Ayrıldıgım sevgilim hala benim aldıgım hediyeleri takıyor kullanıyor

Cananeda

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
113
80
18
42
Merhaba 2senelik bir ilişkim vardı yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi bu covid dönemdindeayrıldık yani sorunlarım var maddi anlamda dedi yanına gelince herseyi anlatıcam dedi son konusmamız bu oldu ne arayan ne soran 5aydır bende inat ettim hiç aramadım.arkadasının instagramına bakıyorum aynı yerde calıstıkları için sahte hesaptan bakıyorum tabiki benim ona aldıgım saati veya kazagı giymiş hiç giyince üzülmüyormu yada aklına yasadıklarımız gelmiyormu?

Pintidir belki? Erkekler eşyaya anlam yüklemiyor, sadece sevdiği yüklüyor diye gönlünü alıyorlar her yerde giyip, o kadar. Sizin durumun ise sizi sevmesi ile alakası yok. Adam 5 ay dayanmış yokluğunuza, adınızı bile unuttu belki.

Erkek kisisi duygusal anlam yüklemez anacım giyer cıkar..Duygusallık biz kadınlara sunulmus bir velinimettir

Sen 5 ay gecmis hic arayip sormamis aldigin hediyeleri giyerken üzülmüyor mu diye kendini yıpratacagina neden boyle bir mallık yaptığına dair bir ara ögren icin sogusun.

Aramam bahaneleri yada gercekten olan birşeylervardır ben onunpeşinden çok koştum. Artık onu kendi haline bıraktım ve hiçbir acıklama yapmadan gitti. Ama ben yasanılanları unutamadım tüm hediyelerini attım ama yeni bir ilişki vs baslayamadım

Yaslar kac??

Sizin aldığınızı bile unutmuştur o. Erkekler kimi kim aldı ne zaman alınmış diye pek takmazlar, dikkat etmezler. O sizi silmiş unutmuş siz de izlemeyin artık naparsa yapsın

Onun 37 ben 30yasındayım
Ama canım bak simdi yaslari kücük zannettim ben..kazık kadar adam Allah askına ya maddi sıkıntısı olmus olsa bile 2 senelik iliski dedin yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi dedin.

Boyle saygısızlık yapılır mı?
Ne demek maddiyat yüzünden sıkıntı ne demek problem var hic akıl mantık isi degil kacmıs o adam.

Paran yoksa gelmezsin ama ararsin sorarsin 5 ay yanına gelmemis gelmesin ok eee?? İrtibatı kesmeden maddiyat düzelmiyormuymus??

Boyle isin bahanesini ....

Evet bende o yüzden yediremedim kendime çk anlamsızca geldi bilmiyorum mübarek kandil gecesi günahını almak istemiyrm .resimlere bakıyorum arkadası koydugu vakit nasıl bir vicdan var anlamıyrm zaten böle insanları .dediginiz gibi bir bahanesi yoktu ve bahane olarak bunu cıkardı allah bilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…