hobinizmis saygim sonsuz ama kiskanmakta hakli sanki.. Ama sizde bazi noktalarda haklisiniz bilemedim ya.. Arkadaslarinda dedigi gibi kursun ne oldugunu bilmeden konuya odaklanilmasi cok zor arkadasim.. Allah hayirlisi neyse onu versin insallah Hakkinda

Kıskanmıştır. Bu yüzden yanlış dsvranmış olabilir. Bende kısıtlamalara gelemem fakat işte insanlık hali nevri dönmüştür.

Genel itibariyle ilişkiniz seviyeliyse, geleceğinize köstek olacak biri değilse bir daha düşünmekte fayda var.

En kotu ilişkiler bile oturup konuşarak ayrılmayı hak ediyor.
Kestirip atmak en kolayı.

Back
X